Skip to Content

All Den Kärlek Du Skänkt Kommer Du En Dag Att Få Tillbaka

All Den Kärlek Du Skänkt Kommer Du En Dag Att Få Tillbaka

När du ser tillbaka på ditt liv så kan du inte hjälpa att lägga märke till att du alltid har varit den som älskat mer och den som gråtit mer.

Personen som gav hela sig själv till fel män, utan att få någonting i gengäld.

På något sätt var du alltid den som satt och väntade, den som jagade, den som offrade allt, den som alltid förlät och den som alltid gav oändliga chanser.

Men trots allt detta var du också den som alltid blev sårad och den som fick sitt hjärta krossat.

Och var finns rättvisan i allt detta? Vad fick du för att du alltid varit snäll? För all den villkorslösa kärleken du gav under alla dessa år?

Låt mig säga en sak. Även om du inte tror mig för tillfället så existerar verkligen karma. Universom har sitt eget lilla sätt att jämna ut saker och ting och vi får verkligen exakt det vi förtjänar.

Jag är säker på att du hört det där uttrycket “som man sår får man skörda”.

Du har aldrig sått någonting annat än äkta kärlek och det är exakt det du kommer att få skörda (få tillbaka), förr eller senare.

man kysser kvinna på pannan medan du håller håret

Universum kommer att betala tillbaka för all den smärta du fått uppleva.

Det kommer att läka ditt hjärta när du minst anar det och det kommer att få dig att förstå att det finns en orsak till allt du fått uppleva.

Kommer du ihåg alla tårar du fällt för någon kille som inte förtjänade dig? Nå, de kommer att ersättas med ögonblick av skratt och ett leende på dina läppar.

Minns du när du kände dig oönskad och inte tillräckligt älskad? Allt detta kommer att vara ett minne blott. En dag kommer du att träffa en man som kommer att skänka dig hela sitt hjärta.

En man som kommer att älska hela dig, oavsett vad.

Kommer du ihåg hur du funderat över varför ditt ex aldrig ansåg dig vara tillräcklig?

Nå, en dag kommer du att träffa en man som ser ditt rätta värde och som kommer att göra sitt bästa för att visa hur värdefull han anser dig vara.

En man som aldrig kommer att få dig att kännas osäker och en man som kommer att älska dig, inte trots alla dina fel och brister utan på grund av dem.

romantiska par på yacht vid solnedgången

Minns du hur du slängt bort flera år av ditt liv på att be någon kille komma tillbaka till dig? Lita på mig – alla dina böner kommer att besvaras.

Det betyder inte att han kommer att krypa på sina bara ben. Istället kommer du att glömma att han ens existerat när du möter någon som inte ens kommer att tänka tanken på att lämna dig.

Kommer du ihåg hur desperat du ville att ditt ex skulle berätta att ni var ett par?

Nå, du kommer att träffa en man som kommer att vara mer än lycklig över att vara tillsammans med dig och som kommer att vara mer än lycklig över att kalla dig sin flickvän.

Alla de nätter du tillbringat ensam i sängen och haft en skitstövel i tankarna kommer att glömmas bort när du väl finner dig själv sovandes i armarna på mannen som älskar dig.

Alla de dagar du väntat på att någon ska komma underfund med hur han känner för dig kommer att ersättas med år bredvid en man som kommer att vara mer än stolt över att ha dig.

Alla dessa blandade signaler och psykningar kommer att ersättas med någon som alltid kommer att vara säker på sin kärlek.

Med en man som aldrig kommer att ifrågasätta sina känslor och som aldrig kommer att få dig att kännas ensam i ett förhållande.

unga vackra lyckliga par utomhus kramar

Alla dessa brustna hjärtan kommer att vara en del av det förflutna när du väl träffar en man som kommer att lappa ihop din splittrade själ.

Mannen som kommer att plocka upp alla bitarna av ditt brustna hjärta och som kommer hjälpa dig att läka.

När du träffar den här mannen kommer han att älska dig på samma sätt som du alltid älskat andra och på det sätt du förtjänar att bli älskad.

Han kommer att ge dig allting du längtat efter och mer därtill.

När du träffar den här mannen så kommer du att fråga dig själv vad du gjort för att förtjäna honom.

Och det är först då som du kommer att vara tacksam över all smärta du har fått uppleva.

Det är först då som du kommer att förstå att allting händer av en orsak och att du aldrig skulle ha vetat hur man uppskattar den här lyckan om det inte hade varit för allt ditt lidande.

Det är först då du kommer att inse att all den kärlek du gav verkligen fann sin väg tillbaka till dig..

All Den Kärlek Du Skänkt Kommer Du En Dag Att Få Tillbaka