Skip to Content

En Dag Vill Du Ha Henne Tillbaka

En Dag Vill Du Ha Henne Tillbaka

Hon har funnits där så länge att du tar henne för givet. Du trodde att oavsett vad du sa eller gjorde, skulle hon finnas kvar, för att hon alltid funnits där.

Så du tillät dig själv att behandla henne illa. Du tillät dig själv att förlora henne.

Hur kunde du inte se att hon var värdig?

Hur kunde du inte se att hon var den typ av tjej som förtjänade hela världen eftersom hon skulle vända upp och ner på sin värld för dig?

Hon tolererade dig längre än någon annan skulle men hon var alltid annorlunda, det var därför hon stannade så länge. Hon lyckades alltid hitta hopp där ingen någonsin skulle kunna tänka sig att leta.

Hon lyckades hitta hopp i dig när ingen trodde att det fanns något kvar. Hon stannade även när de sa till henne att lämna. Hon stannade även när du sa att hon borde lämna.

Hon ville aldrig lämna din sida. Hon ville inte lämna dig hjälplös. Hon ville inte göra det även när du fick henne att känna sig som ett vrak.

kvinna sitter vid fönstret

Även när du sa att hon borde lämna, stannade hon. Och hon försökte.

Och hon kämpade för dig.

Gud vet hur mycket hon försökte och hur mycket hon kämpade för dig men det var tills hon insåg att det inte fanns något kvar att kämpa för och att även om hon vann det slaget, skulle hon fortfarande lämna ringen tomhänt.

Hon skulle aldrig ha dig i slutändan.

Förstå att hon inte lämnade dig. Du stötte bort henne.

För hur annorlunda hon än var, oavsett hur stark hon var, blev hon trött. Och all styrka hon hade, kanaliserade hon in i att lämna. Du drev henne till det och hon lämnade trots att hon inte ville.

Du har ingen aning om vad du har gjort.

Du har ingen aning om hur stort misstag du har gjort i livet. Och den värsta nyheten för dig är att det inte finns något i den här världen du kan göra för att ångra det.

För när du tar en tjej som henne för givet och stöter bort henne och hon faktiskt lämnar dig, går det inte att ta tillbaka.

Men, en dag kommer du vakna upp och det kommer slå dig.

ledsen kvinna sitter på sängen

En dag efter att du är färdig med alla blåsta tjejerna du har dejtat, efter att ha levt klart ett meningslöst liv, efter att ha vandrat länge och bestämt sig för att det är dags att bli allvarligt i ditt liv kommer det att slå dig.

En dag kommer du vakna upp och vilja ha henne tillbaka.

Livet kommer få dig att inse vad du hade – tjejen som fortsatte att försöka vara perfekt för dig.

Tjejen som ville inget annat än att finnas där för dig, och att älska dig var det enda sättet hon visste hur hon skulle göra det.

Tjejen som värderade dina brister lika mycket som dina styrkor. Tjejen du borde ha kämpat för, men du valde att släppa taget.

Den dagen kanske du kommer flyga upp ur sängen entusiastisk och kanske göra en plan för hur du ska vinna tillbaka henne.

Den dagen kommer du äntligen hitta en mening i ditt tomma liv och den dagen kommer du äntligen få något att se fram emot.

sorglig kvinna i sovrummet

Men när du förstår att hon är mer än värdig kommer det att finnas någon annan vid hennes sida som redan har skämt bort henne med sin uppmärksamhet och beundran.

Hon kommer ha någon som inte tog henne för givet, någon som kämpade för henne och inte med henne.

Du borde ha vetat att tjejer som henne inte slutar upp ensamma. Du borde ha vetat att det finns killar som bara väntar på någon så speciell som hon.

Det skulle vara dumt att förvänta sig att hon ska vänta på någon som aldrig riktigt uppskattade henne.

Så när verkligheten kommer till dig, försök inte närma dig henne.

Bry dig inte om att berätta för henne att hon är det bästa som runnit mellan fingrarna på dig eller hur du uppskattar allt hon någonsin har gjort för dig.

Du uppskattade inte henne när du hade chansen och nu har hon gått vidare.

Du är för sen.

En Dag Vill Du Ha Henne Tillbaka