Skip to Content

Hur Får Man En Kille? Dessa Enkla Tips Kommer Hjälpa Dig Enormt

Hur Får Man En Kille? Dessa Enkla Tips Kommer Hjälpa Dig Enormt

Jag förstår varför du känner dig förvirrad när det gäller detta. Största delen av informationen som finns där ute angående det här ämnet är fruktansvärt missledande.

De säger att du bör dölja intresset som du har, att du bör spela spel med honom, få honom att jaga dig. Detta är faktiskt inte en långsiktig strategi.

Visst, det kan väcka en killes intresset men det räcker inte för att upprätthålla det. Hur kom vi på tanken att män vill ha kvinnor som spelar svåra att få?

Det är en sak att vara lite mystisk men det är en helt annan sak att agera avlägsen och kall mot mannen som du är intresserad av.

Det här är en viktig sak som du måste förstå när det gäller män, de rör sig mot det som känns bra. Om det känns bra att vara nära dig så vill han vara runt dig väldigt mycket.

Försök att komma ihåg detta när du har interaktioner med killen som du gillar. Att vara snäll och livlig kommer att hjälpa dig väldigt mycket.

Att vara kall som is kommer däremot att göra att du är ensam. Men låt oss dyka lite djupare och titta på vad som krävs för att få en kille att verkligen gilla dig:

Visa uppskattning för vem han är

ett leende älskande par som omfamnar går ner på gatan

Att visa din uppskattning för en man handlar om mer än att erkänna att du värdesätter honom. Det handlar om att ta sig tid att se vad som gör honom till en individ.

Det första steget är att noggrant lära känna honom. Observera de små sakerna som gör honom till honom.

När du väl har fått ett bra grepp om dessa saker, se till att göra det klart för honom också. Laga en måltid som han sa var hans favorit när han växte upp.

Lämna en lapp där du önskar honom lycka till på en dag som du vet är viktig för honom. Erbjud att ge honom en massage efter en speciellt tuff dag på jobbet.

Tacka honom för alla saker som han gör för dig, se till att vara specifik angående varför det betyder något för dig.

Ge honom utrymme

en grupp vänner utanför som njuter av solnedgången

Killar är inte rädda för att binda sig, de är rädda för att få sin frihet borttagen från en kvinna som inte kan hantera att han vill göra saker på egen hand ibland, var inte den kvinnan.

Ge honom utrymme om han behöver det och låt honom inte känna sig skyldig.

Ett par som inte kan tillbringa någon tid ifrån varandra är inte ett friskt par. Håll ditt förhållande starkt och hälsosamt genom att ge er tid att varva ner ensamma.

Om han säger att han behöver utrymme, ge det till honom utan att ställa till en scen. Det kommer att finnas tillfällen då du behöver rensa tankarna också.

Det är en bra idé för en man att ha en kväll med sina vänner, utan dig. Det här är ytterligare en möjlighet för dig att ge honom lite utrymme.

Att vara ifrån varandra kan ärligt talat få er att bli mer kära i varandra. När ni väl har haft en chans att sakna varandra så blir du ännu mer upphetsad av att spendera tid med honom.

Var glad

en le sexig kvinna med solglasögon som solar på en sandstrand

Att vara lycklig är sexigt. Män kan variera när det kommer till olika typer och preferenser men alla män vill ha en lycklig kvinna.

Du är ansvarig för din egen lycka. En man kan vara ett underbart tillskott i ditt liv men han kan inte vara den enda källan av glädje.

Se till att du kan förse dig själv med all tillfredsställelse du behöver innan du hoppar in i ett förhållande. Att förvänta sig att de ska göra dig lycklig är orättvist och det leder till dåliga saker.

En glad och livlig kvinna är helt fängslande att vara med. Självklart har du rätt att ha dagar då du är nere, precis som alla andra, men det borde vara ett undantag.

Att vara en optimistisk person kommer inte bara att göra dig lyckligare, det kommer också att göra dig oemotståndlig att vara med.

Rör vid honom

ett leende älskande par som sitter på en båt och tittar på havet

Även en lätt beröring från någon du är intresserad av kan han en grym effekt. Hitta på någon ursäkt för att få kontakt med honom på ett godhjärtat sätt. Håll det lite lekfullt och om du ser att han inte gillar det, ta ett steg tillbaka.

Om han är intresserad av dig så kommer han troligen att bli glad över att du initierar fysisk kontakt. Det öppnar dörren för honom att göra detsamma.

Försök att borsta lite lätt dina fingrar mot hans medan ni går eller ge honom en liten knuff i axeln. När du ger honom en komplimang för något som han har på sig, rör vid det lite lätt.

Även den mest diskreta fysiska beröringen kommer att göra susen, han kommer säkerligen att lägga märke till det.

Ta det lugnt

ett kärlekspar på gatan som pratar

Skydda dig själv och ditt hjärta genom att inte gå all in förrän det är säkert att göra det. Innan ni har “pratat”, anta inte bara att du är hans flickvän.

Uteslut inte alla andra killar som du kanske är intresserad av bara för att ni har gått på några dejter. Tills ni två är exklusiva är det inget fel med att hålla andra alternativ vid liv.

Många kvinnor tycker att det är för svårt att hålla alternativen öppna när det gäller en viss kille. Om så är fallet hos dig, oroa dig inte för det. Håll garden uppe tillräckligt så att du inte blir förkrossad om saker inte blir som du tänkt dig.

Respektera dig själv genom att värdera din tid och dina prioriteringar i livet. Släpp inte allt bara för att han smsar dig.

Tillbringa inte varje kväll hemma hos honom, det gör det obekvämt för dig men lätt för honom. Fortsätt leva ditt liv på ett sätt som känns fullt och tillfredsställande för dig.

Han kommer att bli en del av det livet eller kanske inte, men om han nu inte blir det så kommer du inte att bli helt förkrossad åtminstone.

Var positiv

ett positivt leende älskande par sitter

Positivitet är smittsamt. Det är också ett val. När du aktivt fattar beslutet att vara positiv så kommer hela ditt liv att förbättras.

Ditt romantiska liv är inget undantag. Ett grymt experiment är att försöka gå 30 dagar utan att klaga på något. Om det är för svårt, försök bara en vecka eller till och med bara en dag.

Det är svårare än du tror. När du väl har börjat följa denna vana så kommer du att inse hur ofta du klagar utan märka det.

Alla älskar att vara runt en uppmuntrande och optimistisk person. Att göra ett val att vara denna typ av person är en gåva till dig själv och det kommer garanteras att märkas av män.

Vårda ditt utseende

en stilig kvinna i en bikini står på havets grunda med utsträckta armar

Vi alla vet att män är visuella varelser. Fysisk attraktion kommer alltid att spela en stor roll i hur han uppfattar dig.

Det betyder dock inte att du behöver ändra på något om dig själv, det är inte så. Rätt man kommer att lockas till dig utan att du ändrar på något.

Men det är inget fel med att sikta på att se ut som din bästa version. Precis som att jobba på att ha en positiv syn på livet så är det också något som kommer att vara bra för dig. Vi alla mår bättre när vi känner att vi ser bäst ut.

Klä dig på ett sätt som känns bekvämt för dig, ett sätt som känns som “du”. Förbättra dina bästa drag och var stolt över dem.

Ta hand om dig själv med hjälp av peeling, återfukta din hud. Experimentera med smink, hår och dofter tills du hittar saker som du gillar. Att vara kreativ inom detta område är trevligt och kommer att påverka ditt liv väldigt positivt.

Lev ditt eget liv

en söt liten kvinna med solglasögon och en resväska går någonstans

Att vara en självständig kvinna som är fullt kapabel till att ta hand om sitt eget liv är både sexigt och spännande.

Det är så mycket mer hälsosamt och mer glädjande att vara med en man för att du vill vara det, inte för att du känner att du behöver honom.

När du väljer att vara med någon för att de gör ditt liv rikare så är det ett förhållande med en bra grund.

Flirta med honom

en man och en förälskad kvinna sitter på ett kafé och skrattar

Kanalisera ditt flirtande och flörta med mannen som du är intresserad av, även om du redan har vunnit över honom. Lekfulla och flirtiga skämt håller ett förhållande friskt och stimulerande.

Kvinnor är skickliga på att skicka små ansikts signaler så använd det till din fördel. Observera hur han reagerar på dina tecken.

Män kan ibland vara omedvetna om dina framsteg så du kan behöva vara extra tydlig. Mindre är bättre än för mycket i början, du vill inte vara för på.

Det desperata utseendet är oattraktivt för både män och kvinnor. Ge honom komplimanger, le ofta och skratta åt hans skämt.

Några milda och retfulla skämt på hans bekostnad kan vara ett roligt sätt att uttrycka din humor på. Håll ögonkontakten medan ni pratar och lek med ditt hår.

Var säker, lekfull och flirtig och du kommer att vinna över honom på nolltid!

Hur Får Man En Kille? Dessa Enkla Tips Kommer Hjälpa Dig Enormt