Skip to Content

Visa Honom Att Du Är Ett Bra Kap

Visa Honom Att Du Är Ett Bra Kap

Är du medveten om att du kanske saboterar dina chanser att finna äkta kärlek utan att du ens vet om det?

Om du hittills varit olyckligt kär är det troligtvis dags att ändra på vissa saker.

Nej du gör ingenting fel i sig, du är troligtvis alldeles för snäll. Och du vet vad man säger: man kan få för mycket av det goda.

Du ser, det du gör avgör hur en man uppfattar dig.

Till exempel, om du alltid lyder hans minsta vink och lägger för mycket tid och energi på honom, börjar han ta dig för givet.

Istället för att möta dig halvvägs, låter han dig sköta allt jobbet. Visst, det kommer att fungera till en början, men han kommer att sakna utmaningen och förr eller senare så kommer han att tröttna.

Han kommer inte att längre att kunna uppskatta din kärlek eller vänlighet.

Därför är det dags att vända blad. Nej, du behöver inte leka lekar. Allt du behöver göra är att visa honom vad du går för. Visa honom hur lycklig han kan skatta sig över att ha dig i sitt liv.

Vill du veta hur du gör det?

Fortsätt läsa…

1. Var tillgänglig

le man och kvinna kela på soffan

Om du spelar svårfångad, distanserad och kall är det naturligt för en man att tro att han inte har en chans och då kommer han inte ens att försöka ta initiativet.

Å andra sidan, om du ger honom en hint – ett enkelt kaxigt leende – kommer det att vara ett tecken för honom att lägga in en stöt.

Det finns en hake, dock. Bygg upp ditt självförtroende först. Var självsäker och medveten om ditt eget värde.

Saker och ting är så mycket enklare för en självsäker kvinna som tycker om sitt eget sällskap, varje man tar chansen att njuta av det också. Du måste se till att bli den kvinnan först.

2. Var inte för lättillgänglig

kvinna tänker och sitter på sängen

Det många av oss kvinnor gör fel när vi blir förälskade, är att vi blir för lättillgängliga. Vi tar varje chans som ges att vara tillsammans med honom och glömmer allting annat runt omkring.

Vi anpassar våra liv för att tillgodose en man. Och det är precis där allting går fel. Vi sänder ett budskap om att vi inte har ett eget liv.

Ramla inte in i den fällan. Om du har en tjejkväll inplanerad och han ringer helt plötsligt, så säg, “Ledsen, jag har något annat inplanerad. Kan vi inte ses om någon annan dag istället?”

Om han inte omedelbart sms-ar dig ska du inte genast hoppa upp och svara så fort telefonen lyser upp. Du vill inte att han ska se dig som någon som sitter och väntar på hans sms, utan som en upptagen kvinna.

Han behöver veta att han måste anstränga sig för att få träffa och höra ifrån dig.

3. Sälj dig inte gratis, se dig själv som en investering

man och kvinna som ler njuter av ett romantiskt ögonblick

När vi blir förälskade har vi ett instinktivt behov av att göra vårt bästa för personen vi älskar. Vi gör allt för att behaga dem. Vi ringer, sms-ar, planerar, anstränger oss och mer därtill.

På så sätt serverar vi oss själva på silverfat. Vi ger vår själ och vårt hjärta som om de var gratis.

I själva verket så leder det ingenvart. Därför ska du låta honom engagera sig lika mycket i dig som du engagerar dig i honom, om inte mer.

Låt honom möta dig halvvägs och vänj dig vid att ta emot allt du så osjälviskt ger. Lita på mig, han kommer att uppskatta dig mer för det.

4. Motstå de sena telefonsamtalen

blond kvinna i sängen tittar på telefonen

Det spelar ingen roll hur mycket du gillar honom och hur oemotståndligt attraktiv du anser honom vara, svara inte på hans sena kvällssamtal. Nöj dig inte med att tillbringa kvällen hos honom eller hos dig.

Det enda du kommer att bli, i så fall, är ytterligare ett namn på hans lista över tjejer han legat med.

Om du kräver respekt så får du respekt. Jag säger inte att du ska vänta tills du gifter dig för att ligga med honom, men ge honom inte de fördelar en pojkvän har förrän han verkligen kan anses vara din pojkvän.

Det finns en oskriven regel om att män inte uppskattar saker de lätt kan få. Så, vad du än gör, var inte lättfångad.

5. Glöm inte vad det är som får dig att må bra

leende kvinna kramar mannen

Många av oss har med sig ett känslomässigt bagage och problem från förflutna relationer. Det betyder dock inte att vi ska slänga allt i ansiktet på den nya killen som vi just börjat träffa.

Var ljuset han attraheras av, inte mörkret som stänger honom ute. Lev i nuet och lämna det förflutna bakom dig.

Håll igång samtalen med ljusa och roliga ämnen. Låt honom må bra i sig själv när han är tillsammans med dig.

Var personen han vill lära känna bättre eftersom du är positiv och lättsam. Det kommer att finnas massor av tid att prata om stora och djupa ämnen så småningom, när tiden känns rätt.

6. Ha inte bråttom och du kommer du att nå dina mål snabbare

kvinna med ryggsäck som sitter på stranden

Kärleken är inte ett tävling. Du behöver inte ha alla svar på en gång. Du kan inte veta om han är personen du kommer att leva resten av ditt liv med, baserat på några få dejter.

Allt det goda tar tid. Ta ett steg i taget och lär känna varandra bättre. Ta inte för allvarligt på saker och ting i början.

Ni kanske vill dejta en tid för att lära känna varandra bättre innan ni går in i ett förhållande.

När ni har nått dit så finns all tid i världen för er att skapa ett band er emellan och bygga en värld tillsammans, innan ni tar ert förhållande till nästa nivå. Ni kommer dit, ta det bara lugnt och låt allt gå sin gilla gång.

Forcera inte fram någonting. Undvik ämnen som att flytta ihop, giftermål och barn tidigt i förhållandet. Låt honom ta initiativet till de ämnen när han känner sig redo.

7. Låt honom vara mannen medan du behåller din självständighet

leende kvinna med slutna ögon

Att vara en självständig kvinna är fantastiskt, men ibland tar vi den självständigheten lite väl långt. Vad vi behöver göra är att skapa en balans mellan vår självständighet och partnerskapet med en man.

Du ser, varje man vill känna sig behövd. Om han inte gör det så finns det ingen orsak till att stanna kvar hos dig. Så, vad är det egentligen för fel med att han bär dina matkassar?

Absolut ingenting. Visst, du kan göra det själv, men det är också härligt när han kan göra någonting omtänksamt för dig. Det gäller allting annat i livet också.

Du behöver inte vara beroende av honom i allt, men det är viktigt att låta honom veta att du vill ha honom.

8. Om du förlorar dig själv, förlorar du honom

orolig kvinna med mannen i bakgrunden

Orsaken till att många potentiellt fantastiska förhållanden raseras beror på att kvinnor börjar prioritera mannen de älskar och på så sätt försumma sig själva.

De glömmer alla sina mål, ambitioner, vänner och livet i sig och gör honom till hela sitt universum.

I den processen så förlorar mannen sitt intresse eftersom kvinnan som en gång var intressant och hade ett eget liv, inte har något eget liv att visa upp längre.

Kämpa emot magkänslan. Du vill ingenting annat än att spendera varje vaket ögonblick tillsammans med honom, men motstå begäret. Hitta rätt balans.

Lägg alltid undan lite tid för dig själv och de människor som fanns i ditt liv långt innan han dök upp. Dröm, skapa och bygg dig ett liv du är stolt över.

Skapa ett liv så fantastiskt som vilken man som helst skulle vara stolt över att vara delaktig i.

Visa Honom Att Du Är Ett Bra Kap