Skip to Content

Hur Det Är Att Dejta En Gejmer, Alla Oväntade Fördelar Med Detta

Hur Det Är Att Dejta En Gejmer, Alla Oväntade Fördelar Med Detta

Om du precis har börjat träffa en kille och du gillar honom väldigt mycket så är du förmodligen extremt glad.

Det känns helt fantastiskt att träffa någon trevlig och du gillar att kunna se fram emot möjligheter och vad framtiden har berett för er.

Du kanske är lite orolig dock över vad du kan förvänta dig av din nya pojkvän om du får reda på att han spelar spel väldigt ofta på sin fritid.

Sanningen är den att älska en gejmer är inte mycket mer annorlunda än att älska någon annan man. Att spela spel är en vanlig hobby och det har till och med vissa kognitiva fördelar.

Vissa människor inser inte hur vanligt det är för människor att spela videospel nuförtiden. I modern tid spelar miljontals människor videospel som ett sätt att varva ner efter jobbet.

Det här är inte något som bara killar gör heller. Många kvinnliga spelare är lika passionerade.

Medan du kanske är upptagen med att leta efter den klassiska badboyen så kan du gå miste 

om någon som kommer att passa dig ännu bättre, en gejmer såklart!

Visst, du kanske inte kommer dela hans kärlek till Harry Potter böcker eller videospel som du aldrig har hört talas om, men det kommer garanterat finnas saker hos honom som du kommer att finna attraktivt, om du gräver lite djupare så kan du lätt hitta din drömman.

Trots vad pessimisterna säger så kan en gejmer vara både fantastisk och sexig. Här kommer några skäl till varför du bör dejta den nördiga killen istället för de röriga skitstövlarna som du på något vis alltid stöter på.

De är smarta

en leende spelare sitter vid datorn

Det finns massor av studier där ute som visar att spela videospel faktiskt ökar aktiviteten av några delar av hjärnan. Tänk såhär, om han är en sann gejmer så är han nog ganska jävla bra på det han gör.

Han spelar sina spel både snabbt och flytande. Det ser nästan ut som om du tittar på en film medans han spelar.

Det min vän är delen av hjärnan som är ansvarig för orientering, minnet, muskelminne samt strategisk planering och även motorik. Han ruttnar inte bara bort sin hjärna, han håller den igång.

De är aldrig tråkiga

ett leende älskande par som går i naturen som håller hand

Dessa typer av människor har en tendens att använda sin fantasi i allt de gör. Eftersom de spenderar mycket tid på att spela videospel, i motsats till vad många människor tror så ser de inte världen som vardaglig eller tråkig.

De ser faktiskt världen som sin egen personliga lekplats. Varje dejt blir till ett äventyr. De är vanligtvis sugna på att göra vad som helst.

Faktum är att det är säkert att säga att ni kommer att ha några av de mest kreativa, dumma och unika stunder tillsammans.

De gillar att ta det lugnt

en man och en kvinna som sitter på en soffa och tittar på en film på Netflix

För att komplettera den tidigare givna anledningen, så mycket som de tycker om att gå ut på dejt och all den spontanitet som följer med.

Men de har absolut inget emot att bara stanna kvar hemma, beställa pizza och titta på film. Oavsett om dejten äger rum utanför eller inne i huset så kommer att hitta ett sätt att göra det fantastiskt och sött!

De är extremt lojala

en man i en vit T-shirt som spelar ett spel på sin smartphone

Gejmers är nästan alltid hemma. De vill hellre spela sina spel än att leka runt i dejtingspelet.

Och om någon råkar flirta med dem online så kommer de bara att återge om den andra spelaren har ett sällsynt föremål som de vill ha. Utanför spelet försvinner den flirtnaturen.

De känner till sina maskiner

ett leende svart par använder en bärbar dator

Chansen är att när någon behöver städa upp ditt datorsystem eller kontrollera den efter virus och dylikt så kommer de inte att tvinga dig leta efter hjälp, de kommer att göra fixa problemet själva.

Baserat på personlig erfarenhet så kommer de att veta vad HDMI kablar är och vad de gör, de vet vad skillnaden mellan HD och RAM är.

Och även om de inte vet vad det är exakt så är de inte rädda för att lära sig det och även mer än så om det behövs, bara om du frågar dem.

Men det är ok, de löser det på nolltid! Även de mest vanliga gejmers vet väldigt mycket när det kommer till datorsystem.

De kommer inte att väcka dig mitt i natten om internet slutar fungera, de kommer att fixa det själva.

De är omtänksamma

en man med glasögon ger en bukett blommor till sin flickvän

Ett gosedjur? En bukett med röda rosor? En stor låda fylld med choklad? Nää, det är alltför enkelt. De vill ge dig en present som verkligen kommer att betyda något för dig.

De kommer att anstränga sig för att ta reda på vad du verkligen behöver och vill ha.

De kommer att tänka tillbaka på information som du tidigare har nämnt för att komma fram till vilken typ av present som kommer att göra dig lyckligast.

De förstår att present givande kan vara en utmaning och de tar det absolut inte för givet. Det finns en gåva där ute som kommer att göra dig mest glad och han tar på sig utmaningen att hitta just den presenten!

De är väl förberedda för en zombieapokalyps

en man kramar en sorglig kvinna bakifrån

De är inte enbart mentalt beredda att förstöra en stor mängd av traditionellt långsamma zombier, de är också beredda på att döda de snabba.

När en zombieapokalyps bryter ut kommer du att behöva någon erfaren att slåss med dig. Han kommer att bli den bästa att ha i ditt team.

Inte bara att han vet hur man hanterar alla tänkbara zombies, hans skicklighet när det kommer till vapen och snabbt tänkande kommer också att göra honom till en värdefull allierad.

Hans kunskap om ämnet kommer bara att komplettera din styrka. Ingen kommer att dö när han är där.

De ger inte upp så lätt

mannen tröstar den gråtande kvinnan

Oavsett hur tufft problemet är som de står inför så hittar de alltid ett sätt att få saker att fungera.

Om något inte går som planerat så kan du satsa allt du har på att din gejmer kommer att leta efter alternativ och andra knappar att trycka på.

Skyll det på de frustrerande timmarna som de har spenderat på att döda saker och ting. En gejmer hittar alltid ett sätt att lösa ett problem. De kommer inte att ge upp så lätt.

De är inte för på

en grupp vänner sitter ute vid ett bord på kvällen och dricker öl

Gejmers känner igen värden av ensamtid. De respekterar din integritet och lägger sig inte i dina aktiviteter om du inte vill det.

De är varken besittande eller svartsjuka. Vill du gå ut med dina vänner sent på kväll? “Okej visst, ha kul älskling!” De kommer inte att kräva att du ger upp hela ditt liv för dem. De är nöjda med vad de kan få.

De är tålmodiga

en man med en surfplatta sitter vid en bar vid fönstret och tänker

Bortsett från det faktum att de är så vana vid att stirra på en laddningsskärm eller tålmodigt vänta på att nästa spelkonsol kommer ut, i väntan på det nyaste blodigaste spelet eller i väntan på midnattsreleaser, gör dem till extremt tålmodiga och avslappnade.

Så det kommer att ta dig två timmar att bli redo för dejten? De ser detta som en möjligheten att spela spel medans de väntar. Det är absolut en win-win situation.

De är hjältar

en man med skägg kramar en sorglig brunett

Alla de är hjältar. Även de som gillar att spela skurkarna. Djupt inuti vill de alla rädda världen och skydda dig från att bli skadad.

Jag säger inte att du behöver blir räddad men den här världen kan vara rätt sned ibland så varför inte ha en partner som kan rädda dig om det behövs?

Om en italiensk rörmokare kan gå igenom fängelsehåla efter fängelsehåla för att rädda en svårfångad prinsessa, så kan din gejmer också gå igenom vad som helst och göra vad som krävs för att få vara med dig. Och det kommer de att göra, tro mig.

Se bara till att videospel inte tar upp all hans tid

en spelare med hörlurar spelar ett spel

Du vill se till att videospel inte tar upp all hans tid. Det enda problemet som videospel kan orsaka i ditt förhållande är att de kan försämra er tid tillsammans.

Din pojkvän borde kunna spela sina spel och ha kul ibland. Det är viktigt att ha hobbyer och ni behöver inte spendera varje vakna ögonblick tillsammans.

Med detta sagt är det inte bra för honom att inte anstränga sig i relationen på grund av att han vill fokusera på att spela spel heller.

De flesta kommer att vara bra på att jonglera mellan sina videospel intressen och sina sociala relationer. Han kanske blir intresserad av ett spel då och då men det betyder inte att han behöver ignorera dig.

Tänk bara på hur du kan känna dig när du blir upptagen med att läsa en ny bok. Att läsa en riktigt bra roman gör att du bläddrar i dess sidor, videospel kan vara på samma sätt.

Vissa människor vill se slutet på berättelsen så försök att förstå vad han vill spela.

Du behöver inte gilla spel för att älska en gejmer. Du måste acceptera att han tycker om det. Att älska någon handlar om att acceptera dem för vem dem är.

Gejmers identifierar sig ofta med spel på ett väldigt personligt sätt. Berättelserna som berättas i dessa spel stannar kvar hos människor och det slutar med att de blir viktiga upplevelser.

Så länge du älskar honom och han kan vara en bra pojkvän för dig så borde det inte vara en stor sak.

Du kanske till och med får reda på att du kommer att tycka om att spela med honom ibland, bara om du ger det en chans. 

Hur Det Är Att Dejta En Gejmer, Alla Oväntade Fördelar Med Detta