Skip to Content

Hur Du Distanserar Dig Från Honom Så Att Han Saknar Dig Och Kommer Tillbaka

Hur Du Distanserar Dig Från Honom Så Att Han Saknar Dig Och Kommer Tillbaka

Om han verkar avlägsen, jaga inte honom.

Det tricket fungerar inte eftersom han bara känner sig viktigare då. Han kommer att se att du låter honom göra som han vill och det kommer inte att förändra någonting.

Han kommer att se att du bryr dig om honom så mycket och att du inte vill förlora honom.

Så länge han tror det, fortsätter han leka med dig för att han vet att han kan. Han kan göra vad han vill och du kommer tillbaka till honom ändå.

Men du kan ändra på den inställningen! Spela med i spelet lite, för han spelar helt säkert ett fult spel med dig. Han drar nytta av din kärlek och du går med på det.

Det är dags för dig att ändra taktik. Bli mer som han. Låt honom smaka på sin egen medicin. Du får se hur saker kommer att förändras.

Vanligtvis är män distanserade eftersom de vill ha lite utrymme.

De har problem som de måste lösa själva och genom att jaga dem, kommer du bara att göra saken värre.

Om han vill ha utrymme, låt honom få det. Låt honom vara ensam och stör inte honom genom att ringa honom eller fråga var han varit.

söt asiatisk tjej som ser till kameran

Jag vet att det är svårt att låtsas att du är helt kallblodig, men det är en win-win-situation. Varför? För om du ger honom lite utrymme, finns det två möjliga scenarier som kan hända.

Det första är att han kommer att lösa sitt problem själv och reda ut det som störde honom och sedan komma tillbaka.

Och det andra är att han kommer att se att du ignorerar honom och om han bryr sig om dig ens lite, kommer han inte att kunna stå ut med det, så han kommer att börja jaga dig.

Du förstår, du kan inte förlora i den här situationen. Du måste bara spela spelet smart. Jag säger inte att du bör spela elaka spel och utnyttja honom.

Du måste bara lära honom en läxa och visa honom vad du kan tolerera och vad du inte kan tolerera.

Det enda misstag som du aldrig bör göra?

Det är helt naturligt att du känner sig övergiven och sårad om han vill ha utrymme om han vill komma ifrån dig. Du känner dig avvisad och vem vill ha det i ett förhållande?

Många kvinnor gör detta misstag eftersom deras instinkt tar över. Du har sårat mig och nu vill jag ha hämnd.

Om du verkligen vill att han ska komma tillbaka till dig, försök inte straffa honom för att han ber om lite utrymme, försök inte att hämnas på honom eftersom du kommer att stöta bort honom.

Hur får du honom att sakna dig efter att du har distanserat dig själv?

1. Ta tid på dig

kvinna på ett blommafält

Ha inte för bråttom, för du kan göra något hänsynslöst, något du kommer ångra senare.

Försök att vara ensam ett tag och låt passionen komma tillbaka.

Ta tid på dig att känna dig sårad. Absorbera din smärta och släpp den sedan.

När den är borta kan du göra planer om hur man låter honom veta att han behöver dig och inte kan leva utan dig.

2. Låt honom gå

kvinna sitter på grå sten nära vattnet

Om han behöver utrymme, ge honom utrymme.

Du måste i princip sluta ta hand om honom.

Självklart kan du inte göra det, men du kan låtsas att du har tappat intresset. Låtsas att du inte är så intresserad av honom längre.

Visa honom att om han inte bryr sig om dig, och om han gör det med vilje för att se vad din reaktion kommer att bli, kommer han att se att du är likgiltig.

Och om han verkligen behöver utrymme för att klara ut saker, gör det ändå bara för att det kommer att visa honom att du lyssnade och du lämnade honom ifred när han behövde det.

3. Lägg inte upp allt på dina sociala medier

kvinna i grå jacka med sin bärbara dator när man sitter på sängen

Sociala medier kan vara ett av dina starkaste vapen.

Vad du aldrig bör göra är att lägga in hjärtekrossande-låtar och statusuppdateringar.

Gör inte det eftersom det kommer att få dig att se klängig ut. Du vill inte att han ska se dig som en förlorare utan som en fighter.

Du kan skicka bilder på dig med andra män, men det är inte heller en riktigt bra väg att gå.

Det kommer att provocera ohälsosam svartsjuka och, för att vara ärlig, är dessa manipulationsmetoder inte så hälsosamma oavsett hur situationen ser ut.

Om du vill posta något, posta bilder från din tjejkväll. Posta en selfie med ett vackert leende.

Håll din profil positiv eftersom, trots allt, efter att din plan är genomförd, så kommer du att känna dig så. Visa honom att du inte är förkrossad och att ditt liv går vidare även när han inte är i det.

Detta drag kommer att påverka honom och provocera fram de känslor du vill att han ska känna. Han kommer sakna dig och han kommer att inse vilket dumt misstag han har gjort.

4. Lägg mer tid på dina vänner

två leende kvinnor som sitter på en träbänk

Gå ut med dina vänner. Njut helt enkelt av dig själv och försök att inte tänka på honom. Försök att sudda ut honom från ditt minne så att säga.

Koppla av och glöm honom under några timmar. Du bör gå ut och ha ett par drinkar. Gå på en konsert – var vild.

Visa honom du kan ha roligt och njuta av livet utan honom. Han är inte centrum i ditt universum (åtminstone borde han inte vara det) och du måste göra honom medveten om det.

5. Kontrollera dig när du stöter på honom

rödhårig kvinna i klänning på gatan

Du måste vara medveten om att du inte kan planera i förväg när du kommer att stöta på honom – och du kommer definitivt att göra det.

Förbered dig på att träffa honom – förmodligen när du mår som värst. Precis när du har kommit hem på morgonen från en vild fest och fortfarande är bakfull eller med dina glasögon på och fettigt hår uppsatt i en rufsig knut (inte den bra sortens rufs, utan den dåliga).

Ta dig samman. Få inte panik. Ta det coolt. Få inte panik över att du ser ut som skit, men försök att visa honom att det inte betyder ett jävla dugg hur du ser ut och att du kan rocka alla stilar och det är därför vi kan se det: att du skulle se fantastiskt ut i en sopsäck.

Behandla honom vänligt och visa honom att du är glad att du stötte på honom eftersom du inte har sett honom på ett tag. Var bara cool rätt igenom.

Tala lite med honom och fråga honom hur han har haft det? Låt inte hans närvaro påverka dig eftersom han då kan genomskåda dig och då uppnådde du ingenting. 

 

Hur Du Distanserar Dig Från Honom Så Att Han Saknar Dig Och Kommer Tillbaka