Skip to Content

Om oss

Om oss

Vår vision är att hjälpa kvinnor att bygga upp sin självkänsla för att stödja dem att skapa och ha starka band till sina familjer och vänner och att vara förnuftets röst när det gäller deras relationer.

Vi hoppas att du hittar vad du söker, så håll huvudet högt och kom ihåg – vi är här för dig i varje steg du tar.

 

Evelina Andersson

Den här fantastiska psykologen avslöjar allt som är bra, dåligt och avskyvärt i förhållandet mellan män och kvinnor samt visar hur man ska ta sig ur och komma över svåra situationer.

Evelin Andersson vet allt om som finns att veta om hur männen tänker. Hon började skriva för Hennes Väg eftersom hon ville rädda kvinnorna från onödig kärlekssorg eller hjälpa dem om deras hjärtan redan var krossade.

Hon är en psykolog och passionerad skribent. Hon är inte rädd för att säga vad hon har på hjärtat och hon uttrycker sig ärligt och rättframt. Hon kommer att säga allt det du inte vill men måste få höra.

Genom sitt arbete har hon mestadels varit i kontakt med personer som lider av narcissistisk offersyndrom och ägnar större delen av sin tid åt att hjälpa kvinnor att känna igen och befria sig från narcissister och andra slags förövare.

Den näst viktigaste delen av sitt arbete är att hjälpa kvinnor läka, återigen finna sig själva och leva sitt liv på bästa möjliga sätt.

 

Stella Nilsson

Stella är en passionerad astrolog och vet allt om vad stjärnorna har i beredskap för oss alla och envar.

Hennes namn Stella (lat. stjärna) avgjorde hennes yrkesval. Hon har alltid varit fascinerad av natthimlen och hur stjärnorna påverkar det mänskliga livet.

Idag är Stella en certifierad astrolog och vet allt om vad stjärnorna döljer. Hon älskar verkligen sitt arbete och därför är hon bra i det hon gör.

Hon ser på människorna som kosmiska varelser som redan har sin väg utstakad och Stella är där för att hjälpa dem läsa deras karta och visa dem vägen de ska välja.

Hon är intresserad av alla sorters astrologi men hon erkänner att hon är särskilt svag för kärleks- och relationshoroskop.

Hon vill påminna människor om att deras val endast är hälften av deras öde och att resten står skrivet i stjärnorna. Det är dags att förlita sig på stjärnornas ljus och ledning.

 

Malin Larsson

Ett sunt, stöttande och kärleksfullt förhållande är någonting som varje människa förtjänar och Malin finns till hands för att se till att varje person finner den.

Malin Larsson är en relationsterapeut och en äktenskapsmäklerska men mest än allt tror hon på sann kärlek. Hon tror benhårt på att det finns någon för var och en av oss och hon har dedikerat sitt liv till att sammanföra människor.

Turligt nog för oss så beslutade hon att utnyttja sin kunskap och expertis i skriftlig form och hon är nu en skribent på heltid för Hennes väg. Genom hennes artiklar ger hon läsarna, speciellt kvinnor, råd hur de ska bete sig och vad de ska göra för att försäkra sig om att ha ett sunt, stöttande och kärleksfullt förhållande.

Relationer kan lätt bli problematiska och snabbt förvandlas till det värsta tänkbara. Och där kommer Malin in. Hon hjälper människor att ta sig ur giftiga och destruktiva förhållanden. I hennes artiklar försöker hon nå ut till människor i nöd och hjälpa dem att lösa sina kärleksproblem .