Skip to Content

11 Tecken På Att Din Bästa Vän Också Är Din Skyddsängel

11 Tecken På Att Din Bästa Vän Också Är Din Skyddsängel

1. De var där för dig när ingen annan var det

När hela din värld kollapsade så var de där vid din sida. När du känner att du är helt ensam i världen så är de bara ett telefonsamtal bort.

Det är inte ovanligt för dem att skicka ett sms när du behöver de som mest, det är nästan som att de kan känna att något inte stämmer.

De är där genom vått och torrt och oavsett hur du mår eller vad du går igenom i livet så vet du att du kan lita på dem, du har alltid kunnat göra det.

2. Ni är sammankoplade

Du säger ofta att de är din “själsfrände”, “din typ av person” eller din “bättre halva” och du menar det också. Ni förstår varandra på en djupare nivå.

Ibland kommer de att skicka sms eller ringa dig ut ur det blå när du tänker på dem eller när du går igenom något. De kan känna det på något vis. Är det inte änglalikt?

3. De har sitt sätt att få dig att må bättre

Det finns något i deras röst och i deras närvaro som är så lugnande. Ingen kan trösta dig eller hitta rätt ord som de kan.

De kommer att spendera timmar på att prata med di. Om de inte har något smart att säga för att hjälpa dig så kommer de att lyssna. De får dig att känna dig trygg och skyddad och är det inte det som änglar gör?

4. De tycker att du är perfekt precis som du är

De skulle inte förändra något med dig. Du kan gå på deras nerver ibland men det är normalt. Ni är inte samma person.

Men med dem så känner du dig accepterad med alla dina brister och dygder. De stöder dig alltid så att du är den bästa versionen av dig själv.

5. De ser på din lycka som sin egen

När andra var för upptagna med att vara avundsjuka på din lycka så firade de den. De gjorde den ännu större. De vet att som du har gått igenom och de skulle älska det om du var lycklig för alltid.

De vill att bra saker ska hända dig. De säger ofta att ingen förtjänar att vara lyckligare än dig.

De har en vacker själ och de ger bort sin kärlek villkorslöst. De är verkligen en ängel.

6. De är väldigt beskyddande över dig även om de inte erkänner det

De kommer aldrig låta någon prata skit om dig, de kommer att stå upp för dig oavsett om du är där eller inte. Du är deras bästa vän och någon som inte behandlar dig rätt har ingen plats i deras liv.

De blir arga när någon behandlar dig dåligt och de uppmuntrar dig alltid till att ha högre standarder när det gäller förhållanden eftersom de tror att du förtjänar det absolut bästa.

En skyddsängel är där för att skydda och älska dig. Vilka mer bevis behöver du?

7. De är där för att stötta dig och aldrig döma dig

Du kan gå till dem med vad som helst utan någon rädsla för att bli dömd. De är inte där för att skilja rätt från fel eller berätta för dig hur du ska leva ditt liv.

Allt de kan göra är att erbjuda ett öra som kommer att lyssna, en själ som kommer att förstå och empati och massor av hjärtliga råd.

8. De känner dig bättre än du känner dig själv

Du kan aldrig lura dem. De märker allt eftersom de känner dig så bra. De kan se direkt genom ditt falska leende och upptäcka att du är ledsen eller orolig när alla andra tror att du mår bra.

Dessutom vet de att du kommer att göra något som du inte borde göra, som att skriva till ditt ex även om du säger att du inte gör det.

9. De vet alla dina hemligheter

De är förmodligen typen av person som tar dina hemligheter till graven. Du berättade för dem dina djupare och mörkaste hemligheter och saker som ingen annan vet.

Du skojar ofta om att de inte kan sluta vara din vän eftersom de vet för mycket.

10. De är oersättliga

Du har inga andra vänner. De har andra vänner men bandet mellan er är något som överstiger det.

Det finns saker du bara kan dela med dem. Det är några platser som du vill besöka med dem. Det finns några skämt som bara ni två förstår.

Det handlar inte om att vara för besittande, det handlar om att veta att sanna vänner är väldigt sällsynta och att du bara inte kan få samma nivå av förståelse eller lycka från någon annan.

11. Det känns som att det alltid fanns en tomhet i ditt liv som väntade på dem

Du kan inte riktigt förklara det men du känner att de var menade att vara i ditt liv. Du kan inte föreställa dig att någon annan passar in i ditt liv lika bra som de gör.

De ökar din lycka och de är allt du har tänkt dig att en vän ska vara. Nu har du en riktig skyddsängel i ditt liv.

11 Tecken På Att Din Bästa Vän Också Är Din Skyddsängel