Skip to Content

De 10 Vanligaste Tankarna Han Har När Du Ignorerar Hans Meddelanden

De 10 Vanligaste Tankarna Han Har När Du Ignorerar Hans Meddelanden

Obesvarade meddelanden är något som kan sätta igång en hel lavin av tankar – och inte bara för kvinnor. Män är inte heller immuna mot att ignoreras.

Ta reda på vad han tycker om när du inte svarar på hans meddelanden direkt eller ignorerar dem helt:

1. ”Spelar hon spelet?”

De flesta män idag spelar ett sms-spel, och när de inte får tillbaka ett meddelande är det första de tänker på, att du ger dem ett smakprov på sin egen medicin. Det tycker de inte om alls.

2. ”Kanske vill hon att jag ska kämpa mer.”

Män kommer att följa vad de vill ha, och även om de inte uppskattar spelet, så kommer de att kämpa mer för den personen de tycker om, för att bevisa för henne att deras känslor är äkta.

Så om han verkligen gillar dig, kommer han antagligen att skicka ett uppföljningssms.

3. ”Gjorde jag något fel.”

Precis som kvinnor, så kommer män stanna till och tänka tillbaka på de stunder de tillbringade med en kvinna.

Så om du inte skickar tillbaka ett sms, kanske han tror att han har gjort något för att stänga av dig, och han är rädd för att du kanske inte vill träffa honom igen.

4. ”Jag vet inte varför gon inte skickar tillbaka ett meddelande och jag bryr mig inte”

Vissa män går inte in i det överdrivet eller gör sitt bästa. Att inte få tillbaka ett meddelande är ett stort slag för deras ego, och han kommer att göra sitt bästa för att undertrycka sina känslor.

Han kommer att fortsätta övertyga sig själv om att han inte bryr sig.

5. ”Faller jag för den här tjejen?”

Män är inte kända för att vara i kontakt med sina känslor. De är bättre på att springa från dem eller dölja dem till och med för sig själva.

Så, efter en hel dag utan att höra från dig, kommer de att sakna dig och undra om det finns något mer där än vad de ursprungligen trodde.

6. ”Det måste vara något fel med hennes telefon.”

Han har svårt att acceptera att du kanske inte är kär i honom, så han börjar komma med de mest osannolika scenarierna, som att din telefon kan ha tappats bort eller gått sönder, kanske något hemskt har hänt osv.

7. ”Nästa, tack.”

Det här låter svårt, men om en man inte vill ha mer än en avslappnad relation och hans avsikter bara var att få dig att ligga med honom, så kommer han bara att gå vidare till sin nästa erövring, utan att tänka två gånger.

Han hade inte en känslomässig koppling, och han bryr sig inte om att du inte svarar på hans sms.

8. ”Jag är för gammal för den här skiten.”

Om han har stirrat en hel dag på en tom skärm och han vet att du har din telefon hos dig, dygnet runt, kommer han att börja tänka att du spelar ett spel med honom och hans intresse kommer långsamt att försvinna.

9. ”Hon måste vara arg på mig.”

Det beror på sammanhanget, men om ni hade en konflikt eller om han har gjort något för att göra dig upprörd, så kommer ditt tysta beteende att vara som ett straff för honom.

Han kommer att stanna upp och reflektera över sina handlingar och förmodligen försöka göra något för att göra så saken blir upp till dig, om han vet att det han gjort var fel.

10. ”Kanske är hon bara inte intresserad.”

Män är ganska rationella, och om de inte får tillbaka ett meddelande på flera dagar, så är det ett tydligt tecken på att du inte gillar honom.

Oavsett hur han känner för dig, så kommer han att lämna dig för att han inte ser någon anledning till att fortsätta försöka med någon som inte är intresserad.

De 10 Vanligaste Tankarna Han Har När Du Ignorerar Hans Meddelanden