Skip to Content

En Dag Möter Du En Man Som Anstränger Sig I Sin Kärlek För Dig

En Dag Möter Du En Man Som Anstränger Sig I Sin Kärlek För Dig

Hallå, snälla var inte orolig. Jag lovar att en dag möter du en man som älskar dig villkorslöst.

En dag möter du en man som inte springer all världens väg från stadiga förhållanden för att han är rädd. En tillräckligt mogen man som kommer att inse att ett förhållande kräver ansträngning och hårt arbete.

Den här killen vet att det inte är lätt att älska – åtminstone inte så enkelt som många tror efter smekmånadsfasen.

Det är inte enkelt när riktiga problem dyka upp i vårt liv och inte heller när du får se någon du älskar visar sin sämsta sida. Vi kan alla hjälpas åt och göra det bättre.

Jag vet vad du behöver och vad du vill ha och det är inte mannen du har för tillfället.

Mannen du är tillsammans med pratar inte längre med dig. Han värdesätter inte dina åsikter och han är inte ens intresserad av vad du har att säga.

ledsen kvinna som håller en kudde

Han släpper inte telefonen han har i sina händer när du är i närheten. Han bryr sig helt enkelt inte.

Tycker du att du förtjänar det här?

Du behöver en man som faktiskt bryr sig om dig, som får dig att känna att du tillhör honom. En man som aldrig gömmer undan dig från sina vänner eller familj.

Du behöver en man som övertalar dig om att träffa dem. Någon som ivrigt väntar på ögonblicket då han får presentera dig för de viktigaste människorna i hans liv.

Jag vet att du drömt om en romantisk man som anstränger sig i era dejter. Det handlar inte ens om dejter, det handlar om att visa att han bryr sig. Du saknar känslan av trygghet och kärlek vi så gärna vill uppleva. Allt du någonsin velat är att han ska visa dig det.

Jag vet att du är trött på tomma ord och falska löften. I själva verket känner du dig förföljd av dem. De går på repeat i ditt huvud, saker han lovat dig och du vet att de aldrig kommer att bli verklighet.

I grund och botten har du förlorat allt hopp om honom eftersom han missbrukat ditt förtroende alltför många gånger. Jag menar, hur många chanser kan en man få? När är det nog?

ledsen kvinna med hörlurar som sitter på fönstret

Låt mig berätta vad du behöver, även om jag vet att du själv vet det redan!

Du behöver en man kommer att uppmärksamma dig. En man som precis vet vad du behöver när du kommer hem från jobbet eller när du är ledig på helgen. Du behöver en man som säger exakt de rätta orden när du mår dåligt.

Du behöver någon som planerar era dejter på exakt det sätt du föreställt dig dem, utan att ens fråga dig. Det bevisar att han lyssnat på dig – han lyssnar verkligen till det du har att säga. Och det viktigaste av allt, han bryr sig.

Du behöver en man som vet att förhållanden är en kompromiss. Det finns ingen mening av att vara tillsammans om endast en person gör hela jobbet. Du vet att förhållanden inte fungerar på det viset, men du behöver en man som också förstår det.

Du behöver någon som inte endast vet att du är värdefull, men även påminner dig om ditt värde i ögonblick då du behöver det som mest – när det känns tungt, när du överväldigad av misslyckanden, när det är svårt att hitta en utväg.

Du behöve ren person som är ljuset i slutet av tunneln – någon som följer dig till den plats du behöver vara po och fortsätter att tro på dig, även när du slutat tro på dig själv.

glad man och kvinna kramar

Du behöver en person som uppskattar dig varje dag eftersom det är vad äkta kärlek faktiskt handlar om. Det är inte någonting enkelt. Det är inte enkelt att älska någon när du är förbannad på dem.

Det är inte lätt att älska någon om ni bråkar hela tiden när det blir problem. Det är aldrig enkelt att älska en person när ingenting är som det ska vara.

Därför behöver du en man som kommer att älska dig trots allt detta. En man som kommer att älska dig varje dag på samma sätt. Och jag vet, du vet – den mannen anstränger sig att älska dig på dina värsta dagar på samma sätt som under dina bästa.

Det är en man som aldrig ger upp hoppet om dig, en man som anstränger sig i sin kärlek för dig.

Han ger dig komplimanger för att han verkligen vill det. Han ler tillbaka varje gång eftersom han inte kan vara allvarlig eller arg när du titta på honom. Han klär sig alltid efter bästa för måga och han anstränger sig för att se bra ut för dig.

Du behöver en sådan man. Leta inte efter någonting mindre än det.

En Dag Möter Du En Man Som Anstränger Sig I Sin Kärlek För Dig