Skip to Content

I Huvudet På En Tjej Krossad Av En Känslomässig Psykopat

I Huvudet På En Tjej Krossad Av En Känslomässig Psykopat

Hon var bara en vanlig tjej. Hon trodde på kärlek och hon trodde att hennes saga skulle ha ett lyckligt slut.

Hon hörde historier om misshandlande män och krossade kvinnor, men aldrig, inte i hennes vildaste fantasi, kunde hon ha föreställt sig det som händer henne.

Allt hon ville ha var ett normalt och lyckligt liv – något som de flesta av oss drömmer om. Hon ville ha en plats att kalla sin. Det behövde inte ens vara fint, hon ville bara ha något att kalla sitt eget.

Hon ville ha en man vid sin sida som skulle älska och respektera henne och hon ville ha barn med honom. Hon ville ge dem allt hon hade lärt sig och känt i livet.

Hade hon fel? Begärde hon för mycket? Hon ville bara vara glad och tro på mig, hon förtjänade ingenting annat än det. Men tyvärr tog hennes liv en annan riktning.

ledsen blond tjej

Allt föll samman. Hennes dröm revs i bitar och det blev en mardröm från vilken hon inte kunde vakna.

Ljusa färger ersattes av mörka. Det fanns ingen glädje i hennes dröm. Allt som var kvar var smärta och lidande.

Hon blev kär i honom trots att något inom henne sa att hon inte borde. Hennes intuition skrek från insidan, men hon valde att ignorera det. Hon valde att lyssna på sitt hjärta.

Hon trodde att hennes hjärta aldrig kunde ha fel. Bara det att den här gången hade hennes hjärta fel. Han var så förälskad och hon kunde inte hjälpa det.

Hon föll under hans förtrollning och hon såg ingenting förutom han.

säker ung man som bär solglasögon

Alla de saker som hon hade drömt om blev plötsligt äkta när hon mötte honom. Hon föreställde sig sitt hus, hon föreställde sig honom vid hennes sida att skydda henne från allting ont.

Hon trodde att hon äntligen hade allt. Hon trodde att hon äntligen var glad.

Hur kunde hon ha vetat att han skulle smyga sig in i hennes sinne och vända henne till något hon inte var?

Hur kunde hon ha vetat att han skulle manipulera henne och utpressa henne emotionellt för att få det han ville ha?

Hur kunde hon ha vetat att han skulle krossa henne och förstöra hennes drömmar?

olycklig ung flicka

Allt började när han visade sitt sanna ansikte och sagan som hon levde i krossades i tusen bitar. Allt började när han inte kunde fortsätta låtsas längre och när han inte längre behövde.

Hon var redan hans, hon älskade honom.

Och det var allt han behövde för han visste att hon inte kunde lämna honom och gå så lätt. Inte från hennes drömmar och inte från han som hon gav all sin kärlek till.

Någonstans djupt inne i sig visste hon vad som hände, men hon var i förnekelse. Hon ville inte acceptera det. Hon ville inte erkänna att han inte var mannen som hon trodde att hon blev kär i.

Hon kämpade mot det för att hon visste att när hon erkände det, skulle hennes liv skulle bli till något hon fruktade. När hon erkände det, skulle hon behöva möta sin förkrosselse.

Så hon gav honom fler chanser, hoppades att han skulle förändras, men han gjorde aldrig det.

Han fortsatte att ge sig på henne och vrida ur henne som en trasa tills hon inte hade någonting kvar inom sig.

Hon blev ett tomt skal av vad som en gång var en vacker kvinna.

elegant man i kostym som bär solglasögon

Han skyllde henne för allting. Alla hans felaktigheter och misstag blev på något sätt hennes fel. Han ville aldrig erkänna sina handlingar.

Han försökte faktiskt aldrig ens för han brydde sig inte.

Det är saken med emotionella psykopater, de behöver inte känna ånger, de ångrar aldrig någonting, de är emotionellt handikappade och kan inte känna äkta känslor.

Han hade allvarliga svartsjukeutbrott. Han fick utbrott framför henne, vilket var det bästa beviset på hans sjuka sinne. Han blev avundsjuk på alla hon kände.

Han var avundsjuk på sina vänner och familj och i slutändan var han avundsjuk på henne.

Hon hade så mycket att ge till världen. Hennes vänlighet och hennes kärlek var hennes starkaste vapen och han var avundsjuk på det. Han ville isolera henne, för att få ha henne för sig själv.

Och när hon var isolerad var han lycklig, men så snart hon började se längre än honom blev han psykiskt avundsjuk.

Men den sorgligaste delen är att han inte ens behövde vara avundsjuk eftersom hon bara såg honom och ingen annan.

fundersam kvinna med korsade armar

Han älskade sig själv mer än någon annan. Det var beviset på att även han kunde få känslor, att älska någon. Det var synd att det bara var till sig själv. Hans själviskhet hade inga gränser.

Allt var perfekt om han var nöjd och glad, men så snart som någonting inte gick hans väg, tappade han greppet. Du förstår, han brydde sig bara om sig själv. Han såg aldrig hennes tårar.

Han såg aldrig hennes smärta. Han kunde inte bry sig mindre.

Han fick henne att tro på saker som aldrig hänt. Så manipulerade han henne. Han var en riktig skithög.

Han visste exakt hur han skulle närma sig henne och dra nytta av det faktum hon älskade honom. Varje gång han gjorde något hemskt skulle han övertyga henne om motsatsen.

Han hjärntvättade henne till att tro att det inte var hans fel. Hon var den som missförstod. Hon var den som reagerade dåligt. Och efter en tid började hon tro på honom.

Hon tyckte att hon var den galna.

Hon trodde att hon behövde hjälp och hon följde honom blint efter att hon trodde att han var hennes frälsare när han faktiskt var den som förstörde henne.

allvarlig snygg man

Men allt han gjorde mot henne gjorde henne starkare. Så hon vann sitt livs strid mot honom. Hans grymhet och manipuleringar krossade henne.

De ledde henne till den mörkaste platsen i hennes liv. Han tog allt hon hade från henne.

Men han kunde aldrig ha räknat med att hon skulle bryta sig fri från honom med den lilla styrkan hon hade kvar inom sig.

Hon slutade upp krossad och ensam, men hon bestämde sig för att kämpa för sitt liv. Hon bestämde sig för att slåss för den dröm hon en gång hade.

Hon bestämde sig för att det inte var över, inte förrän hon sa det.

Hennes saga var inte slut. Den började precis när hon lämnade honom. Hon svalde sin stolthet, hon ignorerade vad andra sa, och hon lappade sina sår så att hon inte blödde mer.

Hon insåg äntligen att hon inte behövde honom.

Nu har hon en lång väg framför sig. Nu måste hon stiga ut ur askan. Nu måste hon läka.

fundersam kvinna på sin arbetsplats

Hon var hans offer alldeles för länge. Han närde på henne. Han tog allt från henne. Hon kommer att tvivla på människor under en lång tid och det är okej.

Hon har all rätt till att göra det. Hon har rätt att vara ett fullkomligt kaos.

Hon har rätt att begrava sig under täcket och gråta ut sitt hjärta. Hon har rätt att misstänka alla som försöker komma in i hennes liv, som försöker hjälpa henne. Han gjorde henne till sån.

Han tog hennes självvärde och hennes självrespekt. Han gjorde henne vakande och försiktig.

Hon kommer vara rädd för att älska igen. Sedan hennes drömmar krossades spelar kärlek ingen roll i hennes liv. Det var den hon var före honom.

Kärlek är inte en vacker sak som hon drömmer om mer. Kärlek har blivit smärta som orsakade henne.

Att älska någon har blivit samma mardröm som hon bodde i när hon var med honom. Och det kommer att vara så under en lång tid. Det kommer att vara så tills hon hittar sitt gamla jag igen.

Alla hans hårda och kalla ord gjorde att hon hatar kärlek ännu mer.

orolig kvinna som ligger på en kudde

Alla hans manipulationer och emotionella övergrepp gjorde att hon aldrig skulle bli kär igen.

Hon visste aldrig vad sann kärlek var. Jag känner mig ledsen för att hon känner på det här sättet för hon fick aldrig uppleva riktig kärlek.

Hon upplevde aldrig känslan av säkerhet och stöd. Hon fick aldrig den verkliga bilden av kärlek.

Det enda hon kände var övergivenhet, smärta och ensamhet. Det tar henne mycket tid att riva sina väggar och låta verklig kärlek komma in i hennes liv.

Hon kommer att tvivla på det, hon kommer att ifrågasätta det men hon kommer att acceptera det i slutändan.

Eftersom verklig kärlek aldrig ger upp. Det försvinner aldrig.

Hon vill vara ensam. Hon behöver lite tid att läka. Hon behöver lite tid för att omorganisera sina tankar. Hon behöver tid för att omorganisera sina känslor.

Hon behöver tid för att förstå vad som är rätt och vad som är fel.

stilig man med solglasögon

Hon behöver lära sig att leva igen för att hon, när hon lämnade honom, gav sig själv en andra chans att leva.

Efter att hon vunnit striden, och hon kommer göra det, kommer hennes dröm till slut att bli sant, för hon är inte klar än. Hon är en kvinna som aldrig kommer att ge upp.

Hon är en kvinna som kommer att kämpa för sig själv, även när det inte finns någon vilja eller styrka kvar i henne. Hon är stark och ingen kan krossa henne.

Kanske hennes psykopat trodde att han gjorde det, men han hade fel och hon visade honom det.

Hennes liv kommer aldrig att vara detsamma längre, men vad som hände med henne fick henne att nyktra till. Det öppnade hennes ögonen och gav henne mycket mer att leva för.

Hon vet att hon bara har en chans att leva och hon kommer inte slösa bort det genom att tycka synd om sig själv och genom att nöja sig med att vara trasig.

Hon vet att hon förtjänar mer och hon är en tuffing som kommer skapa sina egna regler och leva sitt liv så som hon alltid föreställde sig att hon skulle.

I Huvudet På En Tjej Krossad Av En Känslomässig Psykopat