Skip to Content

Vad Tänder Killar På? Lär Dig Hur Du Enkelt Får Honom

Vad Tänder Killar På? Lär Dig Hur Du Enkelt Får Honom

Att vara i ett förhållande kan vara svårt och utmanande, om du ser allvarligt på det så är det viktigt att regelbundet hålla spänningen mellan er igång.

Även par som verkar som om de har det perfekt på utsidan ser hela tiden till att saker och ting inte blir föråldrade och tråkiga.

Om ni har dejtat en stund och saker har varit frid och fröjd så är det ändå vettigt att leta efter nya sätt att få din kille att bli galen i dig.

Det behöver inte alltid vara sexuellt. Faktum är att bara en enkel, vardaglig sak kan göra honom extremt glad över att du är hans.

Å andra sidan, om du befinner dig i ett helt nytt förhållande så kommer det bara att göra saker lättare att du lär dig typ tricks om hur du får honom att vilja ha dig, speciellt om ert förhållande just börjar bli fysiskt.

Män är visuella varelser. Det tar inte speciellt mycket ansträngning för att få honom att bli sprängkåt, ta bara på dig en sexig klänning och så är du klar!

Det finns dock fler sätt att göra det lite mer subtilt på, det behöver inte nödvändigtvis vara super sexuellt eller fysiskt.

Om du använder linser, ändra på det med hjälp av glasögon

porträtt av en vacker leende brunett med glasögon

Nej, du kommer inte att automatiskt se nördig ut. Glasögon är i modet just nu och många killar älskar det utseendet.

Att byta till glasögon då och då kommer att få honom att vilja ha dig ännu mer, speciellt efter killar gillar när du är självsäker och bekväm.

Det kommer också vara en trevlig paus för dina ögon. Oavsett om dina glasögon påminner honom om en sexig bibliotekarie eller bara första gången du tillbringade natten hos honom så kommer du säkert att få ut en reaktion av honom.

Berätta för honom om den sexiga drömmen du hade

sexig kvinna viskar något i en mans öra

Killar gillar vanligtvis inte drömmar som inte leder någonstans. Sexdrömmar och övergripande romantiska drömmar är vanliga och om du har en sån som innehåller din kille så bör du låta honom veta.

Vem vet, det kan inspirera till en sexuell lust som du aldrig ens visste att du hade.

Ge honom en spontan nackmassage

vacker brunett masserar sin pojkvän

Om din kille gillar när du rör vid honom så kommer han förmodligen att uppskatta en improviserad nackmassage.

Om du letar upp några bra tekniker på nätet innan ni träffas så kommer han att gilla det ännu mer.

Inte bara kan massage få människor att slappna av och må bättre, det kommer att också få honom extra glad eftersom du är uppmärksam till det.

Om han har varit stressad eller har ett jobb som har varit lite stressigt på sistone så kommer ditt gnuggande garanterat att vara en succé.

Låt honom sätta sig i bilen men säg inte var ni ska åka

ett kärleksfullt par som sitter på huven på en jeep i skogen och dricker kaffe

Killar gillar att bli förvånade. Om du dejtar någon som söker efter spänning så kommer de att vara mest exalterade om du har ett äventyr i baktanken som han inte känner till.

Se bara till att vart ni än går att det är ett ställe där han kommer att ha mycket roligt. Om du känner dig extra busig så kan du till och med överväga att binda för hans ögon under resan.

Tänk bara på att ögonbindel inte är för alla, om han blir lite paranoid och rädd för det, se till att han vet att det är en valfri del av upplevelsen.

Rör vid honom

flickan smeker hennes pojkväns hår

Långvariga par tappar ofta magin som kommer med fysisk kontakt. De vänjer sig vid rutinen och till varandra och fortsätter att leva sina separata liv och anslutar enbart fysiskt för sex.

Men tänk om ni började röra vid varandra igen?

Något så enkelt och så vardagligt som en hand genom håret, en kyss på morgonen medan du rör vid hans arm, en skyddande arm medan han lagar mat till dig, de är alla otroligt sexiga och flirtiga sätt.

Det finns en sensualitet som är förlorad när det kommer till vanligt smekande, men du kan återfå det.

Släpp ditt hår – bokstavligen

ett leende älskande par som sitter i baren i huset och pratar

Vet du hur bra det känns när du skakar ut håret efter att det har varit i en tät bulle hela dagen? Försök göra det framför din pojkvän och se vad som händer.

Den här lilla, enkla handlingen är typen av den fysiska versionen av att skrika “Jag är redo att slappna av”.

Det är lockande (speciellt om du kör fingrarna genom håret lite) och garanterat kommer att få honom att le och tänka på hur lycklig han är att ha dig i sitt liv.

Ögonkontakt och kroppsspråk

ett älskande par utanför som tittar på varandra och kysser

Ingenting är sexigare än bra ögonkontakt och kroppsspråk när man pratar med en kille.

Det visar att du är intresserad av vad han har att säga och det kommer att skapa en super sexuell spänning genom att se djupt in i hans ögon.

Du kan till och med dra upp dina ögonbryn subtilt, ett ögonbryn i taget för att få den sexiga lekfullheten igång!

När du pratar så ska du se till att din kropp är vänd mot honom och att du har en bra hållning. Det kommer omedelbart att ge en känsla av att du gillar honom.

Ställ frågor om hans dag

älskande par som står utanför och dricker kaffe och pratar

Det är viktigt att du har intresse för din partners karriär, speciellt om du tror att han kan vara den rätta.

Även om hans jobb går ut mestadels på att stirra på en datorskärm hela dagen, fråga honom hur det går.

Vad åt han till lunch? Hände det något roligt? Vad är skillnaden egentligen mellan Java och JavaScript?

Även om du fortfarande inte förstår mycket av hans jobb (många jobb idag är ganska svåra att sammanfatta i några korta meningar), det faktum att du försöker förstå kommer att imponera på honom.

Det visar att du värdesätter hans karriär och är all-in på en riktig partner. Det är något som kommer att få honom att kära ner sig ännu mer.

Låt din kram dröja

det lyckliga kärleksfulla paret i huskramen

Kramar kommer i alla storlekar. Det finns den korta “trevliga att se dig-kram”, där du går igenom handlingarna men ändå knappt tar kontakt med den andra personen.

Sen så finns kramen där du försöker komma så nära som möjligt. Kramen som kommer att få honom att vilja ha dig passar i den kategorin.

Gå in för en kram, tryck dig själv och dina armar runt honom. Om du hittar en plats att borra dig in i hans hals så kommer det att göra gesten ännu mer romantisk.

Var öppen angående dina fantasier

sexigt älskande par som ligger i sängen och pratar

Ibland är det svårt att prata om sex. Även om det är en naturlig process (vi skulle inte vara här utan sex) så finns det fortfarande lite stigmatisering kring sex som inte enbart är avsedd för att göra barn.

Om du känner dig bekväm med dig kille, försök öppna upp och kommunicera om vad du vill göra och utforska i sängen.

Era fantasier kanske inte matchar totalt, vilket är okej, men det är ett bra sätt att lära sig något nytt om din partner.

Dessutom, att till och med bara prata om de fysiska sakerna som du vill göra med honom kommer få honom tänd.

Visa honom din vilda sida

sexigt passionerat par som kysser på golvet i rummet

Varje kille gillar en söt tjej som kan ha en fantastisk tid med hans familj. Men för att bli mer önskvärd så måste du avslöja din vilda sida för honom.

Det finns inget som får en kille att vilja ha dig mer än att veta att hans flickvän är en liten minx på den vilda sidan när hon inte försöker göra ett gott intryck.

Ge honom ett lurigt leende

ett leende älskande par som kramar på ett kafé

Leenden är underbara, men luriga leenden gör att det verkar som om du har något i åtanke som du inte kan säga öppet.

Det får honom att undra över vad du tänker och om det är något som involverar honom. Hans egna sinne kommer att vandra lite. Ett lurigt leende kan också vara något som ett inre skämt mellan er.

Om du till exempel tittar på något på TV som hänvisar till något som han kanske har sagt tidigare och så ser du på honom med ett sådant leende, det visar att ni två delar något speciellt.

Vad som får en kille tänd är väldigt olika och ibland kommer du att få reda på hans individuella saker av misstag.

Tipsen ovan kan vara ett bra ställe att börja på men bli inte för avskräckt om det inte omedelbart leder till det exakta svaret som du letar efter.

När ert förhållande fortskrider så lär du dig mycket mer om vad som tänker honom och vad han inte kan motstå. 

Vad Tänder Killar På? Lär Dig Hur Du Enkelt Får Honom