Skip to Content

När Du Ger En Man Allt Och Han Fortfarande Inte Har Anständighet Nog Att Välja Dig

När Du Ger En Man Allt Och Han Fortfarande Inte Har Anständighet Nog Att Välja Dig

En riktig man kommer aldrig att få dig till att behöva gissa dig till vilken roll han tänker spela i ditt liv.

En riktig man är alltid på förhand ärlig om den roll han vill att du ska spela i hans liv också. Endast en giftig man spelar med en kvinnas känslor.

Endast en giftig man har fräckheten att få ut det bästa av en kvinna och sedan lämna henne vind för våg.

Gud vet hur många kvinnor som har lämnats vind för våg hittills i livet. Och bara Gud vet hur många kvinnor som har lämnats vind för våg alldeles för många gånger i sina liv.

Bara för att det finns kvinnor som är redo att ha sitt hjärta utanpå kroppen, bara för att det finns kvinnor som är mer än redo att välja en man och ägna sig helt åt honom, är det inte bara fritt fram för dem att utnyttja dem och sen bara lämna dem som om de var det mest obetydliga i deras liv.

Hur har dessa män hjärtat att lämna dessa kvinnor på det viset? Och hur sover de om nätterna?

Hur sover de om nätterna i vetskapen om att de krossat dessa kvinnors hjärtan som hoppades på bli valda, som förtjänade att bli valda?

kvinna håller telefonen och ser genom fönstret

De fegaste ursäkterna kommer alltid från män som inte är beredda att ta ansvar för sina handlingar.

Hur många gånger har du hört, “Hon var den som ville ge mig sitt allt, men jag bad aldrig om det!”? Det här är, ursäkta min franska, rent skitsnack.

Om han inte ville utnyttja dig, som han sa, borde han inte utnyttjat din vänlighet.

Då han välvilligt tog emot din vänlighet och allt annat du gjort för honom, var det ett tyst löfte om att ni två var ämnade för någonting mer.

När en riktig man vill ha dig, är han ärlig om det. När en riktig man inte har något intresse för dig, är han också ärlig om det och skulle aldrig skicka dig blandade signaler.

Endast en fegis, en patetisk man, skulle vilseleda dig en tid utan någon som helst avsikt att vara tillsammans med dig.

Men det är inte ditt fel, eftersom han lärde sig behärska den här typen av spel för länge sedan.

Du gav honom dina år. Vad ni hade var inte bara en flört och sen ingenting. Det var mycket mer än så. Det var dagar, veckor, månader och år av din tid och ditt hopp.

Det var många sömnlösa nätter som du väntade på att bli vald och där det var gott om tecken på att du förtjänade honom, men hans slutliga besked kom aldrig.

Du gav honom din kärlek. Du gav honom ditt leende, ditt skratt, din hand och ditt hjärta. Du fanns till hands för honom.

ledsen kvinna sitter på parkbänken

Du kunde känna när det var något som var fel och du visste alltid vad du skulle säga vid ett visst ögonblick. Du var alltid redo att rädda honom när han kom till dig, sårad av omvärlden.

Oavsett vad han behövde så hade du det. Även när han ibland inte hade någon aning om vad han behövde så hade du svaret åt honom. Du var hans ledstjärna livet.

Du var den som hjälpte honom att komma till den plats där han befinner sig nu. Du investerade så mycket i honom och vad fick du i slutändan? En hel massa ingenting.

Han bad aldrig om vad du gav honom, men han sa aldrig att han heller inte ville ha det.

Han bad aldrig högt om någonting, men han förväntade sig fortfarande att du gav honom det han behövde.

Den enda anledningen till att han aldrig sagt det högt var att hans samvete kunde vara rent när det här hände.

Han ville vara “ren” när du kom till honom för att be om betalt för allt gott du gjort för honom.

När du kom och knackade på och bad om mer av livet, när du bad honom att ge dig det du förtjänade och att återgälde det du gett honom hela tiden, hade han inte anständighet nog att ge dig det.

Han hade inte anständighet nog att välja dig och när du blev trött på allt, distanserade han sig själv genom att säga att han aldrig bett dig om någonting. Han bad inte om det, men han jävlarimej förväntade sig det.

Vad vill en kvinna så hängiven, så begåvad, så snäll och så kärleksfull som du ha av en sådan patetisk man?

ledsen kvinna sitter på soffan

Ska vi vara helt ärliga? Om han hade för avsikt att välja dig, skulle du ha blivit vald vid det här laget.

Om han ville belöna dig för din lojalitet och för alla stunder du funnits där för honom när ingen annan gjorde det, för alla de gånger du valde honom över dig själv skulle allt varit klappat och klart nu.

Men det gjorde han inte. Det värsta av allt är att du själv är medveten om detta men du vägrar att acceptera det.

Du är en smart kvinna. Du ville inte vara dum den här gången, men du ville ledas av ditt hjärta och med ett hopp om att han en dag skulle se värdet i dig och att han skulle värdesätta dig för den du var och vad du gjort för honom.

Du hoppades att han var en bättre man än han visat sig vara och du fortsatte att ge fram tills dess att det inte fanns något mer att ge. Och ändå hade han inte anständigheten att välja dig.

Istället för att välja dig bestämde han sig för att inte göra det. Han bestämde sig för att vara feg och egoistisk och han vägrade att binda sig. Han ville vara öppen för alla alternativ som fanns.

Men det var långt ifrån vad du förtjänade eller vad som passade dig. Han hoppades i hemlighet att du så småningom skulle sakna honom så mycket och att du skulle vara redo att nöja dig för mindre.

kvinna i buss ser genom fönstret

Vad han inte insåg är att när en kvinna som du går sin väg, oavsett hur mycket hon lider, kommer hon aldrig tillbaka.

Det enda du behöver göra nu är att bevisa för honom vad du går för. Du är skyldig dig själv att priotera dig själv när han inte har anständighet nog att göra det.

Du är skyldig dig själv att sluta ge dig själv till någon som inte värdesätter dig. Du är skyldig dig själv att sluta utnyttjas av en man som egentligen inte är en man utan bara en dålig ursäkt för en.

Välj dig själv. Välj att vara din egen hjälte. Välj att spara dig från det giftiga förhållandet och välj att inte nöja dig med mindre.

En kvinna som du förtjänar hela världen och om mannen du vill ha inte kommer att ge den till dig ska du sluta tråna efter honom.

Det finns någon som är värd dig och det finns någon som kommer att värdesätta dig för den du är.

Det finns en riktig man där ute som kommer att ge dig en plats i sitt liv. Sluta välja att inte bli vald.

När Du Ger En Man Allt Och Han Fortfarande Inte Har Anständighet Nog Att Välja Dig