Skip to Content

7 Varningstecken Du Bör Vara Uppmärksam På När Du Går In I Ett Nytt Förhållande

7 Varningstecken Du Bör Vara Uppmärksam På När Du Går In I Ett Nytt Förhållande

Smekmånadsfasen är den vackraste tiden i ett förhållande. Allt verkar gå som smort, du svävar som på moln och det finns ingenting i hela världen som kan förstöra din lycka.

Jag hatar att göra dig besviken, men det här är inte tiden då du ska sluta bry dig.

Det finns några varningsflagg du bör vara uppmärksam på i början av ditt förhållande och som kan förutse mycket av din relations framtid.

Här följer 7 varningsflagg du absolut inte får ignorera!

1. Han snackar skit om sina ex-flickvänner

man och kvinna som sitter på café och pratar på allvar

En av de första tecknen som visar att din pojkvän inte är något att ha, är att han snackar skit om sina ex-flickvänner från allra första början.

Dessa tjejer var han tillsammans med och om han börjar snacka skit om dem inför dig – någon han precis träffat – så borde du se detta som ett stort varningstecken.

Det visar mer än tydligt på att den här killen absolut inte respekterar kvinnor och att han inte vet vad ordet lojalitet betyder. När allt kommer omkring, vad exakt är det du kan förvänta dig av en sådan kille om ni två skulle gå isär?

2. Eller så är han för intim med en av dem

Ung kvinna som blir uttråkad medan man använder telefonen

Att vara vän med en (eller alla) sina flickvänner är en sak, men att hon fortfarande är delaktig i din nya pojkväns liv är någonting helt annat. Det kan vara ett tecken på att dessa två har oavslutade affärer ihop.

Om så är fallet. ska du springa all världens väg så snart som möjligt och låta dem ta hand om sitt eget drama. Det sista du vill är att någons känslomässiga bagage förstör ditt nya förhållande, innan det ens hunnit börja.

3. Han är för bra för att vara sann

man och kvinna i denimjackor som håller händer

Var och en av oss vill verkligen ha den perfekte mannen som gör att alla dina drömmar går i uppfyllelse och förvandla ditt liv till en saga. Men, en alldeles för perfekt kille är faktiskt ibland ett stort vandrande varningstecken.

Låt oss inse fakta, alla har vi våra fel och brister och om din kille verkligen försöker dölja sina, är det uppenbart att hans fel och brister är ganska allvarliga.

Var försiktig, han kan visa sig vara en förklädd narcissis som överröser dig med kärleksförklaringar tills dess att han fått dig dit han vill, en kille vars mål är att manipulera dig och krossa ditt hjärta.

4. Han respekterar inte dina gränsere

man och kvinna med glasögon som sitter i naturen

När det gäller en ny relation betyder gränser allt. Du behöver veta att du kan lita på din nye pojkvän, att du kan känna dig trygg med honom och att han aldrig får dig att göra någonting du inte känner dig bekväm med.

Men om han pressar dig alltför hårt och inte respekterar dina gränser, är det dags att du tänker över ditt beslut om att dejta honom.

5. Han snackar skit om dina nära och kära

man pratar med allvarlig kvinna

En av de största varningsflaggorna du behöver vara uppmärksam på, i ett nytt förhållande, är sättet på hur din pojkvän behandlar människor som varit en del av ditt liv innan han kom in i bilden.

Uppfatta mig inte fel, jag säger inte att han ska kyssa dem i röven eller att han ska vända ut och in på sig själv för att de ska tycka om honom.

Han får dock heller inte snacka skit om dina vänner eller din familj. Förutom att det är respektlöst mot dig och dina nära och kära, kan det också vara ett första tecken på possessiv svartsjuka.

6. Han gräver i ditt förflutna

man skriver ner saker medan man tittar på bildskärmen

En annan typ av man du borde vara försiktig med är den otroligt nyfikne.

Det är en sak om din pojkvän vissa vanliga och grundläggande frågor om dina tidigare romantiska förhållanden – typ, när du hade ditt senaste seriösa förhållande – men det är någonting helt annat om han vill veta varje liten detalj om det.

Den här killen verkar inte vara medveten om att ditt förflutna inte är någonting han ska bekymra sig över, han har heller ingen rätt att fråga dig om några detaljer om du inte avslöjar det självmant.

7. Han förväntar sig att du ger honom all din uppmärksamhet

man med handen på kvinnans axel

När du för första gången träffar en man som prioriterar dig från första dagen och förväntar sig att du gör detsamma för honom, så anser du det vara någonting nytt och spännande.

Du är lycklig över att du funnit någon som är ärlig om sina mål, någon som är galen i dig och som vill ha dig för sig själv.

Men när den första förälskelsen svalnar och du ser tillbaka på saker och ting, kommer du att inse att detta var någonting som du borde ha ansett vara en varningsflagg.

Och det är det – en varning som säger att du ska springa för ditt liv!

7 Varningstecken Du Bör Vara Uppmärksam På När Du Går In I Ett Nytt Förhållande