Skip to Content

7 Viktiga Saker Som Jag Måste Tacka Min Bästa Vän För

7 Viktiga Saker Som Jag Måste Tacka Min Bästa Vän För

Vi vet alla att sann vänskap är svår att hitta och ännu svårare att behålla. Men när du en gång hittar din “person”, din “själsfrände”, din saknade pusselbit i en vän, är du välsignad.

Har du någon som känner dig djupt inuti, någon som älskar dig ovillkorligt och någon som alltid är ärlig med dig direkt. Vad mer från livet kan en person begära?

För mig är min bästa vän som den syster som jag aldrig haft. Någon som jag inte har känt i hela mitt liv, men det känns verkligen som jag gjort det.

Vi båda hade vänner innan som vi trodde var våra bästa.

två ung kvinna pratar

Men då vi spelades, utnyttjades och förråddes, och vi båda hade svårt att öppna oss för människor. Men på något sätt när vi träffades kände vi anknytningen.

Vi kände det som om vi redan kände varandra och att det var säkert att öppna våra hjärtan för varandra.

Jag tror att dessa slags vänskap är sällsynta. De är anmärkningsvärda. De är något att vara tacksamma för och aldrig ta för givet.

Eftersom livet förändras, kommer och går människor, relationerna tar slut, men en bästa vän är någon som är där tills tiden tar slut.

Det finns miljoner saker jag vill tacka min bästa vän för men här är de viktigaste. Jag vet att många som är lika lyckliga som jag har hittat din själssyster i detta liv kommer att relatera till dem:

1. Tack för att du är smärtsamt ärlig

kvinnor tittar på surfplatta

Jag vet alltid att jag kan räkna med att du ger mig sanningen rakt upp och ner. Du kommer inte att gå som katten kring het gröt eller skönmåla något. Bästa vänner fungerar inte på det sättet.

Även när jag inte vill höra att killen jag är så kär i inte är något annat än ett pucko som bara leker med mina känslor, du skulle ändå säga det.

Du vet att det kommer att göra ont att höra det just nu, men du räddar mig från ännu större smärta i framtiden.

Detta är bara ett exempel men vad som än händer i mitt liv, när jag behöver en verklighetskontroll, kommer jag att gå till dig eftersom jag vet att även när du verkar hård är du alltid helt ärlig och har min lycka och bästa intresse i hjärtat .

2. Tack för alla gånger du kände mig bättre än jag kände mig själv

två kvinnor som går tillsammans

Du är den som ser genom mitt falska leende och vet när jag behöver en kram mer än någonting. Tack för att du berättade att jag är på väg i fel riktning och att jag bedrar mig själv.

Tack för att du är den som känner mig, även när jag förlorar vad jag verkligen är. Du är alltid där för att vara min spegel.

3. Tack för de små stora sakerna som betyder så mycket

två kvinnor går

Du känner till alla de saker som verkar så vanliga och obetydliga som att skicka mig en god-morgon-SMS och önska mig en fantastisk dag på jobbet, skicka mig något roligt, skicka mig något meningsfullt, några inspirerande citat eller en artikel som jag kan relatera till, lägga märke till mina memes, berätta för mig någonting bara jag kunde förstå.

Dessa saker spelar roll. De säger att jag har någon som tänker på mig hela tiden och delar mitt unika sinne för humor. De små stora sakerna betyder så mycket och ibland gör de hela dagen ljusare.

4. Tack för att du lyssnade på mina meningslösa draman

två kvinnliga vänner som kramar

Jag vet att jag ibland ältar samma sak på flera olika sätt för att komma fram till samma slutsatser.

Tack för att du inte borstar bort mig utan hänger med mig, för du vet att jag behöver det, så jag kan läka lättare.

Du är verkligen något speciellt för att du aldrig klagar och jag blir ibland till och med själv uttråkad till döds med min konstanta analys.

5. Tack för att du lugnade mitt överhettade huvud

två unga kvinnor som dricker kaffe

Jag analyserar och dissekerar varje liten sak och det gör du också.

Man skulle tro att vi skulle dra ner varandra djupare och djupare in i analysen och ständigt tänka ut alla möjliga och omöjliga saker i livet, men på något sätt drar vi ut varandra ur den röran.

Kanske för att det är lättare att se sina beteendemönster i någon annan. Det är lättare att säga ifrån när det är dags att stänga av allt och leva i ögonblicket.

6. Tack för allt det roliga och alla skratt vi har delat

två kvinnor tar bilder

Det finns inget i den här världen som att ha någon du kan vara dig själv med. Någon du inte behöver dölja alla dina konstigheter inför. Någon som får dig att skratta så hårt att din mage gör ont.

Någon som kommer att stanna uppe sent så att hon kan prata med dig om allt som ni kommer att tänka på. Någon som kan dansa hela natten och överleva bakfylla med dig.

Någon att äta pizza med sent på natten. Någon att resa med. Någon som vet hur man gör det bästa av en situation.

7. Tack för att du är ditt fantastiska själv

två unga kvinnor som cyklar

Tack för att du är min axel att gråta mot. Tack för att du är lycklig för min skull. Tack för att du är där oavsett vad. Tack för att du håller mina hemligheter och delar dina. Tack för respekten.

Tack för att du tror på mig när jag ens inte kan tro på mig själv. Du är min största supporter och min klippa. Du är oersättlig.

7 Viktiga Saker Som Jag Måste Tacka Min Bästa Vän För