Skip to Content

Hur Man Pratar Med En Kille Man Gillar Och Får Honom Att Springa Efter Dig

Hur Man Pratar Med En Kille Man Gillar Och Får Honom Att Springa Efter Dig

Undrar du hur du bör prata med en kille du gillar och hur du får hans uppmärksamhet? Oroa dig inte, idag får du lära dig att prata med honom på ett sätt som för honom att SPRINGA efter dig.

”Utseende är det som lockar människor, men personlighet är det som får dem att stanna.” – Okänd

Ja, utseendet betyder en del, men att veta hur man pratar men en kille är ditt mest kraftfulla verktyg när det handlar om att locka honom.

Du kan vara den vackraste kvinnan i världen, men om du inte vet hur man får en killes uppmärksamhet och för en konversation, så kommer romantiken att gå förlorad innan den ens börjar.

Jag hade svårt för att implementera det här i mitt kärleksliv, men när jag väl gjorde det, förändrades allt. Jag är inte den tjejen som sitter i hörnet längre, som sällan får uppmärksamhet från killar. Nu håller de fast vid mig som fastklistrade.

Om du också vill vara den tjejen är det dags att höja leken ett steg och lära dig hur du bör prata med män och vad som får dem att göra det du vill att de ska göra.

Det är dags att visa dem vilken vacker och inspirerande tjej du är, både inifrån och utanför. Så här gör du det.

1. Var positiv och le

le kvinna som tittar på mannen

Om du vill lära dig att vara oemotståndlig för män och hur du får en kille att prata med dig, så har jag ett ord bara: Le.

Varje kille dras till en tjejs leende och positiva attityd. Istället för att oroa dig över hur du ska börja en konversation, är det viktigaste att ge ut positiva vibbar.

Det handlar om en bra konversation. Det handlar om att dela din inspirerande energi med den killen du gillar och inspirera honom till att komma tillbaka och försöka få dig att le ännu mer.

Jag vet att alla dessa fjärilar i magen kan vara distraherande, så ta några djupa andetag innan du påbörjar en konversation med honom. Koppla av och följ flödet.

2. Ge honom komplimanger

man och kvinna som tittar på varandra utomhus

Om det finns något som fungerar i alla sociala situationer är det komplimanger. Samhället lär oss att endast tjejer älskar att få komplimanger, men det är inte sant.

Killar tycker också om att höra något trevligt om sig själva. De gillar att få komplimanger för deras utseende, personlighet och deras kompetens (särskilt om kompetensen)

Om din kille gör något åt dig (hjälper dig att lyfta något tungt), glöm inte att berömma hans styrka. Tro mig, han kommer att känna sig som den mäktigaste killen i världen, bara tack vare den enkla gesten.

Här är några ideer om hur man ger en kille komplimanger för hans personlighet:

– Du är en så bra lyssnare

– Du är så omtänksam

– Jag är imponerad av din musiksmak

Förutom att ge killen komplimanger är det också viktigt att ställa frågor. Se till att du håller dig till meningsfulla och öppna frågor som hjälper dig att hålla igång konversationen.

3. Rör honom (subtilt)

par som har kaffe tillsammans

Visst, ditt leende kommer att få honom att tappa hakan, men vet du vad mer kommer att göra det? Din subtila beröring. Ja, män älskar att bli oväntat berörda av en kvinna under en konversation.

De börjar föreställa sig hur det skulle kännas om dina svårfångade beröringar förvandlades till något mer. Det hjälper dig också att få kontakt med en kille.

Du förstår, att ha en konversation handlar inte så mycket om att säga rätt ord. Det handlar om ditt kroppsspråk och dina gester. Det här är de saker som påverkar honom undermedvetet och visar honom vad dina ord inte kan säga.

4. Sök skydd

man kramar kvinnan med en hatt

JA! Om du inte visste det, så älskar killar tjejer som söker skydd. Med detta menar jag inte att söka skydd på ett desperat sätt, utan på ett elegant sätt spela en dam i nöd.

Detta kommer att återuppliva hans instinkt att skydda dig. Om det finns en kille du är intresserad av, be honom att försvara eller skydda dig från någon fara. Det finns så många sätt som du kan be om hans hjälp på och han kommer mer än gärna att göra det åt dig.

Om du kan framkalla hans maskulinitet och få honom att känna sig speciell genom att hjälpa dig, så kommer du definitivt att vinna hans hjärta.

5. Var mystisk

kvinna som tittar på mannen

Mysterium. En av de största sakerna. Om du vet hur du ska vara en mystisk tjej, får du honom inte bara att gilla dig, utan han kommer också att bli kär i dig.

Killar giller inte tjejer som berättar allt om sig själva på första dejten. Var inte en av dessa tjejer. Var istället en som ger honom bit för bit, men aldrig hela biten.

Släck inte hans törst, och han kommer vilja dricka mer!

Svara inte samma sekund när han smsar dig. Låt honom tro att du är upptagen med att göra något viktigt eller smsa med en annan kille. Låt honom tävla om din uppmärksamhet och undra över vad som händer i ditt liv.

Tänk att du är en chokladask. Om du låter honom äta hela asken på en gång, kommer han vara klar riktigt snabbt.

Om du istället överraskar honom med något nytt, kommer han komma tillbaka för att få mer. Det är ett av tricken som kvinnor använder för att få män att sakna dem.

6. Imponera på honom med din humor

man och kvinna skrattar utomhus

Vi glömmer ofta att killar också tycker om att skratta. Man förväntar sig alltid av män att de ska vara de som får tjejer att skratta, så mycket att kvinnor har gett upp för att använda sin egen humor.

Nu är det dags att ändra det. Du behöver inte vara en komiker för att få en kille att skratta. Du kan återberätta något roligt som nyligen hänt, ett barndomsminne, skicka honom ett roligt meme, dra ett skämt osv.

Men se till att inte bli en tjej som försöker få honom att skratta hela tiden. Kom ihåg att det också är hans jobb (och han borde göra det bra!).

7. Var flörtig

par som gör ögonkontakt

Ett flörtigt kroppsspråk och rätt ordval är en perfekt kombination. För att lära dig att vara flörtig måste du se ert samtal som ett spel.

Kombinera din ton och subtila beröring, när han minst förväntar sig det. Retas med dina ord och få honom att kämpa hårt för att få din uppmärksamhet.

Var flörtig på alla sätt du kan, och han kommer att njuta av det. Det är detta som ger hela konversationen spänning. Ju snyggare du agerar, desto mer kommer han falla för dig.

8. Få igång konversationen med gemensamma intressen

par sitter på gräs

Om det är något jag har lärt mig när det gäller att behärska konsten att prata med en kille, är det att hitta något gemensamt.

Du kan inte förvänta dig att en kille kommer att prata om den senaste modevisningen, smink eller liknande. Det bästa är att välja några könsneutrala ämnen som musik, tv-program eller tv-spel.

Ämnet bör vara intressant, underhållande och engagerande. Ju mer delade intressen ni har, desto lättare kommer ni att falla för varandra.

9. Var inte rädd för att säga emot honom

man och kvinna som har diskussion

Undrar du hur man håller en kille intresserad? Här är ett tips: Om du verkligen vill få hans uppmärksamhet, måste du visa honom att du har en egen åsikt och inte är rädd för att säga emot honom.

Det är kärnan i varje intressant konversation, eftersom bra samtal inte bara handlar om att nicka och byta ut ord med varandra. Det handlar om att ha egna åsikter och uttrycka sig på ett passionerat sätt.

Det kommer säkert att finnas något du inte håller med honom om. Detta betyder inte att du ska låtsas att du gör det, även när du inte gör det.

Använd istället den här situationen för att, på ett lekfullt sätt säga emot honom och ge honom ett nytt perspektiv på saker. Lita på mig, såvida han inte har psykiska problem, så kommer han att bli mer än förvånad!

10. Var trevlig och självsäker

le kvinna i rött tittar på mannen

Se till att vara trevlig mot alla omkring dig, inte bara mot killen du pratar med. Han kommer att märka allt det. Var också självsäker!

En av mina bästa vänner sa en gång: Om en tjej är självsäker kan hon få vilken man som helst, på bara en sekund. Ditt självförtroende visas genom sättet du går på, pratar och ler – med andra ord, inte bara genom dina ord, utan också ditt kroppsspråk.

Om du inte känner dig självsäker eftersom du vanligtvis är orolig när det gäller killas, så låtsas, tills du klarar det! Jag själv låtsades många gånger och varje gång gick det vägen.

Visa honom att du är en kvinna som är säker i sig själv, som vet vad hon vill och hur man får det. Det är det sanna receptet till att få en mans hjärta.

11. Skvallra inte och använd inte fula ord

man och kvinna som pratar och tar en promenad

Jag tror att det inte finns något behov av att förklara det här. Skvaller och fula språk är en stor avstängning för killar, eftersom sådant beteende varken är feminint eller elegant.

12. Var dig själv

man och kvinna som pratar på ett datum

Kom ihåg att vara dig själv! Medier tvingar oss ofta att uppträda på ett visst sätt och vi börjar då vara någon annan än oss själva. Låt inte detta hända.

Var dig själv i verkliga livet, men även på sociala medier. Låtsas inte att du är något du inte är, för det kommer bara att göra honom förvirrad. Lev inte ett falskt liv. Var unik och varje kille kommer att älska den delen av dig, mer än något annat.

Här kommer ett enkelt knep som jag har använt med stor framgång när jag varit alltför orolig för att prata med en kille för första gången: låtsas att han är en familjemedlem eller en killkompis.

Det gör det så mycket lättare, när det gäller att prata med en kille som du (ännu) inte känner, både personligen och över meddelanden.

13. Låt honom kämpa för att få dig

man och kvinna som pratar medan de dricker kaffe tillsammans

Hur du bör prata med en kille som du gillar, för att imponera på honom? I princip är allt du behöver göra, att få honom att kämpa för att få dig.

Var inte för tillgänglig. Var mystisk, men överdriv inte och lek inte för mycket. Hemligheten ligger i att hitta en balans mellan dessa två.

Låt honom kämpa för att få dig, och han kommer att anstränga sig för att visa dig att han är rätt kille för dig. Om en kille ser dig som en utmaning, kommer han att göra allt för att få dig, och för att visa dig att det är han som förtjänar att vara med dig.

Och om det blir svårt, här kommer några extra tips.

Hur man pratar med en kille på ett smutsigt sätt, utan att skämma bort sig själv

1. Berätta för honom om allt du vill att han ska göra med dig

man och kvinna som tittar på varandra och ler i sovrummet

Smutsiga samtal är en riktig konstform i sig. Om du vill imponera på din kille med hur bra du är på det, måste du säga allt du vill att han ska göra med dig.

Jag vet att du har den imaginära listan med pinsamma frågor att ställa till din partner, så nu är det dags att använda den.

När du berättar om alla dina fantasier, se till att ha djup ögonkontakt – det skriker om självförtroende. Du vill att han ska se att du menar det, på riktigt.

Du kan säga något som: ”Jag vill att du ska börja kyssa mig, långsamt, över hela kroppen..”

2. Berätta för honom vad du vill göra med honom

kvinna som använder smartphone

Ett annat bra sätt att prata med honom på är att berätta för honom vad du vill göra med honom. Detta kommer att göra honom helt galen och han kommer inte att kunna kontrollera sig själv (speciellt om du viskar det i hans öra när ni är ute på en offentlig plats)

Du kan också välja att göra det via meddelanden. Om du undrar hur du ska göra det via telefon, så ger vi några exempel för att hjälpa dig komma igång:

”När du kommer hit, kommer jag sakta att klä av mig..men det kommer finnas en regel som du måste följa: Du får inte röra mig förrän jag ger dig tillåtelse.”

”Ikväll blir du min slav och jag planerar att göra riktigt dumma saker med dig.”

”Jag vill att du ska ta av dig dina kläder, lägga dig ner och bara vara tyst.”

”Du är så het. Jag vill bara smaka hela dig just nu.”

3. Berätta om honom för den smutsiga drömmen du hade

par som står utomhus

Jag är säker på att du hittills haft några smutsiga drömmar, och nu är det rätt tid att dela dem med honom. Även om du inte har haft dem, så kan du låtsas det.

Du kan börja samtalet med något som: ”Jag hade den smutsigaste drömmen igår kväll… Du var där med mig och vi var…”

När du väl börjat prata om det, kommer han att se på dig som om du vore en gudinna. Killar älskar smutsiga historier och särskilt om de har huvudrollen i den. Ju fler detaljer du ger honom, desto bättre blir det.

Kom ihåg att nämna de heta kläderna du hade på dig i din dröm, eftersom män är visuella varelser. När han får en levande bild av din dröm, kommer han att vara mer än upphetsad över vad som kommer hända härnäst, fast i verkligheten den här gången.

4. Dela dina hemliga fantasier med honom

par sitter vid bordet på ett datum

Många gånger har människor svårt för att dela sina fantasier med andra, eftersom de är rädda för att bli dömda för dem. Men tro mig, det finns inget du ska skämmas för, oavsett hur galna du tycker att dina fantasier är.

Gå ut ur din komfortzon och gå loss med din kille (muntligt) genom att dela alla dina hemliga fantasier med honom. Okej, du behöver inte dela dem alla, kanske bara din favorit.

Här är några vanliga fantasier som hjälper dig att sätta igång dina tankar:

– Makrkontroll

– Går något taskigt

– Gör något nytt (galna poser och platser)

Att dela dina fantasier med honom är ett perfekt sätt för att göra mer i sovrummet och i förhållandet. Eftersom det inte är något som lätt delas med andra, har det makten att stärka ditt förtroende.

5. Låt honom veta att du vill ha kontroll

blond kvinna och man kramar utanför

Om du frågar någon kille där ute, så kommer han att säga att det inte finns något hetare än en tjej som har kontroll. För att vara dominerande måste du vara självsäker och veta vad du gör.

Om du låter honom veta att du är kapabel till allt detta, kommer han att gå loss. Allt du behöver göra är att skapa regler, så att han vet vad han får och inte får göra mot dig.

Du kan säga något som: ”Ikväll är jag ansvarig. Om du försöker göra något som du inte borde, så måste jag straffa dig.”

Kom ihåg att njuta!

Istället för att oroa dig över hur du ska prata med en kille som du gillar, är det enda du behöver fokusera på i detta ögonblick, att njuta. Slappna bara av och var dig själv, tro mig, allt kommer gå bra.

När det gäller smutsiga samtal så behöver du inte tvinga dig på saker, om du inte känner dig redo för det. Du kan börja med några, låt oss säga, lättare meningar, för att sedan byta ut det till de värre sakerna.

Det som är viktigt är att ni båda trivs tillsammans och allt annat kommer falla på plats! Lycka till och gå loss tjejen!

Hur Man Pratar Med En Kille Man Gillar Och Får Honom Att Springa Efter Dig