Skip to Content

Är Han En Player? 13 Varningstecken På Att Killen Inte Menar Allvar

Är Han En Player? 13 Varningstecken På Att Killen Inte Menar Allvar

Innan du springer på mannen i ditt liv måste du kyssa en massa grodor. Du måste träffa några killar som kommer att såra dig och som har för avsikt att krossa ditt hjärta – det är tyvärr regel nummer 1 i dagens dejtingvärld.

Antingen de gillar det eller inte måste de flesta tjejer träffa en player innan de träffar den rätte. Någon som kommer att lära dem alla de svåra läxorna om kärlek och dejting.

Någon som hjälper dem att uppskatta den snälle killen, när de väl träffar honom.

Naturligtvis skulle ingen tjej självmant beblanda sig med den här typen av idiot om hon bara kunde se hans rätta ansikte i tid. Oavsett vilket, är det nästintill omöjligt.

Eller är det verkligen så? Vi är här för att visa dig att det är möjligt och ge dig några expertråd i dejting på hur du ögonblickligen upptäcker en player.

Läs om dessa tecken som kan effektivt kan användas när du frågar dig själv “Leker han med mig?

Om fler än hälften av dessa stämmer överens med din pojkvän är situationen uppenbar, hur mycket du än försöker förneka det.

1. Han är mysko

man håller masken

En av de första varningstecken på att killen är en player som kommer att såra dina känslor är hans oärlighet och konstiga beteende.

Om du tänker på det, egentligen vet du ingenting om den här mannen och du har mycket lite information om vad han gör och var han är.

Visst är ett privatliv viktigt, och ingen säger att du ska vara en psykotisk stalker som följer varje steg han tar, men faktum är att den här killen döljer alla detaljer om sitt liv (och kärleksliv) för dig och du kommit på honom med att ljuga mer än en gång.

Har din man ständigt telefonen i sin hand när han är med dig, men när du ringer honom är den alltid avstängd? Undviker han att svara när du frågar honom vem han textar eller pratar med?

Går han alltid bort när han svarar i sin telefon och pratar han aldrig med någon när du är i närheten? Följer han många (för dig) okända tjejer på sociala medier?

Gömmer han sin telefon och lämnar han den aldrig utom synhåll? Händer det att han vägrar att berätta var och med vem han varit tillsammans med kvällen innan?

Döljer han sin Snapchat och Instagram från dig? Har du tillgång till hans sociala medier?

Beter han sig som en anklagad i en mordrättegång och undviker ögonkontakt närhelst du försöker få reda på någonting mer om hans dagliga spörsmål? Anklagar han dig för att vara alltför nyfiken när du ställer en vanlig fråga?

Säger hans kroppsspråk att han döljer någonting för dig?

Om de flesta av dessa svar är positiva, måste jag göra dig besviken och säga att det inte finns någon tvekan om att du har att göra med en skum kille som leker med dig. Sluta upp med att ljuga för dig själv och se sanningen i vitögat!

2.Han är alldeles för smidig

man ger steg sin dam

Inse det—det finns inte en enda kvinna som inte attraheras av män med självförtroende; av män som vet vad de vill och inte tvekar med att få det.

En av de mest tilldragande egenskaperna som en kille kan ha är högt självförtroende. Nästan alla kvinnor faller för män som visar att han inte är rädd för att vinna hennes hjärta och av en man som vet vad han gör.

Men, sorgligt nog, ibland är det som är det största problemet när det gäller killar som spelar ett spel – själva faktum att de är bra på att dejta och att de har en förmåga att komma en kvinna inpå skinnet.

Du ser, det värsta med players är att de alltid är otroligt charmiga.

Naturligtvis betyder inte detta att varje singelkille som kan sin sak med tjejer är en idiot som vill utnyttja dig, men en man som charmar trosorna av dig och verkar vara för bra för att vara sann, är ett varningstecken som du bör vara uppmärksam på.

När en kille smörar och när han är en mästare på att flirta och sms, är det ett klart tecken på att han har viss erfarenhet. Det troliga är att han gjort detta många gånger tidigare och att han närmat sig många tjejer på samma sätt som han gjort med dig.

Inte bara det, den här mannen är också väl medveten om att han kan få nästan vilken tjej han än tittar på. Med den vetskapen är det inte troligt att han kommer att nöja sig med bara dig och att han inte kommer att försöka använda sitt spel på andra kvinnor också.

3. Han döljer sitt förflutna

desperat man på gatan

Alla har rätt att inte dela med sig av detaljer från sitt förflutna med våra nya partners. Så, din pojkvän är inte tvungen att berätta allt för dig om sina ex-flickvänner eller prata om sitt känslomässiga bagage.

Du måste respektera hans privatliv och hans expartners privatliv tillräckligt för att inte fråga alltför mycket och låta honom vara den som beslutar sig för när han är redo och vad han ska berätta för dig.

Samtidigt är det fullt naturligt för dig att vilja veta åtminstone de vanligaste detaljerna om din pojkvänns förflutna, även den romantiska biten.

Det är fullt normalt att veta sådant som när hans senaste allvarliga förhållande tog slut och vilken sorts tjejer han brukar dejta.

Vilket som, du vet ingenting om detta och för att vara ärlig, vet du ingenting om din pojkväns förflutna. Du har aldrig hört honom närmna någon av sina f.d flickvänner eller berätta någonting annat som gäller hans kärleksliv överlag.

Även om detta inte är ett självklart tecken att du har att göra med en player, är det ändå utan tvekan en varning som du borde vara uppmärksam på.

Vad döljer han? Vad är han rädd för?

Är det troligt att han betett sig som en idiot mot alla sina tidigare flickvänner och att han försöker hindra att du får reda på det? Att han är notoriskt otrogen eller att han förföljt de flesta och att han är rädd för att hans mask som den “bra killen” ska falla av och att du ska bli medveten om det?

4. Han är motsägelsefull

man ignorerar kvinnan medan du tittar på tv

När en kille leker med dig vet du aldrig var du har honom och vad du kan förvänta dig från dag till dag. Hans beteende är ömsom varmt eller kyligt och innan du vet ordet av, kommer du på dig själv med att försöka luska ut hans avsikter och gå till botten med hans personlighet.

Till en början verkar allt bara roligt och en lek och du kanske tycker att det är intressant och spännande.

Vilket som, ju mer tiden går och du ser att han inte planerar att ändra sitt beteende, märker du att hans ologiska beteende egentligen är ett bombsäkert tecken på att han inte menar allvar med dig.

Detta är precis det som vi pratar om som händer mellan dig och den här killen: det känns som att du dejtar två olika personer.

Ena dagen behandlar han dig som sitt livs största kärlek och du tvivlar inte på ert förhållande. Han skämmer bort dig, ringer och textar dig hela tiden, vill veta hur din dag har varit och ser till att du vet att han inte kan vänta med att få träffa dig igen.

Naturligtvis får detta dig att känna som att du svävar bland molnen. Vilken tjej skulle inte vilja ha en så snäll, kärleksfull och omtänksam pojkvän?

Emellertid, allt detta förändras över en natt och nästa dag börjar han att bete sig som en helt annan kille.

Helt plötsligt ignorerar han dina samtal, han svarar inte på dina sms och han är alltför upptagen med annat för att kunna träffa dig.

Naturligtvis undrar du vad som är på gång och du ställer frågan till dig själv: “Tycker han om mig eller leker han bara med mig? Har jag gjort någonting fel vad är det som fått honom att förändra sitt beteende så drastiskt?”

Nå, låt mig berätta för dig att den här mannens ologiska beteende helt och hållet är en del av hans spel. På det här sättet vill du hela tiden ha mer och även när han behandlar dig som skit, så kämpar du med att få tillbaka mannen som älskade dig.

Han ger dig även hopp om att en dag kommer han inte att bete sig illa; en dag kommer han att besluta sig för att alltid vara den romantiska killen som behandlar dig som alla kvinnor vill bli behandlade.

5. Han handlar inte som han säger (hans ord stämmer inte överens med hans handlingar)

par som pratar hemma

Ett annat varningstecken om att den här killen leker med dig är det faktum att hans beteende inte är i närheten av hans ord.

När du träffar den här mannen för första gången är han en snäll kille som ger dig massor av tomma löften och en hel hop lögner, vilket du naturligtvis faller för.

Men efter en tid inser du att alla dessa söta ord inte var någonting annat än hans snikna sätt att komma dig inpå skinnet och innanför trosorna.

Vissa av dessa players har inga problem med att berätta hur mycket de älskar dig, hur mycket de saknat dig och att de inte kan tänka sig ett liv tillsammans med någon annan tjej än du. Inse det – vilken kvinna tycker inte om att höra dessa ord komma från en man hon är galen i?

Detta händer speciellt i en situation där du hotar att göra slut eller när du verkligen samlat mod att lämna honom. När det händer, förvandlas han till den bästa killen på jorden och han säger att han gör vad som helst för att du ska ta honom tillbaka.

Vilket som, när du tänker på det så stod han aldrig bakom sina ord och du kan inte göra någonting annat än undra: “Leker han med mig? I själva verket han har hela tiden varit raka motsatsen, och så snart han får en andra chans återgår han till sitt dåliga beteende.

Den bittra sanningen är att du inte känner den kärleken han pratar om. Han har aldrig fullföljt några av sina löften om att förändra sitt beteende så att saker och ting skulle bli bättre.

Så, vilka andra bevis behöver du innan du inser att han inte är någonting annat än en player som vill krossa ditt hjärta?

6. Han vägrar att tillkännage ert förhållande

man flirta med ung kvinna

En egenskap som är vanlig hos de flesta killar som gillar att leka är att de har problem med att tillkännage ert förhållande. Vissa av dem anser att de ett förhållande saknar betydelse.

Vissa av dem undviker ämnet och andra ljuger om att de ännu inte känner sig redo att berätta för andra om det.

Om din kille vägrar att kalla dig sin flickvän och om han använder vaga termer om ert förhållande, är det ganska så självklart. Men samtidigt gör han inte slut, han håller dig på standby.

På det här sättet vill han undvika all drama i en relation. Han vill heller inte ge dig rättigheter som du normalt har som hans flickvän men samtidigt, vill han ha dig i närheten.

När allt kommer omkring, ni två är inte ett romantiskt förhållande och det ger honom chansen att fortsätta sitt liv som singelkille och ha total frihet att göra vad som än faller honom in.

Du är inte hans flickvän så tekniskt sett har du inte rätt att bråka med honom om hans beteende eller rätt ut fråga honom om var han ska någonstans.

Du har inte rät att fråga honom var han tillbringat natten och om han om han ska träffa andra tjejer (istället måste du snoka på hans Instagram och Snapshat för att få reda på vad han har haft för sig).

Du har inte rätt att kräva att han prioriterar dig, att tjata på att han inte ger dig tillräckligt med uppmärksamhet eller bli arg om han försvinner i flera dagar.

Det viktigaste av allt, om ingen vet att ni är tillsammans, måste han inte vara trogen. I själva verket ger det honom friheten att prata (eller även vara tillsammans med) andra tjejer utan att utan att han anses vara otrogen och utan att du har rätt att säga någonting.

Det värsta är att du verkligen gått med på detta. Du har verkligen accepterat den här status quo, och du har verkligen nöjt dig med att inte titulera dig som hans flickvän.

Och detta är någonting han aldrig missar att påminna dig om när du klagar på hans beteende.

7. Han engagerar sig inte

par som argumenterar hemma

Enligt dejtingexperter är alla players rädda för engagemang. De skyr krav som elden och de gör aldrig upp framtidsplaner.

En player berättar troligtvis för dig att han är känslomässigt otillgänglig, att han blivit sårad i det förflutna, att han haft sin beskärda del av giftiga förhållanden och att han numera är otroligt försiktig eftersom han är rädd att få sitt hjärta krossat.

Varje gång du lägger märke till att han inte är helengagerad i ert förhållande och varje gång du ser att han håller dig på avstånd söger han att han är skrämd över sina känslor för dig och att det är orsaken till att han backar.

Istället för att springa all världens väg när du hör denna lama ursäkt, är du djupt smickrad. När allt kommer omkring, du är den som håller på att bryta ner hans murar och den enda kvinna som fått chansen att fånga hans hjärta.

Nå, låt mig säga en sak: genom att göra detta ger du honom grönt ljus att fortsätta med sit dåliga beteende.

Du slösar bort år av ditt liv, fångad i ett giftigt förhållande, med en man som inte vill planera någon framtid med dig, en man som inte vill engagera sig i ert förhållande och en man som kanske helt enkelt försvinner i morgon utan att du får någon som helst förklaring.

Nej, han är ingen liten pojke som behöver dina råd och som väntat hela sitt liv på att du ska visa honom vad äkta kärlek handlar om. Han är känslomässigt störd eller traumatiserad. Han är en idiot som leker med dig!

8. Allt har med sex att göra

passionerade par kyssar

Vi är alla mänskliga varelser som njuter av sex och sex är en oundviklig del av varje sunt förhållande och det är naturligt att din pojkvän vill ligga med dig. Hade det varit tvärtom hade du oroat dig över att han inte anser dig vara tillräckligt attraktiv eller funderat på om han ligger med någon annan.

Men att din kille är galen i dina färdigheter i sängen är en sak och att ha ett förhållande baserat på meningslös sex är någonting helt annat.

Detta är precis det som sker när du har att göra med en player. Sex är det enda han är intresserad av.

Han bryr sig inte om att prata med dig eller dela personliga detaljer och den enga gången han faktiskt textar dig är om det gäller att ha sex.

Han tar inte ut dig på dejter. Han ringer dig bara på kvällen för “Netflix och mys” hos dig eller honom (vilket alltid blir Netflix och en snabbis).

Han vet inte när din födelsedag är eller vad ditt husdjur heter, men han vet med säkerhet vilken din favoritställning är.

Har han gjort någonting speciellt för dig? Aldrig! Han har aldrig överraskat dig eller varit romantisk. Han är inte intresserad av dina största rädslor eller dilemman i livet och han skiter fullständigt i dig som person.

Men, han beter sig fullständigt annorlunda när han försöker få ett ligg och efter att han fått det. Efter att ni är färdiga med sexet förändras hans kroppsspråk fullständigt. Han myser och kramas inte med dig och han sover sällan över.

I själva verket är det sällan hans ens sänder dig ett sms morgonen efter. Men, så fort han vill ha sex är han enträgen och du kan inte bli av med honom.

Om detta är någonting du kan relatera till säger dejtingexperter att detta är ett bombsäkert tecken på att han bara vill ha en sak. Han anstränger sig inte för att få hela paketet och han bryr sig inte om ditt hjärta eller intellekt.

Han är bara ute efter din kropp och du är den enda som låter honom behandla dig på det sättet.

9. Du räknas inte med

par som argumenterar hemma kvinnagråt

När en kille är galen i dig är han intresserad av dina åsikter och din attityd, och han vill veta så mycket som möjligt om dig.

Inte bara det, han vill också göra dig till en del av sitt liv: han vill att du ska möta hans bästa vänner och familj, han berättar om sitt jobb och han inkluderar dig i sina favoritaktiviteter.

Varje dejtingexpert kommer att berätta att när en man är genuint intresserad av dig är han stolt över att få visa upp dig för alla sina nära och kära. Han är mer än lycklig över att få hålla din hand bland andra människor och visa upp dig för omvärlden

Å andra sidan, en erfaren player gör aldrig någonting av detta. I själva verket kommer han troligtvis att dölja dig för alla och se till att du försvinner ur hans liv så snart som möjligt.

Den här killen kommer troligtvis att ignorera dig när ni umgås med andra och han kommer att göra sitt bästa för att inte träffa på dig när ni inte är i era lägenheter eller på mörka nattklubbar.

Det är inte så att han skäms för dig. Han vill bara inte bli påkommen med att hågla upp dig eftersom han befinner sig i samma sits med flertal andra tjejer och det skulle kunna avslöja honom.

Men att inte ge dig tillgång till sitt liv och dagliga rutiner underlättar för honom att kunna dumpa dig när och hur han vill.

Ju mindre information du har om honom och ju färre gemensamma vänner ni har, desto enklare blir det för honom att vilseleda dig och försvinna utan någon förklaring.

10. Han prioriterar dig inte

vänner har kul

Ett annat tydligt tecken att killen leker med dig (som sorgligt nog många tjejer inte ser) är det faktum att du måste be om den här mannens kärlek och uppmärksamhet.

Faktum är att det känns som att du är hans andrahandsval och att han aldrig gav dig platsen du förtjänar i hans liv.

För en person som han är allt och alla viktigare än du. Han är alltid upptagen med annat för att träffa dig och han har inga problem med att svika dig om någon annan ringer och vill umgås.

Du är inte personen med vilken han någonsin kommer att planera en semester tillsammans med (eller ens en weekendresa), inte den han springer för att hjälpa när du har problem, och inte en person han avbokar sina planer för.

Du är inte en person vars meddelanden han svarar på med en gång och inte en person vars samtal han inte missar att ringa tillbaka på.

I själva verket är du den här killens sista utväg, ett skyddsnät, och den enda gången han ringer dig är när han behöver någonting.

Du är den enda som alltid väntar på honom och den enda som tillbringat oändliga nätter med telefonen i handen och hoppats, tills sista sekunden, på att han ska komma som han lovat.

Det känns som att han vet att du inte ska försvinna, oavsett vad han gör, och som att han inte behöver anstränga sig för att behålla dig. Du är den han ringer när han inte har någonting bättre för sig och när alla andra bangat ur i sista minuten.

Du är inte hans prioritet och kommer aldrig att vara det. Istället är du bara en tjej som fortsätter att vänta på att han ska dyka up, som om ingenting hänt.

11. Han flirtar med andra tjejer

stilig kille med två tjejer

Även om din player skulle ha anständigheten att berätta om att ni har ett förhållande, är han fortfarande inte trogen. Du lyckas aldrig komma på honom, men du vet mycket väl att du inte är den enda tjejen han pratar med.

Men att vara trogen handlar om så mycket mer än att ha sex med andra kvinnor och mycket mer än att inte ha fysisk kontakt.

Den här killen är vän med de flesta av sina f.d tjejer och du kan vara säker på att han fortfarande umgås med några av dem.

Han vägrar att avinstallera dejtingappar eller sluta upp med att följa en hop tjejer på Snapchat och andra sociala medier. Du ser honom titta efter andra tjejer och skapa ögonkontakt med dem, framför dig.

Det värsta är att han inte ser något fel med sitt beteende. Även när du rakt ut påpekar hans beteende, försöker han övertyga dig om att han bara skojar och att du inte ska göra för stort väsen av ingenting.

Enligt dejtingexperter är hans behov av att flirta helt enkelt i blodet någonting han aldrig kommer att sluta med, oavsett hur du än försöker.

Han kommer aldrig att respektera dig tillräckligt och göra dig till sin alldeles egna och enda person, och det är någonting du inte ska stå ut med.

Antingen du gillar det eller inte, med tiden kommer du på dig själv med att undra över varför du inte är räcker till för den här mannen, och han kommer att övertyga dig om att på något sätt är hans dåliga beteende gentemot dig egentligen ditt fel. Du kommer att jämföra dig själv med alla andra tjejer i hans liv och ditt självförtroende kommer att raseras.

12. Han har dåligt rykte

berusad man på puben

Du är en tjej som inte lägger någon vikt vid andra människors åsikter och någon som fullständigt skiter i vad andra säger. Du vet att människor inte alltid är ärliga och du tror inte på allting du hör.

Även om detta är fantastiskt och ett tecken på din styrka, är det kanske dags att se upp och ta reda på saker och ting när en kille har ryktet om sig att vara en fuckboy. Du ser, när en kille lurat och sårat många tjejer i det förflutna kommer du troligtvis att höra talas om det, och det är något som du inte borde ignorera.

Om alla i din närhet (även dina bästa vänner, som verkligen vill dig väl) råder dig att inte vara tillsammans med honom och säger åt dig att hålla dig borta från den här idioten, kanske du borde lyssna på dem.

Om människor säger att han har ett rykte om sig att utnyttja tjejer för engångsligg och hoppar från en säng till en annan, finns det något mer i det de säger.

Lura inte dig själv att tro att han kommer bete sig annorlunda mot dig eftersom det kommer han inte.

Ljug inte för dig själv att du är speciell och att han du kommer att förändra honom eftersom du troligtvis kommer att få ditt hjärta krossat, precis som alla andra tjejer före dig.

13. Din magkänsla säger det

ung kvinna som tänker över

Inse det – det finns troligtvis inte en tjej som aldrig frågat sina vänner:”Leker han med mig eller menar han allvar?” gällande någon kille, trots deras kärlek. En tjej som aldrig undrat: “Leker han med mig eller hans avsikter ärliga?”

Oavsett, det är fullt naturligt om du funderar över någonting sådant ibland, då och då, men det gäller någonting annat om du hela tiden tänker på detta.

Om du överanalyserar och älskar för mycket kommer du alltid att misstänka andras avsikter. Du är hela tiden rädd för att få ditt hjärta krossat och du tvivlar även på människor du borde lita på.

Men när din magkänsla säger någonting är det dags att lyssna på den.

När allt kommer omkring, om du spenderar mesta av din tid med att ställa frågor som: “Menar han allvar med mig eller leker han bara?” elller “Älskar han mig verkligen eller är det bara ett spel?” eller konstant letar efter “Leker han med mig” information på nätet är det dags att ifrågasätta hela ditt förhållande.

Är Han En Player? 13 Varningstecken På Att Killen Inte Menar Allvar