Skip to Content

Jag Vill Vara Med Dig, Men Inte Till Vilket Pris Som Helst

Jag Vill Vara Med Dig, Men Inte Till Vilket Pris Som Helst

Jag vill hålla hand med dig, skratta åt dina skämt, gå vid din sida, mysa i soffan, titta in i dina ögon och kyssa dig varje dag.

Jag vill sitta på köksbänken klockan tre på natten i mina underkläder och bara dumma mig med dig.

Jag vill vara någon som är av stor betydelse för dig och jag vill ge dig mina dagar, veckor, månader och år.

Jag vill bara vara med dig. Jag vill få dig att le och göra dig lycklig. Jag vill vara i din famn och mysa. Jag vill stanna uppe hela natten och prata i timmar.

Jag vill höra vad som är i dina tankar och vad som finns i ditt hjärta. Jag vill vara den du vill dela med dig till.

Jag vill ha alla dessa saker för oss. Jag vill att du ska vara min och jag vill vara din, men det kommer inte vara så till vilket pris som helst.

silhuett av coupe på toppen av berget under solnedgången

Jag kommer inte gå av på mitten för någonting som inte är värt det. Jag vill inte förlora mig själv till någon som inte förtjänar det.

Jag vill inte ha dig om jag ska behöva jaga dig.

Om jag måste jaga efter dig betyder det att du flyr från mig. Och om du flyr från mig finns det inte något jag vill ha från dig eftersom det betyder att vi definitivt inte är på samma våglängd.

Jag vill inte jaga efter dig. Jag vill ha dig bredvid mig och jag vill att vi ska springa tillsammans i denna vilda och galna värld.

Jag vill veta att jag kan luta mig mot dig och inte vara rädd att du ska gå när som helst. Jag vill inte ha dig om jag måste be om din tid.

Jag vill verkligen vara med dig, men det kommer inte hända om jag måste be dig om att ge mig din tid. Om jag är redo att ge dig en plats i mitt liv, förväntar jag mig detsamma av dig.

Jag vill inte sitta och vänta på att du ska ta dig tid att sms:a mig tillbaka. Jag vill inte vänta på att du ska se om du kan hitta tid att träffa mig.

man och kvinna som håller händer

Jag vill vara på din prioritetslista eftersom jag är redo att sätta dig på min. Om jag måste kämpa för din uppmärksamhet, är du och jag inte värt det.

Jag vill inte ha dig om jag måste bevisa att jag är värd det.

Om du inte kan se själv är jag värd det, då är det inte något i den här världen jag kan göra för att bevisa att du har fel.

Det finns inte något jag kan göra för att övertyga dig om motsatsen. Och helt ärligt, jag vill inte behöva bevisa för dig att jag är värd det.

Jag vill att du ska acceptera mig för den jag är. Jag vill att du ska respektera mina värderingar och jag vill känna mig bekräftad av dig.

För det här är precis vad jag är mer än villig att göra för dig. Jag vill inte ha dig om vem som helst kan få dig.

Jag har alltid varit den typ av tjej som ogillar något som vem som helst kan få. Vad är värdet i dig om du är så lätt?

man och kvinna bredvid trähandskenan

Vad är så speciellt med dig när någon annan tjej kan få dig? Och vem kommer lova mig att du inte bara lämnar mig för någon annan tjej om du inte har någon sorts standard?

Jag vill kunna lita på dig. Jag vill veta att du aldrig skulle ersätta mig med någon slumpmässig tjej så länge jag är bra för dig.

Jag vill veta att jag spelar roll för dig och att jag ger dig värde i ditt liv. Jag vill inte vara med dig om jag skulle kunna ersättas så lätt.

Jag kommer inte satsa om du inte visar mig att du vill att jag gör det.

Jag har varit med om mycket i mitt liv. Lita på mig, det sista jag vill göra är att jaga efter någon som inte vill att jag ska vara i hans liv.

Så, det kommer jag inte göra. Jag kommer inte göra dig min #1 om du inte visar mig att du vill vara där.

Jag vet att relationer mellan två människor är röriga men de borde aldrig vara svåra. Jag vet att de kräver ansträngning och jag är villig att arbeta för oss om du ger mig något att arbeta för.

Låt mig inte döda för att få vara din tjej eftersom jag vet när det är dags att sluta ge sig själv till någon. Om du vill ha mig i ditt liv, flytta på dig och ge mig en plats. Det är inte svårare än så. 

Jag vill vara med dig, men inte till vilket pris som helst