Skip to Content

Varför Ignoreras Jag Av Mitt Ex? 6 Sätt Att Få Honom Att Lägga Märke Till Dig Igen

Varför Ignoreras Jag Av Mitt Ex? 6 Sätt Att Få Honom Att Lägga Märke Till Dig Igen

Förstå orsaken till att han ignorerar dig

Jag vet att det inte kommer att underlätta för tillfället, men orsakerna til att din f.d pojkvän ignorerar dig kan mycket väl vara någonting du gör helt omedvetet! Låt mig förklara detta.

Först och främst är det viktigt att veta att det ibland, ärligt talat, inte är du. Killar har en konstig hjärna som endast män kan förstå sig på och därför ska du inte ta det personligen, överhuvudtaget.

Det är bara Gud som vet vad som verkligen sker i deras hjärna och varför de väljer att bete sig konstigt ibland. Men vi är inte här för att gräva djupare i det eftersom det är ett ämne som endast mycket professionella människor kan psykoanalysera(om du fattar vad jag menar).

Vad jag gör här är att diskutera saker som du faktiskt kan kontrollera och förändra. Saker som påverkar de möjliga orsakerna till varför ditt ex ignorerar dig, hur du kan få honom att prata med dig ansikte mot ansikte och, slutligen, få tillbaka din pojkvän!

Att få tillbaka ditt ex är ingen svår uppgift om du spelar dina kort väl.

Genom att använda sms, sociala medier och smart användning av regeln “ingen-kontakt”, kan du vända nackdelarna till din födel och undvika hjärnlekar för att få honom att sluta ignorera dig.

När du väl läst igenom den här artikeln kommer du att ha en annan synpunkt på hans beteende och den exakta orsaken till att ni hamnade där ni är nu. Kanske kommer du äntligen att sluta upp med att vara “den f.d flickvännen” och hitta tillbaka till hans själ och hjärta.

För att få ett klart perspektiv på saker och ting behöver killarna ibland tid och utrymme för att fundera över grundorsaken till det här stora misstaget de håller på att begå.

Naturligtvis har du också bidragit till att ni gjort slut, men som individer kan ni använda den här tiden på ett klokt sätt och rannsaka er själva och inse vad ni båda verkligen vill.

De vanligaste misstagen efter ett uppbrott

ledsen kvinna som lutar sig på handen medan hon sitter på soffan hemma

Det här är jätteviktigt. Efter ett uppbrott är det viktigt att INTE handla på sätt som jag kommer att räkna upp här. Allt detta kommer att få dig att verka desperat, krävande, klängig och jag vet att det är det sista du vill ska ske.

Killar kan känna av detta på flera mils avstånd. De vet när du nått din brytpunkt och du kommer att göra vad som helst för att fånga deras uppmärksamhet. Och de tycker inte om det!

Låt aldrig din f.d partner se hur uppbrottet påverkar dig. Första gången du hör från honom efter att ni gjort slut kan vara en avgörande faktor, så håll dig lugn (men kaxig) och spara de desperata samtalen till senare, när din hjärna fungerar bättre.

Dessa är de vanligaste orsakerna till att killar inte vill ge dig en andra chans efter att ni gjort slut eftersom det målar upp en fruktansvärt felaktig bild av dig. Se upp med följande:

1. Överdrivet sms-ande

kvinna att skriva på sin telefon

Förhållandet är över (för tillfället). Han vill inte vara tillsammans med dig och du behöver respektera och lära dig att acceptera din verklighet. Överdriv inte med sms! Besvära honom inte och bevisa inte för honom att han

gjorde rätt när han bröt upp med dig!

Visa att du är tillräckligt mogen som accepterat detta och när du väl samlat dig kan du jobba på en plan för att få honom tillbaka. Men att texta alltför mycket, alltför snart kommer bara att få motsatt effekt. Varför skulle du

vilja texta ditt ex i första taget? Respektera ditt ex vilja och ge ditt hjärta en chans. Att inte ta kontakt efter ett uppbrott är det bästa sättet att läka och så småningom vara redo att möta honom igen.

2. Överdriva med kärleksförklaringar

tankeväckande kvinna som ligger på sängen och skriver på sin telefon

Hjärtat, jag vet att livet suger och jag förstår hur ont det gör och jag berättar detta från djupet av mitt hjärta. Att skrika ut sin kärlek när det är slut är det mest kontraproduktiva sättet att få ditt ex tillbaka. Om ditt ex säger att han behöver tid, gör det inte svårare för någon av er.

Åven om han fortfarande har känslor för dig kommer detta endast att göra beslutet så mycket svårare för honom.

Han kanske är en splirrans ny person i ditt liv och om du fortsätter kväva honom med din kärlek kan det väl vara sista gången du gör det. Det här är verklighet; inte en film. Han kommer inte att på något magiskt vis ändra sin åsikt om du är ihärdig.

Ställ frågan till dig själv: Vad ska jag göra om jag verkligen vill att han ska älska mig? Ska jag pressa honom så att bägaren fylls till brädden, eller ska jag ge honom tillräckligt med tid och be till Gud att han väljer mig till slut?

Jag tror att du vet vad du behöver göra.

3. Sacka skit om honom inför era vänner

ledsen kvinna som pratar i telefonen med kakor på benen hemma

Generellt sett tycker jag den klart sämsta egenskapen är att snacka skit om människor. Jag tror på att karma kommer att reda ut den skiten (så småningom). Det enklaste du kan göra är att hålla dina tankar för dig själv.

Varför? Under tiden du är arg eller bitter är du extremt benägen att dela med dig av saker du vet att du inte borde och troligtvis överreagerar du.

Endera dagen kommer du att ångra det, men då kommer det att vara försent. Så det bästa du kan göra är att inte snacka skit om honom inför andra eftersom det bara kommer att vra en tidsfråga innan han hör talas om det.

Och när det väl händer, kan du ta adjö av din återförening. Människor begår misstag, och det inkluderar både dig och ditt ex. Håll dina personliga problem privata och klara upp det mellan er.

6 sätt att få ditt ex att sluta ignorera dig

tankeväckande kvinna som bär röd t-shirt och tittar på sin telefon i café

Nu när vi tagit upp de vanliga misstagen tjejer har en tendens till att begå efter ett uppbrott, är du redo att börja göra någonting åt saken. När ditt ex ignorerar dig är det smartaste att ligga lågt en tid, tills dess att du funderat på vad du vill och tagit reda på hur du bäst får det.

Meningen med detta är för att han ska se dig som en ny person. En kvinna som är villig och redo att jobba på sina problem och respektera relationens helgd. En kvinna värd att kämpa för.

Och när han ser dig nästa gång (och alla de följande tillfälliga träffar som troligtvis kommer att ske), behöver han inse att han begått sitt största misstag när han gjorde slut med dig. Genom att följa de sex reglerna nedan är exakt det du ska göra för att få det att ske.

1. Respektera hans gränser

tankeväckande kvinna som skriver på sin telefon på gatan

Om han säger att han behöver tid och utrymme för att fundera, ge honom det. Om han berättar om den smärtsamma orsaken till att han distancerat sig, försök att sätta dig in i hans skor och förstå hans synsätt.

Försök att vända på steken. Låt oss säga att du var den som ville bryta upp. Du var den som behövde ta sig samman och hitta en väg ut ur en svår situation. Skulle det kännas okej om din partner terroriserade dig med frågor?

Skulle han vara mer tilldragande till dig eller skulle du kanske distansera dig från honom ännu mer? Jag tror du fattar vinken!

Visa att du är en förstående flickvän, var inte nyfiken. Respektera hans önskningar och ge honom tiden han behöver. Om ni är ämnade för varandra kommer det att ske så småningom – ha inte bråttom.

2. Upptäck din nyfunna självständighet

glad kvinna som kör taklös bil

Enligt min åsikt är den attraktivaste egenskapen hos en person förmågan att åtminstone hitta någonting gott i varje dålig situation. Det är ingen lätt uppgift, men är du ihärdig kommer du att lyckas!

Just för tillfället har du chansen att utnyttja längden av din nyfunna självständighet! Du kan göra vad fan du än vill och med vem du vill!

Gå ut på den där nya klubben du SÅ gärna vill gå på (men aldrig gjorde eftersom det nästan bara är singlar) och dansa natten lång med snygga främlingar.

Sov länge på helgerna eftersom du inte har någon du måste träffa och det finns alltså ingen anledning till att bli på dåligt humör för att du behöver sätta alarmet på ringning! Res någonstans, alldeles själv. Hitta nya intressen.

Upptäck delar av dig själv som du försakat i månader!

När du väl förstått hur berikande och insiktsfullt det här kan vara, kommer du att blomma i din självständighet och lära dig att uppskatta livet mer än någonsin tidigare! Och när ditt ex ser att du lever livet utan NÅGON ånger,

kommer han vilja ha dig tillbaka! Och sedan är det helt upp till dig hur du ska hantera det vidare.

3. Njut av kvalitetstid med era gemensamma vänner

bakifrån av grupp av vänner framför havet

Det här är ett bombsäkert sätt att fånga hans uppmärksamhet och inte verka desperat.  Om ni har gemensamma vänner, är det ett perfekt tillfälle att på ett diskret sätt låta honom veta hur glad, lättsam och lugn du är!

Låt honom få veta att han gått miste om världens kap genom att ha utomordentligt trevligt med era vänner, och se till att ta ett foto eller två som bevis!

De kommer säkerligen att prata med honom, så småningom, och du kan slå vad om att han kommer att fråga om dig. Och det enda de behöver säga är att du blomstrar och att de njuter av att umgås med den här nya, fantastiska tjejen du blivit efter att ni gjort slut.

Han kommer då att ha två möjligheter. Antingen att spela kylig och låtsas att han inte bryr sig, ELLER kommer han faktiskt att erkänna för sig själv vilken idiot han varit som släppt taget om dig och sända dig ett sms, där han frågar om ni kan träffas.

Se bara till att vara lika obekymrad och avslappnad som någonsin tidigare. Du vill att han ska lägga märke till dig i ditt essä! Och då – har du fått bollen att rulla. Jag hoppas bara att han är tillräckligt smart att inte släppa taget om dig en gång till.

4. Spring på honom “oavsiktligt”

le kvinna som ser atman

Det här är killen du dejtat ett tag, eller hur? Så du känner honom nästan utan och innan. Att “oavsiktligt” stöta på honom på stan borde vara lätt som en plätt! Du vet i princip allt du borde veta om honom, så det är nästan för enkelt.

Du vet var han går ut och var han handlar mat. Kanske ska du ta en promenad där han bor när du vet att han normalt kommer hem och naturligtvis ska du se så bra ut som möjligt!

Om du vet var han ska vara nästa helg (information från gemensamma vänner) få med dina vänner ut på en utekväll! Låt honom se dig lycklig, utan minsta bekymmer i världen och på ditt bästa humör.

Låtsas att du totalt glömt bort att han också brukar gå ut här, och börja prata med honom helt vanligt.

Meningen med detta är att han ska få en chans att se dig och prata med dig i en stressfri miljö och när det gått tillräckligt med tid. På så sätt har han fått tid att fundera på sin situation och att se dig har löst alla hans tvivel!

5. Träffa en ny kille

par som ser varandra medan de håller hand i hand och café

Naturligtvis ska detta inte vara någonting seriöst eller meningsfullt. Bara någon söt kille att tillbringa tiden med och tillfredställa dig själv när du känner för det och har behov. När allt kommer omkring, du är endast mänsklig.

Men trixet här är att ditt ex på något sätt ska få reda på det så att du får reda på hur han reagerar.

Du ser, när en kille gör slut, vet han inte vad han gett upp förrän han ser dig i en annan mans sällskap. Nå, ge honom den möjligheten! Låt det talas om din lilla flirt, men överdriv inte.

Han kanske är okej med det, men troligtvis kommer han att bli svartsjuk och börja ifrågasätta sitt beslut om att ignorera dig. En sak är dock säker: du har fångat hans uppmärksamhet och det, är en bra början.

6. Använd sociala media till din fördel

grupp av vänner som tar selfie

Eftersom ni två inte är tillsammans för tillfället, har han egentligen ingen insyn i ditt liv längre. Till en början med är det helt okej, för att ni båda ska kunna läka.

Men efter en tid kommer ni båda att undra vad den andra har för sig.

Och där kommer sociala media in! Om du vill att han ska veta var du är och vilka spännande saker du gör idag, var listig och posta ett bild med plats på Instagram, eller tweeta om det nya stället du precis varit på och som är helt fantastiskt.

Det är det enklaste sättet för honom att se vad gjort och oavsiktligt springa på dig – om han vill, naturligtvis. Men även om han inte gör det, kommer han åtminstone veta att du fortfarande njuter av livet och att du mår fantastiskt efter ert uppbrott!

Att se ditt ansikte regelbundet kan få honom att börja sakna dig och leda till att han börjar texta dig! Du vet aldrig vad som kan hända så räkna inte bort någonting.

Använd allt du har för att få ditt ex att sluta ignorera dig och du vet att du gjort ditt bästa! Vilket som, du kommer att må alldeles utmärkt, lita på mig.

Du har överlevt värre än så och du har säkerligen kommit över det, oavsett hur det slutat!

Varför Ignoreras Jag Av Mitt Ex? 6 Sätt Att Få Honom Att Lägga Märke Till Dig Igen