Skip to Content

4 Sms-signaler Som Visar Att Han Är Helt Bekväm Med Dig

4 Sms-signaler Som Visar Att Han Är Helt Bekväm Med Dig

Den vackra delen av varje förhållande är att processen utvecklas och långsamt övergår till något annat, spännande och mer seriöst. Varje romans har potential att bli en historia för alla tider.

Om du är med rätt man, är det ingen tvekan om att ni så småningom kommer att utvecklas till det ultimata skedet av ett förhållande, där absolut allt verkar perfekt och bekvämt.

Det finns inget du inte kan säga framför honom och tvärtom. Du är inte rädd för att bli synligt irriterad när han lämnar skåpet öppet igen. Och om du går igenom något, är du inte rädd för att skrämma iväg honom om du berättar det.

Med tiden blir han din främsta person i livet. Allt känns bättre med honom runt omkring. Men det tar tid att komma dit. Så, när du äntligen inser att du har nått den slutliga destinationen, finns det en känsla av lättnad och lugn.

Han är din kille. Det är han du skulle ringa klockan 3 på morgonen om du är full och i desperat behov av skjuts. Det är honom du kommer att vända dig till när du hamnat i konflikt med din syster.

Och att veta att du kan göra och säga vad som helst framför den här killen, ger dig ett sådant hopp om er framtid, att det får dig att vakna varje morgon och sjunga rakt ut!

svartvitt foto av man kysser kvinnan i pannan

Den sista faktorn som finns för att avgöra om ni två är äkte eller inte, är er kommunikation via meddelanden. Du vet vad jag pratar om!

Kommer du ihåg de första veckorna, när ditt hjärta slog några extra slag, varje gång han sms-ade dig och du försökte låta så tilltalande och söt som möjligt?

Du såg till att du aldrig lät för barnslig, men ändå väldigt intresserad. Du kontrollerade varje mening en miljon gånger innan du tryckte på ”skicka”.

Du skulle hamna i panik om du insåg att du hade ett stavfel som du märkte först efter att du skickat iväg meddelandet.

Men när du slutar bry dig om allt ovanstående och bara smsar med honom som du skulle göra med din bästa vän, först då är ni officiellt seriösa med varandra.

Om din man har dessa 4 sms-vanor, kan du äntligen koppla av, för det betyder att han är helt bekväm med dig. Ni är ett seriöst par nu – ja!

1. Han använder sina favoritemojis om och om igen

man som håller telefonen och emojis

Det här kan tyckas konstigt för dig, men tro mig. När du börjar träffa någon ny, är sms alltid ett sätt att imponera dem på och få dem att se dig som den roliga, spännande och intressanta personen att prata med.

Du kommer alltid att leta efter nya, coola emojis som passar med det du skriver. Du vill låta rolig, så du kommer bry dig om dessa saker, mer än du egentligen borde.

Du kommer se hur skönt det är om din man äntligen använder sina tre favoritemojis om och om igen.

Det betyder att han inte längre oroar sig för att hitta den perfekta personen och att han är bekväm med att använda sina favoriter så mycket han vill. Han känner dig tillräckligt bra för att veta att detta är den perfekta relationen.

2. Han börjar äntligen skicka stavfel (som han aldrig brukade göra tidigare?

leende man i jeansskjorta sms

Du vet, lika bra som jag, att när du är i början av ett förhållande, så bidrar ett stavfel till en mindre hjärtklappning. Du kontrollerar varje meddelande flera gånger för att se till att allt är perfekt.

Men när du äntligen känner dig okej med att lämna några stavfel här och där och så småningom slutar bry dig, betyder det att ni närmar er det sista steget, där ni blir mer seriösa och därmed också bekväma med varandra.

I grund och botten, desto fler stavfel du får, ju mer känner han sig bekväm med dig. Är det inte en rolig (men ändå helt okej) sak att inse?

3. Han smsar dig om de mest slumpmässiga sakerna under dagen

man sitter i bilen och smsar

Är det inte coolt när din man inte tänker på dig av någon annan anledning än att han bara vill dela något helt slumpmässigt med dig?

Jag vet inte hur du gör, men jag skriver inte bara slumpmässiga saker till vem som helst. Det måste vara någon jag är väldigt nära, som inte kommer tro att jag är konstig.

Så om din kille smsar dig, helt plötsligt att han just fick reda på någonting oviktigt, som ni aldrig någonsin pratat om tidigare, betyder det att du är den första personen han berättar saker för! Och det är för mig den bästa känslan någonsin.

Han skickar äntligen sms till dig om allt och ni har blivit så bekväma med varandra, att det skulle vara konstigt att om du inte smsar honom att du just såg den sötaste hunden på gatan. Måste-dela-allt-med-varandra.

4. Ni har skapat en smsritual

kvinna med telefon med rosa bakgrund

Och det känns riktigt bra. Nu gjorde det inte medvetet. Det hände bara, som ett resultat av att jag ständigt smsade, fram och tillbaka.

Det kan vara ett ”god morgon” sms, som har blivit en vana, eller så kan det vara ett sms klockan 4 på eftermiddagen som lyser upp din dag när du är på väg hem från jobbet.

Det kan vara vilken liten sak som helst, eftersom det helt enkelt har blivit ett måste i ert liv. Och nu kan du inte föreställa dig det på något annat sätt.

Dina morgnar skulle inte vara desamma utan hans ”God morgon, älskling” sms, och dina nätter skulle vara ensamma om du inte hade honom att smsa med tills du somnar.

Oavsett vilken liten ritual ni har, så är det heligt för er och du mår så bra av det. Och det bästa är att han verkar mer engagerad i det än du. Att veta att finns i ditt liv konstant och på alla sätt, är den bästa känslan på jorden.

4 Sms-Signaler Som Visar Att Han Är Helt Bekväm Med Dig