Skip to Content

Du Krossade Inte Henne Bara, Du Gjorde Även Detta

Du Krossade Inte Henne Bara, Du Gjorde Även Detta

Jag tror inte att du har någon aning om vad du har gjort. Jag tror inte du är medveten om skadan du har tillfört. Du tog någons hjärta och du krossade det.

Du tog någons tillit och spelade bort den. Du tog kärlek men du gav smärta och elände tillbaka. Finns det ett större brott än detta?

Det var inte meningen att det skulle bli såhär. Det var meningen att hon skulle älska dig och att du skulle älska henne tillbaka.

Hon skulle anstränga sig, och du skulle göra detsamma. Hon gav dig sin tillit och du skulle försökt bevara den, men istället visade du henne hur stort misstag hon gjorde som ens valde dig.

Hon gick in helhjärtat, bokstavligen – hon valde att älska med hela sitt hjärta. Hon tänkte inte ens på konsekvenserna, och vet du varför?

ensam kvinna som sitter på sängen

Den här tjejen som du krossade har inte ett enda elakt ben i sin kropp. Det är därför.

Hon trodde att bara för att hon älskar dig så kommer du välja att älska henne tillbaka.

Hon skulle aldrig göra någonting för att göra dig illa och därför trodde hon att du inte skulle göra det mot henne heller.

Du tog allt och gav ingenting tillbaka.

Istället för att älska henne på det sätt som hon förtjänar gav du henne blandade signaler, flirtade med andra tjejer, var aldrig där när hon behövde dig och brydde dig aldrig om henne.

Du trodde att hon skulle vara oändligt snäll och att hon skulle ha ett överflöd av kärlek att ge. Men du hade fel.

Hennes hjärta torkade ut. Hon fortsatte att ge dig sin kärlek tills hon inte hade något kvar.

vacker brunett kvinna

Hade du älskat henne tillbaka och hade du behandlat henne som hon förtjänar, så hade hon kunnat älska dig i tusen år till.

Men istället krossade du henne. Och genom att krossa henne satte du igång en lavin av dåliga saker som skulle komma att förändra henne.

Du bröt hennes förtroende.

Det värsta är att du inte har någon aning om hur tunga dessa ord är. Denna tjej som så naivt litade på andra litar inte längre på någon.

Hon tror inte längre att människor är goda. Hon tror inte längre att kärlek kan förändra världen.

Hon var en så emotionell och vacker varelse, och du förstörde henne. Hon litar inte ens på sin egen skugga, än mindre på någon annan. Och det är ditt fel.

Du fick henne att bygga murar.

kvinna tittar på sin telefon

Ingenting rör henne i ryggen längre. Hon tillåter helt enkelt folk inte komma henne nära efter det du gjort.

Tidigare tyckte hon att alla förtjänar en ärlig chans och att ingen är skyldig tills motsatsen bevisar annorlunda. Nu är det tvärtom.

Varje person som kommer nära henne är skyldig för vad du har gjort. Hon ser att alla är potentiella hjärtekrossare och är alltid redo för flykt.

Hennes murar är så höga att kinesiska muren skulle avundas henne.

Du krossade hennes själ.

Du vet den positivitet som hon spred omkring sig var hon än gick? Den är borta på grund av dig.

Andra mindes henne för hennes leende och hur det smittade av sig på andra. De mindes henne som en själ som aldrig gav upp. De mindes henne som den som lyfte upp andra.

Nu får vi bara höra berättelser om hur hon brukade vara.

Du övertygade henne om att sann kärlek bara finns i sagor.

ensam kvinna som sitter på soffan

Hon gjorde allting rätt. Hon försökte så hårt. Hon begick inte ett enda misstag. Och ändå fick hon inte den kärlek hon förtjänade. Den kärlek hon borde ha fått men aldrig fick.

Den här tjejen som höll sitt hjärta öppet, som älskade utan att förvänta sig något tillbaka, som trodde på kärlek mer än vad hon tror på att jorden är rund – hon tror inte längre att kärlek existerar alls.

Det är ditt fel.

Du introducerade smärta.

Inte bara introducerade du smärta för henne, du gjorde det även till den största delen av hennes liv. Inte för att hon vill ha den där, men hon vet inte hur hon ska bli av med den.

Tider då hon vaknade upp glad och ivrig att fånga dagen är ett avlägset minne.

Nu kommer hon knappt upp ur sängen, och hela dagen lång längtar hon efter att få somna igen för att slippa tänka på vad du gjort henne.

Du förstörde hennes ljus och drev henne in i mörkret.

Skadan du har gjort är enorm. Tittar du in i hennes hjärta ser du ingen kärlek eller ljus, för du har rivit upp det och tagit ifrån henne allt.

kvinna som håller händerna i ansiktet medan du sitter på sängen

Du förgiftade henne hjärta, och det som en gång var rött och ljust är nu mörkt.

Det kommer att krävas ett mirakel för att reparera det.

Men det är dig jag är orolig för.

Den här tjejen har inte gjort någon illa. Och hon förtjänar det allra bästa. Hittills har hon bara fått det värsta, hon fick dig.

Men detta betyder inte att hon inte kommer komma upp på fötterna igen. Men du…

Du kanske känner dig överlägsen just nu. Du kanske har haft dina fem minuter. Du kanske får skryta om hur du lekte med en bra tjej, men det kommer inte att vara.

När karman slår till – vilket den alltid gör – när allt slår till och när du hamnar på botten, då är jag inte så säker på att du kommer kunna ta dig upp igen.

För att vara helt ärligt, och kanske till och med lite elak, på grund av vad du har gjort mot henne så förtjänar du inget annat än att vara just nere på botten där du får känna av riktigt mörker.

Du Krossade Inte Henne Bara, Du Gjorde Även Detta