Skip to Content

En Stark Kvinna Bönar, Tvingar Och Jagar Inte – Hon Går Bara Sin Väg

En Stark Kvinna Bönar, Tvingar Och Jagar Inte – Hon Går Bara Sin Väg

Hon har överlevt flera förödande krossade hjärtan. Hon var krossad i bitar. Och varje gång hon trodde att hon inte skulle klara det, kom hon tillbaka tiofalt starkare och smartare.

Varje gång hennes värld höll på att falla sönder, återfick hon styrkan och kämpade ännu mer!

Hon är inte rädd för kärleken och därför har hon osjälviskt burit sitt hjärta utanpå kroppen. Hon är modig som en riktig krigare som inte stannar upp även om hennes hjärta slits itu.

Hon har gått igenom ett helvete och lärt sig några värdefulla läxor som gjort henne till kvinnan hon är idag!

Hon har blivit en tuff, stark kvinna som inte bönar, tvingar eller jagar någon längre. Istället går hon bara sin väg!

Hon har blivit en kvinna som inte är rädd för att uttrycka sina åsikter och stå upp för sig själv. Det är exakt vad en stark kvinna gör!

En stark kvinna ber aldrig om någons uppmärksamhet eller kärlek; hon går bara sin väg om hon ser att de tar henne för givet.

Hon slösar inte tid med att vänta på att andra ska ändra sig eftersom hon har viktigare saker att göra i sitt liv och om de inte är intresserad av att vara en del av hennes liv, så går hon bara sin väg.

kvinna för rött hår som står utanför ensam

En stark kvinna tvingar inte någon att vara en del av hennes liv. De vill antingen vara en del av hennes liv eller så vill de inte. Det finns ingen gråzon där.

En stark kvinna jagar inte, hon låter andra jaga henne!

En stark kvinna vet att det är mannens jobb att jaga och hon tänker aldrig – aldrig någonsin – på möjligheten att jaga dem. Istället njuter hon av livet och låter andra jaga henne.

Om de visar sig värdiga att ta i beaktande, ger hon dem en chans att vinna hennes hjärta..

En kvinna ger sig inte lättvindigt så fort en kille säger någonting snäll. Hon är inte lättimponerad eftersom hennes förflutna har lärt henne att riktiga män älskar dig riktiga handlingar och inte smickrande ord.

Så, om du inte VISAR henne att du verkligen vill ha henne, kommer inte en stark kvinna inte ens att bry sig om att slösa någon tid på dig!

Hon är färdig med kallt-varmt beteende, svårfångade män, manipulation och lögner – en stark kvinna tolererar ingenting av det.

Du är antingen beredd att anstränga dig för att jaga henne som en riktig man gör eller så ska du inte ens försöka eftersom en stark kvinna ALDRIG kommer att slösa en sekund av sin dyrbara tid på att vänta på dig!

kvinna gå och prata i telefon

Hon vet vad hon vill, hon vet vad hon är värd och hon skiter fullständigt i alla dessa omogna pojkar som skräms av kvinnor som hon!

En stark kvinna är inte rädd för att säga vad hon tycker berätta vad hon verkligen vill, och hur hon vill ha det. Hon vet att hon är kapten på sitt skepp, sin egen lyckas smed, och den enda som kan skydda sitt hjärta.

Hon vet vad hon är värd och hon låter aldrig någon annan påverka henne med sina giftiga tankar, försöka manipulera henne eller ta henne för givet.

Om hon känner någonting sådan vara på väg, går hon bara sin väg. Hon förklarar inte sin handling, ännu mindre ursäktar sig för sitt beteende. Hon går bara sin väg och tittar inte bakåt eftersom hennes hjärta är hennes främsta prioritet.

Och om du skräms av henne ska du veta att hon inte bryr sig ett vitten om det eftersom hon vet att bara riktiga män inte är rädda för kvinnor som hon. En stark kvinna vet att det krävs en riktig man att jaga och lyckas få en kvinna som hon!

En stark kvinna förändrar sig inte för någon – hon vet att rätt man för henne kommer att uppskatta hennes starka karaktär!

Hon vet att det finns en rätt kille för henne som kommer att uppskatta hennes starka och icke-ursäktande karaktär.

Hon vet att det endast är killar som är tillräckligt självsäkra och vet vad de vill inte kommer att vara rädda för utmaningen av att vinna hennes hjärta.

kvinna som håller kaffe på gatan

En stark kvinna är definitivt inte enkelt att vinna eftersom hon kräver mer ansträngning. Hon har standarder, övertygelser och ibland är hon lite envis också. Men när hon älskar, älskar hon med hela sitt hjärta och ett öppet sinne.

En stark kvinna älskar antingen osjälviskt eller villkorslöst eller så älskar hon inte alls!

Det är verkligen svårt att nå en stark kvinnas hjärta; det finns tusentals hinder som behöver överbryggas först. Men, när du väl bestämt dig för att öppna hennes hjärta, kommer en osjälvisk och villkorslös kärlek att rinna som ett moget vin som väntat på det rätta ögonblicket för att äntligen bli provat.

En stark kvinna älskar antingen mycket eller så älskar hon inte alls. Hon beslutar sig antingen för att öppna sitt hjärta eller så går hon sin väg.

Hon ber, tvingar eller jagar inte. Hon tar kärleken på allvar och därför har hon inte tid för lekar.

Så, antingen respekterar du hennes starka personlighet, uppskattar henne och älskar henne som hon förtjänar att bli älskad eller så ser du henne aldrig mer!

Antingen vinner duhennes förtroende eller dör med att försöka, när hon beslutat sig för att gå sin väg så finns det ingen och ingenting som kan hindra!

En Stark Kvinna Bönar, Tvingar Och Jagar Inte - Hon Går Bara Sin Väg