Skip to Content

5 Otroliga Hemligheter Din Narcissist Hoppas Att Du Aldrig Kommer Att Inse

5 Otroliga Hemligheter Din Narcissist Hoppas Att Du Aldrig Kommer Att Inse

Jag är säker på att du gärna vill höra några saker som kommer att vara av stor nytta när du har att att göra med en narcissist i framtiden eller hur? Jag vet vilka saker det är.

Du känner till det faktum att alla narcissister använder manipulation och knep för att lura även den smartaste personen. De har en taktik på plats för varje situation som de kan befinna sig i.

Vi alla vet att de förlitar sig på deras förmåga att spela en roll (och gör det väldigt bra) som passar varje person som de har riktat sig in på för nuvarande manipulation.

De kan helt enkelt anpassa sig till den som de lurar för att få ut det bästa av dem och sedan lämna dem i smutsen. Men det finns några saker du inte visste om narcissister.

Saker de önskar att du aldrig visste. Eftersom dessa hemligheter är saker som gör det möjligt för dem att gå mycket långt med sitt spelande helt oupptäckt. Dessa hemligheter är själva nyckeln bakom deras spel.

Nu har du en väg ut nästa gång en narcissist plågar dig och försöker få som han vill. Detta kommer att göra det lätt att räkna ut hur dem är, kalla ut dem för deras skit och låta dem känna sig utsatta och sårbara.

Vilket är exakt vad de gör mot alla sina offer. Jag säger inte att det kommer att bli lätt varje gång men det kommer definitivt att få dem att ifrågasätta allt de trodde att de visste.

Spela hans spel genom att lära dig dessa 5 hemligheter som din narcissist aldrig ville att du skulle veta!

1. Att spela dum kommer få honom att ta av sig masken mycket snabbare

le man och kvinna i filt utanför

Att gå tå mot tå med en manipulerande narcissist kommer att sluta illa för dig. De känner till sina förmågor alldeles för bra för att någon ska gå emot dem.

Men jag har något bättre för dig. Spela dum. Uppför dig som om du var den aniva tjejen han önskar att du var.

Låt honom inte se att det finns mer med dig än vad som syns. Ju mer han tycker att du är dum och naiv desto mindre kommer han att försöka dölja sitt verkliga jag. Detta kommer att ge dig en otrolig inblick i vem han egentligen är.

Han kommer inte att försöka dölja det om han tror att du inte är smart eller uppmärksammande.

Under tiden kommer du att observera tyst och titta på hans varje rörelse, studera hans knep och lära dig vad som gör honom arg. Spela det långsamma spelet och så småningom kommer du att känna honom bättre än han känner sig själv.

2. Spara alla hans gärningar – att bli upptäckt är deras största rädsla

kvinna som tar foto av mannen med en annan kvinna

En narcissist är ett rovdjur. Alla rovdjur är rädda för att bli upptäckta och att deras missgärningar kommer fram.

Det är därför det är viktigt att du dokumenterar alla former av övergrepp som han utsätter dig för. Försök bara göra det så diskret som möjligt.

Ta ett foto av ett blåmärke om han någonsin gav dig ett. Spela in i hemlighet hans våldsamma, manipulerande utbrott med din telefon som du gömmer i fickan.

Filma honom från ett säkert avstånd om han gör sig skyldig till en gärning som du tror kan användas mot honom.

Låt honom inte veta om detta och när det är dags, använd alla dessa bevis på sättet som du tycker är mest lämpligt och du blir av med honom en gång för alla, inte ens hans onda charm kommer hjälp honom att komma undan.

3. Att vara likgiltig är något de hatar

man upprörd med kvinnan som sitter på soffan

De matar på sina offers reaktioner. Det ger dem bränsle att fortsätta och jobba med sina knep dubbelt så hårt. Men det som driver dem helt galna är att inte få den reaktion som de hoppats på. Det är verkligen vad de hatar mest.

Förbli lugn inför hans skit. Håll tyst när han tydligt och desperat vill att du ska reagera impulsivt. Ge honom inte tillfredsställelsen att göra exakt vad han ville att du skulle göra.

Du kommer att lämna honom mållös. Ju mer du gör detta desto mindre behöver han dig eftersom du inte längre kommer att vara till nytta för honom. Och det är precis hur du kommer att vinna denna strid.

4. Låt honom se att du inte tror att du är sämre än honom

man och kvinna dricker vin och ler

Narcissister behandlar sina romantiska partners som sämre människor. Han ser dig inte ens som en person, för honom är du ett objekt. Han känner sig berättigad att göra vad han vill med dig.

Så när du visar honom att du vet ditt värde trots hans verbala övergrepp och alla former av manipulation så kommer han att se att han gör ett dåligt jobb. Han vill att du ska känna att du är ingenting.

Han måste få dig att se dig själv som en underlägsen människa för att kunna använda hans knep.

Men att visa honom att du fortfarande är den självsäkra kvinnan med moralen intakt kommer att göra honom till ett misslyckande. I hans ögon kommer det att måla honom i ett negativt ljus och han kommer att ställas inför sina egna brister.

5. Fall inte för deras falska ånger – det är ALDRIG på riktigt

man och kvinna dricker kaffe och pratar

Narcissister kan övertyga alla med deras skådespeleri av en ödmjuk varelse som verkligen ångrar sina handlingar. De kanske till och med kan gråta på begäran. De kan få vem som helst att tro på deras mjuka, ömtåliga sida.

Men det är viktigt att du vet att det bara är en föreställning. Du borde aldrig falla för det. Han kommer att säga rätt ord och till och med fälla en tår. Låt honom. Få honom att tro att du går på akten.

Men du bör veta att allt egentligen bara är ett ondt knep som är där så att han ska spela offer.

Föreställ dig hur grym och känslomässig en person måste vara för att gråta på begäran när situationen kräver det och sedan göra exakt samma skit med ett leende på läpparna? Skrämmande.

5 Otroliga Hemligheter Din Narcissist Hoppas Att Du Aldrig Kommer Att Inse