När du hittar en bästa vän söker du efter egenskaper som du älskar. Oavsett om det är humor, medkänsla, samma tänkande eller, ibland, “Jag hatar samma människor som du”, vet du vad du vill ha och gillar. Så här är de kvaliteter som bevisar att du har hittat din bästa vän i livet.

1. De är de första personerna du går till när något händer

Vi har alla dessa ögonblick när vi bara vill klaga på våra medarbetare, lärare eller andra personer av vikt i våra liv, eller om din bil bara har gått sönder och du verkligen behöver hjälp. De är de första vi kontaktar eftersom vi vet att de kommer att släppa allt vad de har för händerna för att prata med oss ​​eller rädda oss.

2. De får dig att skratta när allt du vill göra är att gråta

Vi har alla de dagar då tårarna vill flyta i floder, men vår bästa vän får oss alltid att le och påminner oss om att varje dålig dag tar slut. Vem visste att en person kunde hjälpa dig så mycket i livet?

3. Kumpaner i brott för livet!

Du vet att du har hittat din sanna bästa vän när de är den person du gör varje tveksamt livsbeslut med. För, du är ung, och du förtjänar att vara lite busig ibland! Särskilt med din brottskumpan.

4. “Jag älskar dig” är en grej

Till den som säger “Jag älskar dig!” till sin bästa vän – du vet exakt vad jag pratar om. Det är helt enkelt en nödvändig sak att säga innan du lägger på telefonen eller när ni skiljs åt efter att ha träffats. Och till alla killar som säger att de inte gör det här: “Jag älskar dig, bro!” räknas!

Young Women Travel Together Concept

5. “Åh min gud jag hatar (sätt in person eller ord)”

Denna text eller konversation är ett ämne som du nog har haft många gånger med din bästis. Det slutar vanligtvis med att ni två skrattar så att ni kiknar och sedan äter ni få mat eller dricker en kopp kaffe. Egentligen, vem kan att klaga på det?

6. De är de du kan gå dagar utan att prata med och du behöver inte oroa dig för er vänskap

Ni båda vet att vi alla har har ett liv, och du vet att ni inte behöver prata med varandra varje dag. Du förstår också att om det går en vecka utan att ni pratar, kommer inget att ha förändrats nästa gång ni ser varandra. Det är allt som verkligen betyder något.

7. De är dina största anhängare

De är alltid där när det räknas. Oavsett om det stöder dig vid olika evenemang du är involverad i eller genom svåra beslut du måste göra i ditt liv. Du vet att du alltid kan räkna med att de finns där och uppmuntrar dig. Det är ganska kul att alltid ha någon att räkna med, och någon som alltid kan räkna med dig.

8. De kommer till ditt försvar oavsett vad

Vissa vänner är bara vänner, och om någon skulle säga något dåligt om dig, skulle de förmodligen inte ställa sig upp och säga, “Hej, det är min bästa vän, säg inte sån skit runt mig.” Men det är därför de bara är vänner, inte din bästa vän!

9. De får dig att skratta det hårdaste och det längsta

Oavsett om det är något löjligt ni gjorde eller någonting riktigt roligt, så slutar det alltid med att du skrattar mest när du är med dem. Man säger att skratt är näring för själen och om du har en sann bästa vän, kommer du att vara helt överens med det uttalandet.

10. Netflix and chill är faktiskt bara Netflix och chill

Du och din bästis blev förolämpade när ni fick reda på att folk försökte göra denna fras oanständig. Tyvärr, gjorde ni det här till en rolig sak innan någon oviktig tjej och kille gav det en annan betydelse …

11. Fula Snapchats är betydelsefulla grejer

Är ni verkligen bästa vänner om ni inte har skickat varandra en hemsk snap som skulle kunna användas som utpressning? Jag tror inte det!

12. De förstår dig och dina humörsvängningar

Vissa dagar är bara inte dina dagar, men de håller aldrig det emot dig. De är alltid de första som försöker muntra upp dig med din favoritmat och som hjälper dig att komma ihåg saker.

Young Women Travel Together Concept

13. De är en del av din familj

Dina föräldrar känner säkert till dem som en extra dotter eller son och de är med på middagar hela tiden. Det är coolt att få ett syskon som du faktiskt kan “välja”!

14. Toalettbesök görs tillsammans

Det spelar ingen roll vart ni är, men om ni är tillsammans betyder det normalt att toalettbesök är gemensamma också. Och ingen av er tänker två gånger på det.

15. De älskar hela dig, de goda och de dåliga sidorna

Det är fantastiskt att veta att någon känner ovillkorlig kärlek till dig. Andra än din mamma och pappa!
Tack, bästa vän, för att du är min person och den person jag alltid kan lita på och som kommer att bry sig om och älska mig! Du är någon jag aldrig kunde leva utan.

Kram,
Din bästa vän