Skip to Content

Såhär Beter Sig En Man När Han Blir Kär I Dig

Såhär Beter Sig En Man När Han Blir Kär I Dig

Jag slår vad om att det inte finns en enda kvinna där ute, som inte vid något tillfälle ställt sig den berömda frågan: Hur beter sig en man, när han blir kär i dig?

Oftast är det efter några dejter och efter en tid med intensivt umgänge, som kvinnan blir skeptiskt när det gäller en mans känslor. Jag slår vad om att du redan känner till övningen:

Ni umgås, går på dejt och allt är perfekt. Han uttalar rätt ord och gör alla de små sakerna som betyder något för dig. Han upprätthåller ögonkontakt längre än vanligt och hans sms är kontinuerliga.

Han gör en genuin insats, han har framtidsplaner och han presenterar dig för sina bästa vänner.

Baserat på alla dessa goda tecken, blir du övertygad om att han börjar bli kär i dig och du får en glimt av hopp om att han är på rätt väg, för att visa sina sanna känslor för dg.

Och sedan, när du väntar på hans bekännelse om sin kärlek, gör han plötsligt något utöver sitt vanliga beteende och förvirrar dig med hans blandade signaler.

Och sedan börjar du misstänka allt och tro att du kanske inte har rätt. Kanske är han inte kär i dig trots allt, och allt kanske bara ligger i ditt huvud.

En miljon frågor som går igenom ditt huvud och inte ett enda svar. I själva verket är det enda svaret du har: Män är så konstiga varelser.

Många gånger har jag (och många andra kvinnor också) bevittnat samma situation och jag förstår hur förvirrande och tröttsamt det här är.

Men idag kommer vi att ändra det, för du kommer få alla rätta svar på frågan: Hur beter sig en man när han blir kär i dig?

Att räkna ut om en man blir kär i dig, är inte en lätt uppgift! Det finns några tecken som visar deras ultimata tillgivenhet och saker som varje kille gör, när han blir galet förälskad i dig.

Allt du behöver göra är att ägna dem stor uppmärksamhet och mysteriet med hans sanna känslor kommer att avslöjas!

HUR FUNGERAR EN MAN NÄR HAN BLIR KÄR?

Det finns några saker du måste vara uppmärksam på, när det gäller att lära sig vad som ligger bakom en man som blir kär i dig!

Kroppsspråkstecken, psykologiska tecken, gester och mycket mer kan berätta mycket om hur en man verkligen känner för dig och det är du behöver fokusera på!

För att göra det lättare för dig att förstå, så hittar du dessa tecken uppdelade i två typer:

– Kroppsspråks tecken

Psykologiska tecken

Vi börjar med den första typen som är kroppsspråks tecken! Så se till att spänna dig fast och njuta av turen!

Kroppsspråks tecken som visat att han blir kär i dig

Många kvinnor försummar den här aspekten av en mans psyke (och psyket för alla människor i allmänhet) och glömmer att kroppsspråket är vår största vän när det gäller vårt kärleksliv.

Jag vill säga att kroppsspråket berättar allt som våra läppar vägrar säga eller inte kan.

Vi kan omvandla våra ord till lögner, eller undvika att erkänna något, men vår kropp har inte det privilegiet.

Vår kropps önskan att visa tillgivenhet är djupt rotad i varje människa och om du frågar mig, är kroppsspråks tecken mer giltiga än några andra tecken där ute. Varför? Eftersom de inte styrs av vårt sinne.

Varje kroppsspråk görs på en undermedveten nivå, vilket betyder att vi inte ens är medvetna om det. Vi har inte kontroll över det och det är därför vi inte kan påverka det.

Därför är följande kroppsspråks tecken några av de största tecknen på att han är kär i dig:

1. Han står så nära dig som möjligt när ni står ansikte mot ansikte

En av de saker som män gör när de blir kära i dig, är att stå så nära dig som möjligt när ni står ansikte mot ansikte. Detta är ett tydligt tecken på att han har dragits till dig, både mentalt och fysiskt.

Det är därför han inte kan motstå uppmaningen att vara så nära dig som möjligt i alla slags situationer (under småprat, när ni går på gatan, på ett kafé eller liknande)

Om en man gör detta på första dejten, så behöver det inte betyda att han omedelbart har blivit kär i dig och att du redan imorgon kan förvänta dig att höra ”jag älskar dig”.

Men om en man fortsätter att göra det efter en tid, när ni väl känner varandra bättre, så är det ett nyckeltecken på att han är galet kär i dig!

Hans kropp fascineras av dig och det är därför det känns så bra att vara nära dig. Och även om han inte erkänt detta med sina ord ännu, så gör hans kropp det istället!

2. Han ler åt dig mer och längre

När vi verkligen njuter av någons speciella sällskap, kan vi inte låta bli att ha det konstiga ansiktsuttrycket och ständigt le, utan någon uppenbar anledning.

Nyligen var jag på dejt med en kille som jag har varit vän med i flera år och jag kommer ihåg att log mer än vänligt och hans leende slutade inte upphöra helt plötsligt.

Det var förlängt, som om han inte kunde sluta njuta av att vara i min närhet. (Obs: Några dagar tidigare erkände han sina känslor för mig och att han borde ha gjort något tidigare angående det.)

Så, om du märker att din kille ler mer och längre, kan du vara säker på att han älskar att vara i närheten av dig, i den utsträckning att han inte kan sluta le runt dig.

Och han är nog medveten om hur dumt det ser ut ibland, men han kan helt enkelt inte hjälpa sig själv eftersom det är starkare än han!

3. Han berör dig subtilt

När det gäller kärlek och tillgivenhet, glömmer vi ofta kraften i en subtil beröring. Du förstår, den största skillnaden mellan en subtil beröring och, låt oss säga, en avsiktlig, är det faktum att subtila beröringar görs på en undermedveten nivå.

Det betyder att den person som rörde dig, inte riktigt hade tänkt att göra det, men att deras kropp gjorde det för dem – deras kropp avslöjade vad deras sinne inte kunde. 

Du vet att en man är kär i dig om han ofta eller ständigt rör vid din axel, underarm, hand, nacke eller liknande, på ett subtilt sätt.

En man gör detta gör att han vill trösta dig, få dig att känna dig trygg och att få dig överöst av värme, på grund av hans intensiva känslor mot dig.

Det bästa av allt är att han inte ens är medveten om något av detta, eftersom han gör allt detta omedvetet!

4. Han skrattar mer åt dina skämt och roliga uttryck

Har du märkt att din man skrattar mer och mer åt dina skämt och roliga uttryck? Om ja, så kan du vara säker på att han är riktigt kär i dig! Låt oss nu se hur skratt är kopplat till hans känslor för dig?

Ja, det är ganska enkelt; att han skrattar mer åt dina skämt och roliga uttryck, betyder att han ägnar stor uppmärksamhet åt varje ord.

Han lyssnar noga på dig och han kan inte låta bli att skratta år varje rolig sak du säger (även om du själv inte tycker att det är så roligt).

Genom att göra detta försöker hans kropp subtilt berätta för dig att han tycker om ditt umgänge mer än någonting.

Att lyssna på dig är som att lyssna på en speciell melodi som han har blivit beroende av och allt han kan göra är att skratta och njuta av det ögonblicket!

5. Han speglar ditt kroppsspråk

Några av de bästa dejtingråden och en av de bästa dejtingtipsen jag någonsin fått, är det här: Var noga med att spegla ditt kroppsspråk!

Tidigare förstod jag inte vikten bakom denna undermedvetna handling, men nu är det vettigt för mig.

Du förstår, när någon är djupt attraherad av dig, både mentalt och fysiskt, kommer de omedvetet att börja spegla ditt kroppsspråk, för att de vill vinna ditt godkännande och tillgivenhet.

De vill att du också ska märka dem och börja bli kär i dem också. Och detta fungerar på följande princip:

Vi är övertygade om att efterlikna andra människors beteende (göra vad de gör) för det får dem att bli kära i oss.

Ja, det har hänt mig flera gånger och jag önskar att jag hade varit medveten om det tidigare, eftersom det har gjort mitt kärleksliv mycket lättare och mer uthärdligt.

Så, om du märker att mannen speglar ditt kroppsspråk (rör vid håret, näsan eller liknande, några sekunder efter att du har gjort det) vet du att han är kär i dig!

6. Han har djup ögonkontakt med dig

De säger att ögonen är fönstret mot vår själ, så det finns definitivt något i det! Att upprätthålla djup ögonkontakt kommer från en stark lust, att känslomässigt få kontakt med någon vi blir kära i.

Det är det största tecknet på stark tillgivenhet mot en annan människa, och det tar behövs verkligen mod för att göra det.

Så, var uppmärksam på hans ögon! Om du ser att han upprätthåller djup ögonkontakt med dig (ser djupt i dig, några sekunder längre än vanligt), så vet du att han blir djupt kär i dig.

När allt kommer omkring, kan du se det själv i hans ögon, eftersom ögonen aldrig ljuger! Och precis som andra kroppsspråks tecken, säger de oss de saker som våra ord inte kan!

7. Han lutar huvudet

Det här låter förmodligen roligt eller förvirrande för dig, men jag ska göra mitt bästa för att förklara det för dig, så att du förstår den verkliga innebörden bakom den.

När en man lutar huvudet för att lyssna på dig, utsätter han sig i en sårbar position, vilket är motsatsen till en mans instinkt att agera som en alfahane.

Han är hundra procent fokuserad på bara dig och absorberar varje ord. Han meddelar dig omedvetet att du har hans fulla uppmärksamhet, eftersom du har hans hjärta.

Han blir förälskad i varje ord du säger, dina gester och till och med hur du andas!

8. Han tar ett djupt andetag när han ser dig

När vi blir kära i någon är det svårt att hålla sig sund och låtsas som att det är en normal sak. Vi blir oroliga, vi tänker över och fruktar att vi ska göra något fel och förstöra saker, istället för att vinna den andras hjärta.

Det är precis hur en man som blir kär känner, när han är runt dig. När han ser dig, har han den här uppmaningen, att ta ett djupt andetag.

Genom att göra det, försöker han slappna av och samla modet för att inte ha en nedsmältning vid det första ordet du säger till honom.

Han tar ett djupt andetag för att han känner sig överväldigad av alla dessa känslor som han har för dig, och när han ser dig, blir de lite mer intensiva.

Vi alla vet att män inte är så bra på att förstå och hantera sina känslor, så för dem kommer detta som en naturlig sak.

9. Han leker med ditt hår

Män har alltid varit galna efter kvinnors hår, eftersom det är något som verkligen fascinerar dem, att leka med kvinnans vackra hår.

Nu skulle jag inte säga att alla som leker med ditt hår är kära i dig, utan snarare sätt han gör det på, kan berätta mycket om hans känslor för dig.

Gör han det försiktigt samtidigt som han masserar hårbotten lätt? Ser han dig i ögonen medan han leker med håret? Leker han med ditt hår medan han kysser dig passionerat?

Om ja, vet du att detta inte bara är en hår lek, utan att det finns så mycket mer i det! Han försöker subtilt berätta för dig, att han vill utforska och röra hela dig, inklusive ditt hår och alla andra delar av din kropp!

10. Han kysser dig i pannan

Det finns en mängd olika kyssar och de alla har en egen betydelse. Bland dem alla, så skulle jag framhäva en kyss i pannan! Varför? Eftersom en kyss i pannan är en av de mest kraftfulla gesterna med ultimat respekt, omsorg, tillgivenhet och kärlek.

Om en man kysser dig i pannan, vet du att du är den lyckliga! Du vet att han är galet förälskad i dig och att han vill överösa dig med sina romantiska gester och tillgivenhet!

En puss i pannan betyder att han är där för dig, oavsett vad, att du kan lita på honom och att han tycker att du är en fantastisk och speciell kvinna som han behöver skydda och göra allt för, för att behålla dig!

11. Han håller armen runt dig, offentligt

Som ni säkert redan vet, är män kända för att vara extremt territoriella, särskilt när det gäller deras kvinnor.

Så, om du märker att din man håller armen runt dig offentligt, vet du varför han gör det! Han gör det för att visa andra att du tillhör honom och också för att skryta om vilken fantastisk kvinna han är med.

Han lägger sin hand på din axel eller håller armen runt midjan offentligt, eftersom han markerar sitt territorium. Han låter andra män veta att du är hans, eftersom det är vad en man gör, som blir djupt kär.

Han vill se till att låta andra veta att du tillhör honom och bara honom. (Så söt, jag vet!)

12.  Han tittar (alltid) tillbaka när du går

Kom ihåg dessa scener i filmer när ett par är i slutet av sin dejt och skiljer sig år; de kysser varandra och säger hejdå eller god natt till varandra.

Sedan finns det en scen där en kvinna ler blygt medan hon går mot sitt hus och en kille som ler och vänder sig om för att se henne en gång till!

Killar gör detta för att de inte kan sluta titta på sin kvinna och de vill använda varje sekund, för att göra det.

Jag lovar att varje gång jag ser det här, kan jag inte låta bli att smälta eftersom det är en av de mest romantiska gesterna som kvinnor ofta inte ens är medvetna om.

Så, nästa gång ni skiljer er från varandra, var noga med att se om han tittar tillbaka en gång till, för om han gör det, kan du vara säker på att han, sakta men säkert, blir kär i dig!

13. Hans händer är fuktiga

Som redan sagt, är känslan av att bli kär, nära kopplad till känslan av ångest och andra stressfaktorer som aktiveras i vår hjärna när vi är oroliga över att få någon och få dem att också att falla för oss.

Ett av tecknen på att en man är orolig för att imponera och få sin tjej är att hans händer är fuktiga.

Så, försök att röra vid hans hand av misstag när han ger dig något och var uppmärksam på om hans händer är fuktiga.

Om de är det, vet du att han går igenom någon seriös ”jag måste imponera på henne”-fas eftersom han är riktigt kär i dig!

14. Han rodnar (flera gånger)

Du tänker nog, vad är det här för tecken? Hans ansikte rodnar? Men låt mig berätta något för dig. Att bli kär handlar om att rodna, ha fuktiga händer och ta ett djupt andetag varje gång du ser någon du är kär i.

Varför? Eftersom alla dessa är, låt oss säga, fysiska tecken på att vara galet kär i någon, och orsakas av en stressreaktion och adrenalin.

Ja, när vi är helt fascinerade av någon, så blir vår kropp bokstavligen vild, och börjar visa alla dessa, inte så tilltalande symptom som fuktiga händer och liknande.

Om du redan har lagt märke till eller om du någonsin märker att din kille rodnar flera gånger och mer än vanligt, vet du att han går igenom en process för att reda ut sina känslor, förstå dem, acceptera dem och hänge sig åt dem.

Och han vet att han förmodligen är halvvägs för att uppleva sann kärlek.

15. Han lyfter ögonbrynen när han ser dig

På samma sätt som tecken på att andas djupt, kan våra ögonbryn berätta mycket om hur vi mår när det gäller en viss person. Ögonbryn kan faktiskt berätta mer än ord, så var noga med dem!

Om din killes ögonbryn lyfts upp när han ser dig, då ska du veta att han är helt slagen av dig och hans kropp kan inte låta bli att visa tecken på beundran, tillbedjan och uppskattning för en så fantastisk människa – du!

När han ser dig, fryser han bokstavligen allt annat och allt han kan göra är att låta kroppsspråket visa hur han verkligen känner för dig.

Hans upphöjda ögonbryn, hans fuktiga händer och hans rodnande ansikte är indikatorer på hans ultimata tillgivenhet för dig.

Du kan märka att detta händer särskilt när han oväntat ser dig någonstans, för att han inte var beredd på det och hans känslor når en klimax inom en sekund!

16. Hans pupiller är enorma

Som redan sagt, så är våra ögon fönstren mot vår själ och att upprätthålla djup ögonkontakt, är ett tecken på djup beundran och tillgivenhet. Men hur är det med våra pupiller?

Ja, när vi är helt fascinerade av någon, utvidgas våra pupiller (blir enorma) vilket är vår hjärnas svar, och det sker automatiskt.

Så, när din man ser dig i ögonen (särskild vid djup, långvarig ögonkontakt), bör du också vara uppmärksam på hans pupiller.

Om hans pupiller är enorma för det mesta, vet du vad som händer; han blir mer och mer kär, för varje sekund som spenderas med dig!

Psykiska tecken på att han blir kär i dig

I motsats till kroppsspråks tecken som inte kan kontrolleras av vår hjärna, är psykiska tecken de tecken som vi medvetet visar när vi blir kära.

Dessa inkluderar handlingar, reaktioner, beslut, uppoffringar och många fler. De är de mest ultimata tecknen på hans djupa tillgivenhet mot dig!

När en man är kär i någon, kan han inte låta bli att visa det med små saker och inte så små saker, som betyder mycket för dig. Han gör det för att han vill imponera på dig, att få dig att känna dig speciell och älskad.

När en man blir galet kär, så har han bara ett mål i huvudet, och det är att få dig! Han kommer att göra allt som står i hans makt, för att låta dig veta att han är den rätta för dig och det är precis det du behöver vara uppmärksam på.

Om du märker att din man visar några eller alla av följande tecken, vet du att han håller på att bli kär i dig:

1. Han visar upp sig

När en man lockas av en kvinna, hoppar han omedelbart in i ett ”alfa”-läge, där han visar alla sina machokvaliteter för att imponera på dig.

Det inkluderar att visa upp sig, skryta om sina prestationer, försöka få dig att skratta hela tiden och allt annat.

Utan tvekan så är detta ett av de största tecknen på att en man är riktigt kär i dig. Han kan inte låta bli att leta efter sätt att visa dig att han är rätt person för dig.

Och om du är omgiven av andra män, så kommer han att vara ännu mer benägen att visa upp sin alfa-sida.

Varför? Eftersom han har denna uppmaning att vara bäst och den enda för dig. Han vill att du ska märka honom, att lägga märke till hans egenskaper och se vilken fantastisk man han är!

2. Han strävar ständigt efter att vara runt dig

När en man blir kär i dig, kommer han ständigt att sträva efter att spendera så mycket tid han kan med dig. Om du undrar varför, så beror det på att han lockas av dig både mentalt och fysiskt och att han inte kan få nog av dig.

Om han inte spenderar tid med dig, tänker han antagligen på dig hela dagen tills han äntligen får träffa dig. Det är den främsta anledningen till att han initierar dejter och andra aktiviteter med dig.

Han vill att du ska vara en del av hans liv och tvärtom. För honom spelar det ingen roll vad ni gör tillsammans, så länge ni är tillsammans.

Din närvaro är allt han behöver för att hålla honom vid liv, eftersom han är beroende av dig, din personlighet, ditt skratt och ditt sätt att tänka på. Han behöver en dos av det varje dag, varje minut och varje sekund.

3. Han kysser dig som om han verkligen menar det

En av de stora skillnaderna mellan en man som är långt ifrån att bli kär och en som är i färd med att bli kär är i hur de kysser. Om en man kysser dig bara för att kyssa är han definitivt inte kär i dig.

Men om en man kysser dig som om han verkligen menar det, vet du att han gör det med passion, med vilja och med den ultimata attraktionen. Hur vet du när en man kysser dig som om han verkligen menar det?

Du kommer att veta eftersom du kommer att känna det från huvudet till tårna. Du får dessa varma känslor och du kommer att känna dig som om du har gått in på någon speciell och magisk plats.

Och du kommer att känna det i hjärtat också!

4. Han skickar dig slumpmässiga meddelanden dagligen

Många kvinnor försummar kraften i slumpmässiga meddelanden, eftersom de inte uppmärksammar vad som verkligen gömmer sig bakom dem. Oroa dig inte, nu ska jag berätta.

Vi vet alla att män inte riktigt tycker om sms och de skulle göra bokstavligen allt annat än det, men när en man börjar bli kär, förändras detta.

Det enda han kan tänka på är dig och när han inte är bredvid dig blir hans mobiltelefon, hans bästa vän.

Så att han skickar slumpmässiga meddelanden varje dag, är lika med att du vet hur mycket han saknar dig. Han vill också dela allt med dig, för att allt påminner honom om dig.

När vi tänker mycket på den speciella personen, blir de en del av våra tankar och i vårt dagliga liv. Det är därför han har denna lust, att ständigt vara ansluten till dig.

5. Han absorberar varje ord när du pratar

Låt oss nu erkänna en sak för oss själva: När en kille inte är riktigt känslomässigt investerad eller intresserad, finns det inget i världen som skulle tvinga honom att lyssna noga på den kvinnan.

Men när en kille känner den fullständiga motsatsen, kommer han att absorbera alla dina ord när du säger, alltså lyssna noga på dig. Varför? Eftersom han är intresserad av allt du har att säga till honom.

Han vill veta varje liten sak om dig (även om han förmodligen redan vet nästan allt om dig, men ändå är han intresserad av att lära sig något nytt).

När en man blir kär i dig, är allt han kan göra att lyssna på dig och skapa en mosaik av din personlighet, vanor, de saker du gillar och ogillar och dina hobbyer och gömma den i ett speciellt fack i hans hjärna.

6. Han presenterar dig för sina vänner och sin familj

När en man är helt kär i en kvinna, vill han presentera henne för sina viktiga människor – för sina vänner och familj.

Han kommer att vilja göra det, för att visa dem vilken fantastisk kvinna han har träffat och för att du har blivit en viktig del av hans liv! Och han vill att alla ska vara bekanta med det.

Genom att presentera dig för sina vänner och sin familj, gör han sina känslor legitima och det är precis vad han vill och behöver! Han vill ta in dig i sin krets av människor och låta dem veta att du är en del av dem nu!

7. Han anstränger sig mycket

Ansträngning är en av de viktigaste sakerna i dejting, liksom i varje hälsosamt förhållande eller äktenskap. Ansträngningen är tidlös och det mest kraftfulla sättet att visa din kärlek dina känslor.

Om din man anstränger sig mycket, vet du att han är djupt kär i dig.

Du vet att han anstränger sig mycket om han: alltid ser till att komma i tid (om han blir sen, ber han djupt om ursäkt för det), hjälper dig med allt, ger dig komplimanger, uppmärksammar små saker, överraskar dig regelbundet, ser alltid till att vara tillgänglig när du behöver honom, hjälper dig att bära saker, hjälper dig att lösa problem och så vidare.

Här är några av de mest värdefulla relationsråden jag hittills har fått:

Du vet att en man anstränger sig när han gör sitt bästa för att få dig, för att du ska känna dig speciell och för att ständigt påminna dig om att du är hans kärlek och att han kommer att göra allt som krävs för att göra dig lycklig.

Eftersom din lycka är en återspegling av hans egen!

8. Hans vänner och familj vet (nästan) allt om dig

Har du en känsla av att din killes vänner och familj vet bokstavligen allt om dig och att du själv vet att du inte har delat dessa saker med dem?

Då vet du att det är din kille som gjort det. Då vet du att han tänker på dig hela dagen och hela natten, och han kan inte låta bli att prata om dig med sina vänner och sin familj.

Han gör detta för att han är galet kär i dig och därför har han behovet av att nämna dig i sina vardagliga samtal med människor som står honom nära.

Du som tjej ska veta att du är den enda han kan tänka på, oavsett vad han gör. Du är ständigt i hans huvud och det är därför han inte kan låta bli att omvandla sina tankar till ord när han pratar med andra människor.

9. Han gör även de tråkigaste aktiviteterna och sysslorna roliga

När en man blir kär i dig, är han fast besluten att få dig att skratta hela tiden, och att göra alla dina aktiviteter eller sysslor till någonting roligt!

Låt oss till exempel säga att ni ska handla mat och att din man ständigt kastar ordlekar och underhåller dig med olika perspektiv på mat, som att låtsas att han är en gurka eller liknande.

Eller att ni tvättar tillsammans efter middagen och medan han tvättar så dansar han runt, sjunger och låtsas som om han är en tvättmästare, trots att han antagligen inte har någon aning om vad han gör.

Han kommer att göra allt detta för att han tycker om att spendera tid med dig och han vill få dig att skratta genom att ständigt underhålla dig, oavsett vad ni befinner er.

I grund och botten, om en man är helt kär i dig, så skulle en sak som att stirra i taket tillsammans med honom, ses som den mest ultimata och roliga aktiviteten!

Du är hans booster med positiv energi och att umgås med dig är något som han inte tar för givet. Han njuter av varje sekund av det och ser till att visa det också!

10. Han får dig att skratta (hela tiden)

Låt mig nu förklara för dig hur män uppfattar en kvinnas skratt: När en kvinna skrattar, betyder det att hon är avslappnad, nöjd och glad.

Och om jag kan få henne att känna det, så betyder det att jag kan få henne och att jag är värd att vara med henne!

När en man blir kär i en kvinna, kommer han att göra allt för att få henne att må bra hela tiden – för att få henne att skratta!

Det betyder att han till och med går ut ur hans sätt att skratta åt sin egen olycka, för om det betyder att du också kommer att skratta, så är han med på det.

Och ibland, på grund av denna uppmaning, att ständigt få en kvinna att skratta, tenderar vissa män att överdriva det.

De glömmer när rätt tid för ett gott skratt är, och när tiden för att vara lite seriös är. Självklart kommer vi inte att döma dem för det, för det är sättet de fungerar på.

11. Han prioriterar dig

Om du vill hitta ett svar på frågan: blir han kär i mig eller älskar han mig? Då måste du ägna stor uppmärksamhet år prioritering

Varför? För när en man är helt kär i dig, kommer han att prioritera dig. Och när han inte gör det, tar han dig för givet eller behandlar dig som ett alternativ istället för en prioritet.

När en man är helt kär i dig, offrar han allt för dig och slutar att tänka bara på sig själv. Han uppmärksammar hur du känner för hans handlingar och han gör sitt bästa för att agera utifrån det och undvika att göra dig besviken på ett eller annat sätt.

12.  Han saknar dig sjukt mycket när ni är ifrån varandra

Har han någonsin sagt att han saknar dig sjukt mycket när ni inte är tillsammans? Även om han inte har gjort det, kan du fortfarande veta om han saknar dig när ni är ifrån varandra, genom att vara uppmärksam på hans handlingar!

Skriver han till dig dagligen, berättar om några roliga situationer som hänt den dagen och håller dig uppdaterad om var han befinner sig?

Överraskar han dig då och då genom att besöka dig när du minst förväntar dig det? Skickar han presenter till dig när du är på jobbet eller hemma? Frågar han dig ständigt om när du är ledig, så att ni äntligen kan träffas?

Om ja, då vet du att han saknar dig sjukt mycket när ni är ifrån varandra och att han inte kan vänta med att få träffa dig igen!

Om han gör allt detta, vågar jag säga att den här killen älskar dig mer än någonting annat och att du är den enda han tänker på 24/7!

13.  Han bryr sig verkligen om dig och allt i ditt liv

När du går igenom någonting svårt, är han alltid tillgänglig och villig att hjälpa dig för att komma över dem? När du känner dig bedrövad, gör han sitt bästa för att du ska må bättre?

Är han alltid intresserad av vad du har att säga om ditt arbete, vänner eller familj?

Om ja, då vet du att han verkligen bryr sig om dig och allt i ditt liv. Du är hans huvudprioritet och det är därför han måste se till så att du är glad och nöjd.

Om du inte är det, måste han göra allt som stor i hans makt för att ändra det och få dig att le igen!

14.  Han öppnar upp sig för dig

Män och öppning är vanligtvis två motstridiga termer, men när en man förälskar sig så blir han mer öppen om sina känslor och de saker som händer i hans liv.

Du har ingen aning om hur svårt det är för en man att erkänna för en kvinna, när han går igenom några svårigheter eller liknande.

Så, om han gör det, betyder det att han litar på dig mer än någon annan och att han uppskattar dina råd. Han vill att du ska vara bekant med allt som händer i hans liv, eftersom han ser dig som en del av sitt liv.

15.  Han skyddar dig

När någon säger något dåligt om dig, kommer han att stå vid dig sida och säga emot dem? När någon slumpmässig kille försöker förföra dig med våld, säger han till dem att dra sig tillbaka eller så får de ta itu med konsekvenserna?

Går han alltid på sidan av trottoaren som ligger bredvid bilar och andra fordon?

När en man är galet kär i en kvinna, kommer han att skydda henne på alla möjliga sätt. Han kommer till och med att skydda henne, på bekostnad av att skada sig själv. Varför?

För att du betyder ett helt liv för honom. Han är kär i dig och han skulle aldrig förlåta sig själv om något dåligt hände dig och han kunde ha förhindrat det.

Om din man beter sig såhär, så vet du att han är den rätta!

Om din man prioriterar dig, skyddar dig, överraskar dig, lyssnar på dig, presenterar dig för sina vänner och sin familj, och anstränger sig mycket, så vet du att han håller på att bli kär i dig.

Då vet du att han är en osjälvisk man, vars största mål är att göra dig lycklig! Då vet du att han är en person som alltid kommer att hålla dig nära sitt hjärta!

Såhär Beter Sig En Man När Han Blir Kär I Dig