Skip to Content

Stjärntecken Rankade Från Mest Till Minst Tur

Stjärntecken Rankade Från Mest Till Minst Tur

Jungfrun

Jungfrun Horoskop

Lyckan följer dig överallt. Det är som att allt du berör förvandlas till ren perfektion, precis som du vill ha det. Du behöver aldrig oroa dig för att saker och ting inte går som du vill att de ska göra.

Även om de inte gör det, någonstans i mitten förändras detta, och går till din fördel. Det bästa du kan göra för att behålla lyckan, är att aldrig vara självisk och dela den med de som inte kan göra det, vad de än gör.

Skorpionen

Skorpionen Horoskop

Du är den typen av person som inget dåligt händer. Du missar en tragedi sista sekunden, självklart gör du det inte med avsikt.

Du kan gå med dina vänner till en äng, de kommer att göra allt för att hitta en fyrklöver, medan du endast kommer att sänka din blick och hitta den direkt.

Låt oss säga att du är riktigt lycklig, men ditt största problem är att du tar din tur för givet. Ta ett steg tillbaka och föreställ dig hur ditt liv skulle vara utan all denna tur.

Lär dig att vara tacksam för det, och var medveten om att turen kan försvinna lika snabbt som den dök upp.

Lejonet

Lejonet Horoskop

Du föddes under en lycklig stjärna, men det är inte det enda skälet till att du är lycklig. Ditt förtroende är det som lockar positiva attityder från människor i din omgivning.

Du vet bara att du får allt du vill genom att bara vara dig själv. Okej, ditt snygga utseende och förtroende som du är född med hjälper dig mycket, men i slutändan är du skaparen av din egen lycka.

Oxen

Oxen Horoskop

Du har tur när det gäller allt, förutom kärlek. Du är extremt duktig på ditt jobb och alla i din familj är extremt stolta över dig. Det enda problemet är när det kommer till kärleken.

Vet du vad? Att vara trevlig är ett drag du inte kan bli av med, och människor brukar utnyttja det.

Men när någon dyker upp som förstår dig och det du tycker om, kommer han att fullborda din lycka och då kommer du att bli den lyckligaste personen på jorden.

Väduren

Väduren Horoskop

Du måste inse att du inte kan kontrollera din tur. Lyckan kommer och går och i ditt fall stämmer detta.

Du har vanligtvis perioder där ingenting går som det ska, men efter dessa långa perioder har du perioder med extrem lycka.

Så stressa inte över de saker du inte kan ändra, men vänta ett tag, eftersom det kommer en tid, då du kommer att ha tur som in i helvete.

Fiskarna

Fiskarna Horoskop

Du behöver aldrig oroa dig för ditt kärleksliv. Även om du för närvarande inte är nöjd med ditt kärleksliv, oroa dig inte.

Alla dina problem kommer snart att ta slut, och en perfekt person för just dig, kommer att knacka på din dörr. Det du måste oroa dig för är pengar; detta är ett område där du inte är så lycklig.

Kräftan

Kräftan Horoskop

Du måste lära dig att skilja dåliga beslut från otur. När saker händer med dig som är utanför din kontroll, då är du offer för otur och ingenting annat, men när något dåligt händer som du kunde kontrollera, har du bara fattar ett dåligt beslut.

I framtiden, tänk till lite innan något dåligt händer dig, du kanske kan ändra ditt beslut. Då kanske du inte kommer känna att allt handlar om otur.

Skytten

Skytten Horoskop

Du har precis varit olycklig, och det gör dig negativ och grinig, men vem skulle inte vara det.

Livet har varit orättvist mot dig, men det mest positiva med dig är att du trots det, vet hur du gör en dålig situation till det bättre. Fortsätt med det, och så småningom kommer lyckan att komma.

Vågen

Vågen Horoskop

Låt oss bara säga att det är bättre för dig att gå ut ur huset, eftersom det alltid regnar på din sida.

DU kan gå utan lycka så pass länge, att du tillslut vänjer dig vid det, och slutar kämpa för att få det motsatt. När du äntligen ger upp allt, så kommer lyckan att slå ner, när du minst anar det.

Stenbocken

Stenbocken Horoskop

Allt du vill göra, går åt motsatt håll. Du är en stjärnteckens människa med mest otur. Du drar allt det kortaste strået, men som alltid så finns det ett ljus i slutet av tunneln.

Så, nästa gång du tror att det inte kan bli värre, oroa dig inte. Sov, när du vaknar på morgonen kommer saker och ting att bli bättre.

Vattumannen

Vattumannen Horoskop

Du lockar otur, men du har tur att du är så pass positiv som du är. Du föddes på det sättet och ingenting kan ta det bort från dig. Oavsett hur dåliga saker är, är du solstrålen som lyser upp.

Du kommer aldrig att sluta tro att det finns någon där ute för dig som kommer att göra allt bättre, och det är sant, det finns det. Var bara lite mer tålmodig, så kommer det att lösas.

Tvillingarna

Tvillingarna Horoskop

Du är mästaren på otur. Du föddes under den olyckligaste stjärnan av alla stjärnor och du kan inte ta en paus från det.

Allt du börjar göra, misslyckas på något sätt i slutändan. Även om du snubblar över en lycklig sten, så kommer du hitta ett sätt att förstöra det på.

Du måste veta hur du ska släppa de saker du inte kan kontrollera, då kanske du kan bli lite lyckligare.

Stjärntecken Rankade Från Mest Till Minst Tur