Skip to Content

7 Tankar Varje Kille Har Under “Ingen Kontakt” Perioden

7 Tankar Varje Kille Har Under “Ingen Kontakt” Perioden

Du har säkerligen hört talas om ingen kontakt regeln. Du vet allt: vad du ska göra, hur du ska agera och hur länge det ska vara för att verkligen fungera.

Men ändå, vad du inte vet är vad den andra sidan går igenom under ingen kontakt perioden. Vad tänker mannen som du försöker ignorera på medans du inte är där?

Det är därför vi är här: för att ge dig dessa sju tankar som nästa varje man har under ingen kontakt perioden.

1. Jag är lättade över att hon inte ringer

Fotoet av den lyckliga unga mannen ligger på soffan och ser på telefonen

Inga lögner här inte: när du inte är i kontakt med någon som dumpade dig först så är de glada över att inte behöva höra från dig.

Det är precis vad som händer med den här killen i början: han var den som lämnade dig och han är glad att allt gick smidigt.

Du ringer in till honom för att be att han kommer tillbaka, du pratar inte skit om honom och du har inga arga utbrott.

Det verkar som om han lyckats lämna dig tidigare och det var vad ville från början eller hur?

2. Vänta nu, gick hon verkligen vidare?

Stående av stiligt tänkande för man

Den första etappen varar dock inte länge. Innan du vet ordet av det så börjar den här killen sakna din frånvaro i sitt liv för att han var så van vid din närvaro.

Först vägrar han erkänna detta för honom, inklusive sig själv, men sanningen är den att han blir sårad av det faktum att du inte jagar efter honom.

Menade han så lite för dig? Hur kunde du acceptera detta så lätt?

Ville du verkligen ha ett slut hela tiden men väntade på att han skulle säga det? Gick du verkligen vidare?

3. Eller spelar hon bara med mig?

man i kostym som står nära fönster

Ändå så har han sina tvivel. Han börjar ifrågasätta dina motiv och undrar om allt bara är ditt spel.

Är det en taktik som du använder för att få honom att krypa tillbaka till dig? Spelar du svår att få?

4. Hur vågar hon?

man i blå skjorta sitter ensam på trappan utanför och tänker

Men när tiden går och när han ser att du inte når ut till honom så börjar han tro att du är seriös. De är då han blir arg och förbittrad.

Hans ego är skadad och han kan inte acceptera det faktum att du inte ber honom att få tillbaka dig. Han börjar ifrågasätta sitt värde och undrar om han verkligen är så lätt att byta ut.

Hur vågar du ignorera honom efter allt ni har gått igenom? Vem tror du att du är?

5. Jag hittar någon annan

Ung man som flörtar på gatan

Nästa steg är att försöka hitta någon annan. När allt kommer omkring så finns det så många kvinnor runt honom och det finns absolut inget behov av att en man som honom ska slösa bort mer av sin dyrbara tid på att tänka på dig.

När allt kommer omkring så är det mer än uppenbart att du gick vidare och det är också vad han ska göra. Dessutom kommer han att hitta en ny flickvän bara för att visa dig!

Han kommer att göra det klart att du inte betydde mycket för honom och att han kan hitta en annan tjej som dig utan några problem. Inte bara det, han kommer till och med att göra allt han kan för att gnugga sin rebound i ditt ansikte.

Han kanske till och med hoppar från en tjej till en annan i ett desperat försök att skada dina känslor. Men vad han faktiskt försöker göra är att få dig att komma till honom och det bör du absolut inte göra.

6. Men ingen annan kvinna är som hon

man håller staketet och tittar på avstånd

Efter att ha försökt vara en fuckboy ett tag så inser den här mannen äntligen att du inte finns någonstans.

Efter att ha letat efter dig i alla dessa kvinnor så ser han äntligen att du är unik och att det var ett stort misstag att släppa dig.

Han ser att ingen någonsin kommer att älska honom som du gör och viktigast av allt, att ingen annan kvinna kan ta din plats i hans hjärta.

Det här är det sista han vill erkänna men nu när du verkligen är borta så är det dags för honom att acceptera att du är den enda han någonsin älskat.

7. Jag måste få tillbaka den här tjejen

Attraktivt smart sammanträde för ung man på ett golv i vardagsrummet som använder mobiltelefonen

Det är då han ser det som ett uppdrag att vinna tillbaka dig. I den sista etappen av den kontaktfria perioden så är den här killen redo att göra vad som krävs för att bli din pojkvän igen.

Han inser att han måste ha dig tillbaka, oavsett vad. Och han gör allt för att rätta till sitt misstag och visa dig hur mycket han ångrar sig.

När detta händer, var redo på att han ringer dig frenetiskt, dyker upp och ber om en till chans, lova dig att han kommer att bli den man som du alltid har velat att han ska vara. Det är bara upp till dig om du tror på honom eller inte!

7 Tankar Varje Kille Har Under “Ingen Kontakt” Perioden