Skip to Content

De Största Fegisarna Är De Killar Som Gör Slut Utan Ett Ord

De Största Fegisarna Är De Killar Som Gör Slut Utan Ett Ord

Bland de första orden vi lärde oss att säga när vi var små var “hej” och “hejdå” och folk kommer ihåg att säga hej när de kommer in i ditt liv, men de glömmer på något sätt att säga hejdå på väg ut.

Vet du vad som händer när någon lämnar ditt liv utan att säga adjö? Tja, om du någonsin har lämnats på det här sättet kommer du veta.

När någon lämnar utan att ta farväl, är du tvungen att bli trasig.

Kanske lämnar den som går inte ens så mycket som en förklaring till varför han inte vill vara med dig längre och att de inte hade anständigheten att säga vad som gick fel ansikte mot ansikte.

Och då är du kvar, kanske hela resten ditt liv, och undrar vad som gick fel.

När människor först kommer in i ditt liv hälsar de dig med ett mycket självsäkert hej. Deras hej är så starkt och så hisnande och det ger intrycket att den här personen kom för att stanna.

Under hela tiden ni spenderar tillsammans ser de till att du är övertygad om hur ren deras kärlek är och att de kommer att göra vad som helst för dig.

ung man som står på bron

Och då, när det kommer till den stunden för dem att avsluta historien, så lämnar de utan ett ord.

De går som de stora fegisar som de är. Människor som lämnar utan ett ord är de största fegisarna i denna värld.

När någon går ut ur ditt liv utan ett ord, speciellt om den personen var en person som lovade att stanna, kan du inte låta bli att undra vad som gick fel.

När någon lämnar dig utan att ge dig ett farväl, trots att du vet bättre, stannar du där och väntar på ett avslut.

Du lever där med en handfull frågor som aldrig kommer att besvaras. Och ingenting hämmar oss mer än de frågor vi har som vi inte kan få svar på.

När folk lämnar utan ett ord fortsätter de att vänta på ett avslut och hoppas att en dag få förklaringen på varför sakerna slutade som de gjorde.

Men den värsta delen av det är dessa två frågor: “Kan jag gå vidare?” Och “Vad händer om han kommer tillbaka?”

man i svart skjorta som står i naturen

“Kan jag gå vidare?” – Du är kvar och undrar om du får fortsätta med ditt liv. 

Du vill inte vara den onde i den här berättelsen, du vill inte släppa kärleken så lätt och du vill inte vara den som ger upp först. 

Att gå vidare skulle innebära att du har slutit fred med att inte ha honom och du känner dig inte redo för det ännu.

“Men vad händer om han kommer tillbaka?” När någon ny kommer in i ditt liv undrar du om det är rätt att engagera sig i en ny historia när den gamla inte är avslutad.

Det finns en möjlighet att han kanske kommer tillbaka och vad händer då?

Så du drar dig undan direkt. Du känner att du är otrogen i sagan eftersom slutet aldrig blev sagt högt.

Och du saknar honom så mycket för att du väntar på någon som flyttade in i det ögonblick han lämnade ditt liv.

man som bär vit skjorta som håller ratten

Den gamla historien tog slut för länge sedan, oavsett om du fick ta ditt sista farväl eller inte. För honom slutade det, det är du som fortsätter att slita och inte ger dig själv en chans att fortsätta.

Du fick inte avslutningen du behövde och du är kvar i samma hjulspår.

Det är fult och det gör ont och det är fullt av osäkerhet och du förtjänar inte att vara kvar i det här fängelset utan farväl men du kan inte ändra det.

Du bör inte banka på väggen och hoppas att dörren till ditt avslut plötsligt kommer att visa sig.

Om han hade modet att säga hej till dig, borde han ha modet att säga adjö också.

Du visar inte mod genom att hoppa från en klippa eller köra bil med högsta hastighet. Du visar mod genom att titta på den person du lovade älska rakt i ögat och säga det som du måste säga.

Du ser personen i ögat och du säger att du lämnar. Du förklarar varför saker inte fungerar och du ser till att du är fast i ditt beslut. Du skickar inte motstridiga signaler.

ung man med mustascher

Det finns ingen att komma tillbaka till, det finns inga “om”, det finns inget som ger falskt hopp att kanske vindarna kan vända i framtiden.

Du samlar modet att lämna förnuftigt och att ge ett ordentligt slut till historien. Allt annat är bara feghet.

Så när en man är en feg, när han lämnar utan ett enda ord, när han inte kan ge dig det du behöver, tvingas du vara den större personen.

I stället för att vara rädd för att gå vidare, istället för att följa vägen som fegisen visade, han som lämnade utan ett ord, var den som ger det slutliga slutet till historien.

I stället för att vara rädd att gå vidare, istället för att vänta, acceptera att det som fanns mellan er två är över.

I stället för att springa bort från att acceptera sanningen, var den modiga i den här historien och låt dig inte vänta längre.

Var den som säger farväl för er båda och fortsätt med ditt liv. Det blir den bästa hämnden för den som lämnade utan ett ord och det blir det bästa du någonsin gjort för dig själv.

De Största Fegisarna Är De Killar Som Gör Slut Utan Ett Ord