Skip to Content

Med Fel Kille Känner Du Dig Värdelös, Den Rätte Visar Dig Hur Värdefull Du Är

Med Fel Kille Känner Du Dig Värdelös, Den Rätte Visar Dig Hur Värdefull Du Är

Det är enkelt att börja tro att det är något fel på oss själva när vi befinner oss i en relation med fel person.

Det tar tid för oss att förstå att de var just vad de var – fel person.

Men, innan vi inser det är vi tvungna att gå igenom helvetet och tillbaka med att överanalysera oss själva och fundera på varför vi inte var tillräckliga för den personen, även om vi alltid gjorde vårt bästa.

Det är en fruktansvärd känsla att hela tiden bli nedtryckt av din partner för allt vi säger eller gör, speciellt när det någonting reflekterar hela ditt väsen.

Hur många gånger har han inte hindrat dig från att säga din åsikt eller hotat dig när du gjort någonting som inte var bra nog eller acceptabelt enligt hans själviska syn på saken?

Det är som att någon berättar för dig att du har fel för att du är den du är och vet du vad? Livet är alldeles för kort för sådana människor och sådana förhållanden!

Livet är alldeles för kort för någon som får dig att kännas värdelös eller mindre värd. Om han inte kan se allt du är kapabel till och endast ser det som inte finns, då är han inte den rätta.

le par som håller hand i park

Om ingenting du säger respekteras och du hela tiden känner att du måste hålla tillbaka, då är han inte rätt person för dig.

Du kan inte förändra en person som endast ser det de vill se och bara tänker på sig själva och sitt välmående. De alltför upptagna med att ignorera sina egna fel och brister och det finns inget du kan göra åt saken.

Visst, du kan älska den personen och ändå lämna dem för ditt eget bästa. Vi väljer inte vem vi ska älska men vi väljer ändå vad vi ska göra med våra liv.

Det är ett otroligt svårt steg att ta men när du väl gör det, börjar saker och ting att gå i rätt riktning.

Låt dig inte påverkas av andra människors syn på dig och deras egoistiska förväntningar. Du är inte värdelös, du är inte hjälplös och du kan förändra ditt liv.

Det är inte enkelt att åter komma på fötter efter ett destruktivt förhållande, men det är fullt möjligt.

Du måste helt klart förändra hur du ser på honom och inse att han inte på något sätt är bättre, starkare eller smartare än du är. I själva verket behöver du inse att han troligtvis är raka motsatsen.

man kysser leende kvinna i fält

Människor som älskar, som är intelligenta och som har makt över andra människor är nästan alltid vänliga och förstående, till skillnad från de människor som njuter av att trycka ner dig.

Du måste glömma allt om lögnerna han kom med när han försökte återfå ditt förtroende.

Det här är det svåraste eftersom det är så svårt att lita på någon som ena dagen kan säga att de älskar dig, för att nästa få dig att känna dig värdelös.

När väl den rätta personen dyker upp kommer du att veta det på sättet hur han behandlar dig hela tiden, inte bara när han känner för det.

Den rätte kommer att vara genuint intresserad av hur du mår och vad du vill. Du känner dig som en del av ett team och inte som någon reservspelare.

Den rätte låter dig inte gå igenom ett helvete för att bli lycklig.

le par tittar på varandra

Den rätta personen kommer att uppmärksamma allt som är bra med dig, och låta dig inse det. Han kommer att lyfta fram personen du är, inte personen han vill att du ska vara.

Han är inte rädd för att visa sig sårbar och på så sätt vet du att han är att lita på. Det finns inga diffusa planer eller brutna löften.

Du känner att han ser ditt rätta jag, inte bara din kropp, och hur du är som person medan han också uppskattar din kropp, som den är.

Du känner dig älskad även när du bråkar med honom eftersom du vet att det finns en djupare förståelse mellan er.

Det finns ingen manipulation, inget aggressivt beteende, ingen skrämseltaktik eller något annat i den stilen. Er kommunikation är rakt på sak och öppen.

Slutligen kommer du att känna ditt rätta jag. Du känner dig starkare och bättre när du är tillsammans med honom och det i sig betyder att du får lov att vara dig själv.

Du förtjänar en person som får dig att kännas så, du förtjänar en person som visar att du är värd äkta kärlek eftersom du verkligen är det.

Med Fel Kille Känner Du Dig Värdelös, Den Rätte Visar Dig Hur Värdefull Du Är