Skip to Content

Hon Planerade Att Stanna, Men Du Stötte Bort Henne

Hon Planerade Att Stanna, Men Du Stötte Bort Henne

Hon tyckte aldrig att hon var perfekt, men hon försökte vara perfekt för dig.

Hon hade bara ögon för dig. Hon ville vara värdig dig och hon ville verkligen vara värdig din kärlek.

Hon hoppades att om hon fortsatte vara en bättre version av sig själv, om hon försökte möta dina förväntningar, så skulle du göra plats för henne i ditt liv.

Hon försökte vara perfekt, hon försökte jobba på sina brister och hon log oavsett hur jobbigt det hon gick igenom blev, och hoppades på bättre dagar.

flicka på bron vid solnedgången

Hon ville ingenting annat än att finnas där för dig.

Hon var inte en sån där tjej som ville ha dig dygnet runt även om du fanns i hennes tankar hela tiden.

Hon hade inte skyhöga förväntningar och inte heller ville hon ha någonting som du inte kunde ge henne. Hon var den som var redo att ge hela sig till dig.

Hon ville bara finnas där för dig. Hon ville vara en del av ditt liv. Hon ville vara en person som du kunde känna dig trygg hos, hon ville att du skulle veta att du hade henne, dag och natt.

När det kom till dig var hon osjälvisk med hur mycket hon gav sig själv till dig. Men i slutet av dagen så kunde du inte ens ge henne det.

kvinna som dricker kaffe på café

Hon ville älska dig.

Hon ville att du skulle vara personen som hon gav sin kärlek till. Hon valde dig över allt och alla.

Hon ville kyssa dig när du var ledsen, hon ville höra vad som var fel när du var arg, och när du var frustrerad ville hon lyssna på vad du hade att säga och hjälpa dig må bättre.

Hon var din person, men du var aldrig riktigt hennes. Du lät henne aldrig komma nära nog för att känna vad du kände.

Hon kände till alla dina brister, men hon värderade dem lika mycket som dina styrkor.

Hon förväntade sig aldrig att du skulle vara extraordinär. Hon ville aldrig att du skulle vara någonting som du inte var.

 

Hon accepterade dig precis så som du var. Hon var inte blind, hon var fullt medveten om dina brister, men hon värderade dom lika mycket som dina styrkor.

Hon visste att du inte var mer än människa och med alla dina brister och alla dina misstag var du fortfarande perfekt för henne.

par kramar

Hon borde vara vid din sida i detta nu, men det är hon inte.

Hon kan fortfarande inte hata dig, även om du säkert förtjänar det.

Vilken annan tjej i hennes ställe och du hade varit på hennes lista över personer hon hatar. Men hon kan inte förmå sig själv att hata dig.

 

Det spelar ingen roll vad du gjorde, hur värdelös du fick henne att känna sig, hur du fick henne att inte känna sig bra nog och hur ovärdig du är hennes kärlek. Hon kommer aldrig kunna hata dig.

Även om hon ville stanna, så stötte du bort henne.

Helt ärligt, även om hon är en bra tjej och hon verkligen bryr sig om dig, så kunde hon inte stanna.

Hon ville, men du gav henne ingen anledning till att stanna. Hon kunde inte fortsätta trycka ner sig själv för att hålla dig uppe.

Efter att ha gett dig allting och inte fått någonting tillbaka, insåg hon att ibland måste man ta hand om sig själv och ibland måste man ge upp kärleken även om man egentligen inte vill. Så hon lämnade.

Men hon lämnade inte frivilligt, du stötte bort henne.

kvinna utanför tänkande

Du stötte bort henne genom att inte berätta för henne hur mycket du älskade henne, du stötte bort henne genom att inte uppskatta hennes försök, genom att inte uppskatta allt det hon gjorde för er två.

Du stötte bort henne genom att alltid välja andra före henne.

Det finns ingen ursäkt för vad du gjorde mot henne.

Du kan inte skylla det på ditt förflutna och du kan inte skylla det på någonting annat. Du förlorade en bra tjej och det är ditt fel. Du förstörde henne.

Du gav henne aldrig vad hon förtjänade och allt hon någonsin ville var att vara i ditt liv. Du behövde bara ge henne lite utrymme, men till och med det var för mycket begärt.

Hon var unik, och du lät henne försvinna.

Du borde älskat henne. Du borde uppskattat henne. Men det gjorde du inte. Och det är varför du inte har henne längre.

olycklig ensam kvinna på hennes dåliga

När du visade henne att hon inte hade någon plats i ditt liv, när du inte gav henne någonting, så samlade hon kraft och hade tillräckligt med stolthet att lämna.

Men skyll det aldrig på henne. För hon lämnade inte bara.

En tjej som henne lämnar inte bara sådär, du stötte bort henne.

Men stressa inte upp dig över det. Hon kunde inte varit din för evigt.

En vacker dag kommer du inte ha en plats i hennes hjärta längre för det kommer finnas någon annan där ute som kommer se henne. Se henne för allt hon är.

Någon som kommer uppskatta henne och behandla henne så som hon förtjänar att bli behandlad. Men du kommer aldrig hitta någon som henne igen.

Hon var en på miljonen. Och du missade det.

Hon Planerade Att Stanna, Men Du Stötte Bort Henne