Skip to Content

I Huvudet På En Tjej Krossad Av En Narcissist

I Huvudet På En Tjej Krossad Av En Narcissist

Problemet med att bli kär i en narcissist är att du inte vet att han är en narcissist tills det är för sent. Till dess är du redan trasig.

Ett annat problem med att bli kär är att du inte kan hindra dig själv från det. När denna lavin kommer, kan du bara sitta still tills den slutar på egen hand.

Så, även om tjejen som blev krossad av en narcissist ville hindra sig själv kunde hon inte det. Eftersom narcissister är så bra på förklädnader hade hon ingen aning om vad hon gick in i.

Om hon hade det, trots att hon inte kunde hindra sig själv från att falla för honom, kunde hon åtminstone ha nekat att ge honom en chans.

Hon hade hindrat sig från att ge honom en chans och välkomna honom in i sitt liv. Men tyvärr hade hon ingen aning att hon gick in i spelet med en spelare som hon inte kunde vinna över.

Hon blev offret i detta spel som hon omedvetet började spela med en narcissist. Och nu, långt efter att det är slut, lever hon fortfarande i konsekvenserna av honom. Hennes sinne är en enda röra.

Det är värre än i hemsökta hus eftersom hon aldrig vet vilket hemskt minne som kommer komma till ytan för att hemsöka henne.

Hon ser sin plågoande överallt. Hon är inte paranoid, men det här är den del du inte kan sätta dig in i om du aldrig har sårats av en narcissist. Var hon än ser, det finns något som påminner henne om honom.

kvinna som bär långärmad kläder som står nära träden

Varje gång någon ny närmar sig henne, letar hon efter egenskaper hos hennes plågoande i den personen. Och hon springer sin väg. Hon har ingen styrka att stanna och bevisa sig själv fel. Hon skyddar hellre sitt hjärta.

Hon är rädd för att lita på någon. Hon vill helst inte tro på någon. Det är något som nästan dödade henne senast. Om hon hade varit försiktig med vem hon litat på tidigare, skulle hon inte känna så som hon känner nu.

Hon kan bara inte lita på någon.

För varje gång någon kommer för nära, varje gång någon är några steg från hennes hjärta, börjar det slå riktigt snabbt, hennes händer börjar skaka av tanken på att välkomna någon ny i sitt liv och hon drar sig tillbaka.

Hon är rädd för att älska igen. Kanske såg hon kärlek som något fascinerande och kanske hade hon en gång i tiden som mål i livet att älska och att bli älskad tillbaka.

Men inte längre. För nu är kärlek en känsla förknippad med smärta.

När hon älskade förra gången fick hon inte kärlek tillbaka, hon fick bara förolämpningar, blev ständigt nedtryckt och massor av emotionella misslyckanden. Hon glömde hur äkta kärlek känns.

Mannen som hon älskade borde ha visat henne hur kärlek känns, men han valde att bli en narcissist och krossa he nne istället.

kvinna som gömmer sitt huvud behinkar trädblommor

Hon tycker att hon inte är tillräckligt bra.

När du inte får den kärlek du förtjänar, när du inte får tid eller uppskattning av den person du behöver det mest från, är tanken att du inte är tillräckligt bra så djupt rotad i dig.

Inte bara det här, men hon fick ständigt höra hur hon inte är tillräckligt bra, hur allt är hennes fel och hur allt dåligt som hänt henne – bad hon om.

Hon fick vad hon förtjänade. Så hon kan helt enkelt inte skaka av sig känslan att hon inte är tillräckligt bra.

Hon känner sig tom. Hon har ingen aning om vad hon ska göra härnäst. Hon har ingen aning om vad hon känner. Den enda känslan som är bekant för henne är rädsla.

Hon är rädd för att känna något så hon valde att inte känna något alls istället. Det är mycket lättare och trots att det kan vara ensamt, är det mycket säkrare.

Hon begär ensamhet. Hon vill inte förklara sig för andra.

Hon vill inte återberätta eller återkalla alla de dåliga sakerna som hänt henne, eftersom ingen kan sätta sig in i det ändå. De skyller på henne för att stanna och inte lämna.

kvinna tittar ut genom fönstret

De kan inte förstå varför hon fortfarande känner så som hon känner och varför hon inte bara kan ta sig ur det. Så hon isolerar sig själv.

Men även om ensamhet är den enda flykten hon har från människor är det också väldigt läskigt.

För när hon stannar i ensamheten, kommer alla saker som hänt till henne i vågor. Och hon kan inte bestämma vilken av dessa två ondskor som är den minst onda.

Hon tror att hon har förlorat sitt gamla jag. Hon gav upp på att försöka vara som hon brukade vara, du vet, innan hon välkomnade en narcissist in i sitt liv.

Hon tror att hon aldrig kommer le igen, hon kommer aldrig kunna bli riktigt glad och att detta, vad som hände med henne, kommer bli något som kommer att förfölja henne för resten av livet.

Men inget av detta behöver stanna så här. Hon behöver inte tänka dåligt om sig själv. Hon behöver inte säga hejdå till hennes liv eller hur hon brukade vara.

Hon behöver någon som påminner henne om hur man lever livet till fullo. Hon är inte förlorad. Ingen av oss krossade av narcissister är det.

Hon behöver någon som visar henne att hon inte har förlorat sig själv. Hon behöver någon som kan visa henne att hennes plågoande inte fick det bästa av henne. Att trots att hon kanske är trasig, är hon inte förstörd.

kvinna som tittar ner medan hon håller huvudet med sin vänstra hand

Hon behöver någon som visar henne att hon fortfarande har ett hjärta och en själ. Att hon kan känna. Att kärlek fortfarande finns i henne. Att hon inte är förlorad.

Hon behöver någon som kommer vara bra för henne. Någon som visar henne att även om hon har ett mörkt förflutet, kan hon fortfarande få en ljus framtid.

Hon behöver någon som är allt som hennes narcissist inte var. Hon behöver någon som prioriterar henne. Någon som inte får henne att känna sig som en galning. Hon behöver någon som förstår henne.

Någon som kommer att vara där när hon behöver honom. Hon behöver någon som ska ta hand om henne och älska henne för omväxlings skull.

Hon behöver någon som kommer att radera hennes förflutna. Även om det verkar omöjligt, behöver hon någon som kommer försöka.

Någon som kommer älska henne som om hon aldrig krossades, som ser på henne som om hon inte har några brister, som väljer att älska henne trots alla hennes ofullkomligheter och vars kärlek och stöd kommer att vara så stark att det kommer få henne att trotsa sin rädsla att låta någon komma nära henne igen.

Så välj att älska henne på rätt sätt. Var inte ännu ett fall för henne. Välj dina val rätt. Varje flicka förtjänar att älskas på rätt sätt. Särskilt den som krossats av en narcissist.

I Huvudet På En Tjej Krossad Av En Narcissist