Skip to Content

7 Sätt Som Tjejer Krossade Av Narcissister Älskar Annorlunda

7 Sätt Som Tjejer Krossade Av Narcissister Älskar Annorlunda

Jag slår vad om att du trodde att du var i din mest romantiska kärlekshistoria när du träffade honom först.

Han strök upp mot dig och du kände gnistan eller så kysste han dig och din värld vände upp och ner i ett hjärtslag. Du föll under hans kontroll. Du var hans.

Men den kärlekshistorien varade inte länge och den hade verkligen inget lyckligt slut.

Det tog honom lång tid att ta av masken som han satt på för sin enmansshow för att imponera på dig, eller kanske det är bättre att säga för hans jakt där han fångade dig i sin elaka fälla.

Han var så beroendeframkallande. Du visste att han inte var bra för dig, men du kunde inte sluta. Du behövde en dos av honom och du fortsatte att komma tillbaka.

Han var så tärande och övertygande. Hans lögner var så bra att de gränsade till fantasi.

skäggig man som dricker kaffe

Hans berättelse om hans “galna” ex-flickvän var så äkta att du trodde varje del av det tills du senare upptäckte att hon bara var ett offer som du var.

Han bröt ner dig långsamt. Långsamt ändrade han på allt så att det passade honom. Han behövde att saker var som han ville innan han attackerade.

Han låtsades vara intresserad av dig trots sin egen självcentrering, låtsades att han hade gjort dig till centrum av sin värld.

Han ville att du skulle känna att du betydde allt för honom, så att du började lita på honom.

När du väl litade på honom var resten ett enkelt spel. Han hade dig i sitt grepp. Du var maktlös.

Han isolerade dig från dina vänner och familj eftersom han övertygade dig om att han var det enda du behövde och ville ha i ditt liv.

När han äntligen lyckades få dig att känna dig ensam i denna värld attackerade han.

fundersam man som står på bron

Masken var av och plötsligt blev denna mardröm din verklighet. En liten del av ditt helvete blev din verklighet och du kunde inte fly den. Du kunde inte bara vakna. Det var på riktigt – det hände.

Detta blev din vardag. Du kunde inte fly det. Han försäkrade dig om att du var den som var galen. Han skruvade till ditt minne, din identitet och han raderade din självkänsla.

Du var en tom tjej som han hade matat med sin vridna version av vad som var rätt. Och du trodde honom.

Men allt har ett utgångsdatum, och det har också denna mardröm. Så många lögner kom till dig på kort tid och de lämnade ett stort intryck – de skapade en stor BOOM!

Du blev kvar trasig och ensam, men äntligen fri. Du är nu tjejen som fortfarande vet hur man älskar men du älskar annorlunda …

1. Du har ingen aning om vad riktig kärlek är

flicka tittar genom fönstret

Kanske fick du en glimt av vad det borde ha varit i början. Han gjorde det rätta i början men det var bara en lögn.

Det var inte för att han älskade dig, det var för att han ville locka dig, fängsla dig och förstöra dig. Du kände aldrig riktig kärlek med honom.

Nu när du har träffat rätt man vet du inte hur du ska bete dig med honom. Du tvivlar på honom och den här okända kärleken du får.

Du tycker att allt är en stor charad, en lögn som kommer att kosta dig senare.

Hans kärlek förvirrar dig och det tar tid för dig att slappna av och öppna upp för att acceptera något du förtjänat från början.

2. Du har tillitsproblem

par promenader

Du hade inte en egen röst i ditt tidigare förhållande. Du var bara en skiss och han höll penseln för att fylla dig med de färger han valde.

Du hatade färgerna han valde, men du kunde inte radera dem förrän du tog kontroll, tills du tog penseln och målade om dig själv.

Du fruktade att du skulle bli tvungen att återuppleva allt från början. Det fanns inget förtroende. Ditt senaste förhållande byggdes på lögner.

Det kommer att ta tid för dig att lita på någon igen, men din nya man vet det. Därför ger han dig allt utrymme du behöver. Därför vill han inte bli skadad av de saker du gör av rädsla.

Han vet att du behöver tid att läka och han kommer att vara där för dig. Han väntar på dig för att han älskar dig.

3. Du vill förstöra allt som är bra

kvinna tittar genom fönstret

Omedvetet förstör du dina egna chanser till lycka. Du försöker sabotera det enda verkliga förhållandet du någonsin haft. Du försöker att jaga bort den enda mannen som någonsin har älskat dig.

Det faktum att han verkar perfekt skrämmer dig för att den narcissistiska idioten också var perfekt, till och med för perfekt, och du hamnade i den djupaste svackan i ditt liv.

Du försöker förstöra ditt förhållande nu eftersom du inte kan acceptera det faktum att något bra händer med dig.

Du var förgiftad för länge och du kan inte acceptera att det finns ett rent och hälsosamt liv som väntar på dig.

4. Du ber om ursäkt för allt

allvarlig ung kvinna

Du var van att bära all vikt i ditt förhållande. Du brukade vara den som hade fel hela tiden. Du trodde faktiskt att allt var ditt fel.

Du var i situationer där du inte visste hur du skulle agera, så du bad om ursäkt varje gång. Det var det enda du visste att han skulle acceptera.

Mannen som verkligen älskar dig låter dig inte be om ursäkt hela tiden. Mannen som försöker visa dig riktig kärlek är redo att bekänna när han har fel. Han är redo att säga “Jag är ledsen.”

5. Du är frånvarande

kvinna läser bok i sängen

Det tar tid för dig att släppa taget och lita på någon. Du kommer hålla ditt avstånd eftersom det fortfarande gör ont och du är inte säker på om den här killen är den rätta.

Du har blivit krossad och du har fortfarande ont. Du vill inte ha ont mer. Ditt hjärta säger att det är okej och att du ska låta honom komma nära dig, men ditt sinne fortsätter springa bort.

Oroa dig inte. Den perioden kommer inte att vara för evigt. Han kommer inte släppa dig. Han kommer ge allt han har för att bevisa sig själv och att få ditt förtroende.

Han kommer att laga dig långsamt med sin kärlek och du kommer inte att kunna fly. Han kommer inte släppa dig.

6. Du väntar på ett “boom”

kvinna i vit klänning promenader

Det kommer inte att finnas några. Du är osäker på att det går bra. Han är den mest underbara mannen du någonsin har träffat och han fortsätter att ge dig all kärlek och uppmärksamhet du förtjänar.

Det slutar aldrig.

Du väntar på att lögnerna ska komma tillbaka. Du väntar på en tsunami av onda och manipulerande lögner, men det finns ingen tsunami framför dig. Allt du ser är en klar himmel och lugnt hav.

Du håller din gard uppe för att du är försiktig och rädd. Du har byggt en vägg runt dig, som han kommer att riva ner med sin kärlek för att hitta dig.

För att vårda och uppmuntra dig tillbaka till ett hälsosamt leverne.

7. Du måste känna dig trygg

allvarlig ung kvinna med långt hår

Du behöver ett löfte om att allt kommer bli bra. Du behöver honom för att få dig att tro det och det är svårt för att du har svårt att tro och du vet att det inte är lätt för honom heller.

Du behöver en säker plats där du är älskad och där du äntligen kan älska tillbaka.

Du behöver honom eftersom du har all denna kärlek att ge. Du behöver honom för att skrämma rädslan och, med hjälp, starta ett nytt kapitel i ditt liv och ert liv tillsammans.

Han vet att du älskar annorlunda, det är därför han älskar dig ännu mer. Du kanske var trasig när han träffade dig, men du kommer inte vara det länge till.

7 Sätt Som Tjejer Krossade Av Narcissister Älskar Annorlunda