Skip to Content

Till Nästa Person Som Älskar Henne

Till Nästa Person Som Älskar Henne

Du, som älskar henne efter mig,

Innan du får henne förälskad i dig behöver du veta någonting. Och du behöver också vara redo för ytterligare några saker. Du behöver också förbereda dig på någonting annorlunda eftersom hon inte är lik någon annan.

Hon är inte som andra tjejer och att älska henne kommer inte att vara likt någonting du upplevt tidigare. Någon behöver förbereda dig för det här – och då kan det lika gärna vara jag.

Du ser, den här tjejen som du vill ha har varit med om mycket i livet. Hon har fått många törnar. Hon har tagits för givet.

Hon har även varit nedbruten och förkrossad. Hon har gett sitt allt till varje ny kille, i hopp om att den här gången skulle saker och ting fungera. Men för varje ny kille, har hon återigen fått sitt hjärta krossat.

Människor som borde ha älskat henne, krossade henne. Människor som borde ha funnits till hands, lämnade henne. De som borde ha befunnit sig vid hennes sida, valde att inte göra det.

Hon har blivit besviken, alltför många gånger.

orolig kvinna i tröja som sitter på trappan utanför

Hon har aldrig förväntat sig någonting extraordinärt. Hon förväntade sig bara det hon förtjänade. I sitt liv hade hon åtminstone hoppats att det hon gav skulle hon åtminstone få tillbaka. Men uppenbarligen var det för mycket begärt.

Man kan tro att hon efter så många besvikelser skulle börja förlora hoppet. Men det gjorde hon inte. Hon lät sig inte förändras på grund av att några människor inte brydde sig om att älska henne på rätt sätt.

Istället höll hon hoppet uppe om att en dag, kommer någon att veta hur man gör. Jag ber till Gud att du är den personen för henne.

Hon har murar nu.

Hon brukade ha hjärtat utanpå kroppen. Men hennes förflutna har lärt henne att inte längre vara sådan.

Livet har lärt henne att det inte är alla som förtjänar hennes kärlek och att det inte är alla som kommer att återgälda hennes kärlek bara för att hon skänker dem sitt hjärta.

Så istället för att skänka sitt hjärta till dem som ville ha det, beslutade hon att ge det till dem som faktiskt förtjänar det.

Kvinna som bär vitt skal utomhus

Hon har blivit sviken så många gånger.

Andra lovade saker som de inte ens hade för avsikt att hålla. De ville bara utnyttja hennes vänlighet och få henne att tro att de var villiga att göra allt för henne, allt det hon var villig att göra för dem.

Men inte ens det förändrade henne.

Hon slutade aldrig upp med att vara snäll eller kärleksfull. Hon slutade aldrig upp med att vara den hon är. Hon har ett alldeles för stort hjärta och ingenting dåligt som någonsin hänt henne kan förvandla henne till någonting hon inte är.

Hon visste att allt hon varit med om i livet har varit en läxa och att hon tittar hela tiden efter tecken och försöker förstå vad det är som universum försöker lära henne.

Hon gav aldrig upp hoppet om kärlek. Hon blev aldrig trött på kärleken hon kände djupt inombords och hon har lever på den här jorden i hopp om att hitta någon som kommer att älska henne på rätt sätt.

Men hon svor dyrt och heligt att hon inte skulle skänka sin kärlek till vem som helst. Hon svor att hon skulle behålla den för den rätta som faktiskt förtjänar att få den.

Hon älskar på rätt sätt.

Kvinna som bär röd och svart skjorta som sitter på klippan

I hennes kärlek finns det ingenting som heter halvdan kärlek. När hon älskar, älskar hon med själ och hjärta, hon går all-in. Hon håller inte igen och hon är alltid ärlig.

Med henne vet du alltid var du står och vad som gäller. Med henne får kärleken en helt ny innebörd och med hennes kärlek känns det som att alla föregående kärlekar inte var uppriktiga.

Men att komma dit med henne är svårt.

Det blir inte enkelt.

Du måste förstå att du inte bara kommer att behöva visa dig värdig, du måste också kämpa med hennes förflutna. Hon har varit med om mycket och hon vill inte längre vara så naiv och godtrogen som hon varit.

Hon har byggt upp sina murar att endast de som verkligen vill försöka med henne kommer att ha en möjlighet att riva dem.

Hon är inte rädd för smärtan eller att pröva på kärleken igen, men den här gången måste det vara rätt. Det behöver vara äkta kärlek. Den här gången måste det vara rätt.

Och även om det kanske inte blir enkelt så kommer det att vara värt det.

oroliga par som tittar på varandra på café

“Så det kommer inte att vara enkelt. Det kommer att vara otroligt svårt; vi måste jobba på det varje dag, men jag vill göra det eftersom jag vill ha dig. Jag vill ha hela dig, alltid, varje dag. Du och jag…varje dag.” -Nicholas Sparks

Kanske behöver du försöka mer än du någonsin gjort tidigare. Ibland kanske du vill ge upp om att få henne. Men gör inte det. Du kommer senare att vara glad över att du höll fast vid henne.

För om du stannar kvar och väljer att hålla fast, om du väljer att vara personen som rivit ner hennes murar och om du visar henne att du kommer att stanna kvar, även under svåra tider, kommer hon också att älska dig.

Hon kommer att släppa taget och sluta se dig som och jämföra dig med alla de killar som sårat henne tidigare.

Och när hon väl gör det kommer hon att acceptera dig för den du är. Hon kommer att älska dig villkorslöst och hon kommer att få dig att känna dig som den enda mannen i världen.

När hon väl släppt taget kommer du att se vad det innebär att en bra tjej blir förälskad i dig.

Du kommer att inse hur det känns att helt och hållet bli accepterad av en annan människa och du kommer att inse hur det känns att vara älskad för den du är. Och du vill aldrig någonsin gå miste om den känslan.

Till Nästa Person Som Älskar Henne