Skip to Content

Vad Letar Män Efter Hos Kvinnor? 25 Egenskaper Som Den Ultimata Drömtjejen Har

Vad Letar Män Efter Hos Kvinnor? 25 Egenskaper Som Den Ultimata Drömtjejen Har

En av de mest kända frågorna idag är utan tvekan “Vad vill män ha i en kvinna?”

Är de bara intresserade av ditt utseende samtidigt som de tar din personlighet för givet? Är de bara intresserade av begreppet “troféhustru”?

Inget av detta är sant. Det är delvis sant men vad män verkligen vill är mycket simplare än du kanske trodde och oroa dig inte, jag kommer att hjälpa dig att förstå det bättre.

Hur många gånger har du nu sagt att män är rövhål som bara tänker på en sak (att hoppa in i din byxor) och du har nu direkt kopplat detta till tanken att män bara är intresserade av ditt utseende och inget annat?

Hur många gånger har du stött på känslomässigt otillgängliga män eller de som inte har någon aning om vad de vill, det i sin tur fick dig att tro att du aldrig kommer att förstå dem för att de inte förstår sig själva?

Jag vet hur det känns. Jag har gått igenom samma sak miljontals gånger tidigare vilket återigen har fört mig tillbaka till frågad “Vad vill män egentligen ha i en kvinna?”.

Sanningen är den att det finns några män som bara är intresserade av att komma in i dina byxor och det finns några män som inte vet vad de egentligen vill ha just nu men dessa män går bara igenom en fas som inte har något att göra med vad de verkligen vill ha från dig.

De är helt enkelt inte redo ännu för ett förhållande eller något mer allvarligt än fysisk kontakt, det betyder inte att de kommer att vara så för alltid.

Du vill verkligen inte slösa bort din tid på sådana män så du bör inte oroa dig för deras preferenser. Istället bör du titta på den större bilden.

Om du frågar någon vuxen man där ute som är säker på (och som inte bara är intresserad av mediokra romanser) vad han verkligen vill ha av en kvinna så kommer han att säga att han vill ha den rätta kvinna, den som kommer att stå vid hans sida, den som kommer att samarbeta och älska honom villkorslöst som han älskar henne.

Och tro det eller ej, det här är definitionen av varje mans drömtjej. Den enda skillnaden är att vissa män inser det tidigare, andra senare.

Men så småningom kommer var och en av dem att komma till samma slutsats.Men missförstå mig inte med det här.

Även om fokusen är på din personlighet, karaktär och andra egenskaper som gör dig till den du är så ingår också fysiskt utseende men det är inte det viktigaste.

Så tro inte att den ultimata drömtjejen måste ha en perfekt kropp, måste gå till gymmet fem dagar i veckan, måste ha perfekt smink och dylikt.

Nej! Att vara en drömtjej betyder att veta vad du vill, respektera dig själv och andra och känna må bra angående din kropp, det är mer värdefullt än att bara se bra ut för någon man.

En snygg kvinna kommer säkert att fånga en mans uppmärksamhet men bara hennes utseende kommer aldrig att räcka för att fånga hans hjärta.

En kvinna som utstrålar speciell, positiv energi kommer alltid att vara varje mans dröm eftersom hennes energi matar dem och hennes inre skönhet kommer aldrig att blekna!

Du ser, det finns så mycket mer och vi har bara skrapat ytan. För att hjälpa dig förstå bättre, här är en lista med de 25 viktigaste egenskaperna som män verkligen vill ha hos en kvinna!

1. Han vill ha en kvinna med stark karaktär

en kvinna med brunt hår

Ja! Han vill ha en kvinna som inte är rädd för att visa sin konstiga sida och sitt sanna jag utan att oroa sig för vad andra kommer att tycka om henne.

Han vill ha en kvinna med karaktär som inte är rädd att säga emot honom eller döma honom om det behövs.

En kvinna med karaktär vet vad hon vill och hon är inte rädd för att säga det. Och det är precis vad han vill ha av dig. Män vill ha starka kvinnor som har sina egna mål i livet och som aldrig gör vad någon annan säger.

De vill ha en kvinna som är äkta och som aldrig kommer att ändra på sig, oavsett vad andra säger till henne (om hon själv tycker att hon gör det rätt). Tro mig, det finns inget sexigare än det!

2. Han vill ha en kvinna som tar hand om sig själv

en kvinna med glasögon på stranden

Nej, han vill inte ha en kvinna som kommer att spendera hela dagarna i skönhetssalonger. Män vill inte att en kvinna ska vara perfekt, glöm aldrig det.

De vill bara se att kvinna tar hand om sig själv, att hennes hår och naglar ser bra ut, att hennes outfit passar tillfället och så vidare.

De förväntar sig inte att du ska sminka dig hela tiden; för det mesta märker de det inte ens. Bara förstärka din naturliga skönhet räcker.

Att ta hand om dig själv innebär att vara uppmärksam på små detaljer som får dig att må bra.

Det betyder inte att du måste se ut som en fotomodell efter män verkligen inte söker efter perfektion. De vill bara en kvinna som tar hand om sig själv inifrån och ut men som inte är för orolig över sitt utseende.

3. Han vill ha en kvinna som respekterar sig själv

kvinnan vände ryggen till mannen

Japp. Han vill ha en kvinna som respekterar sig själv och inte låter andra snacka skit om henne.

Män vill inte ha kvinnor som är för tillgängliga för andra män eftersom de vill känna att de har jobbat hårt för att vinna över dig.

Han vill känna att han är den rätta för dig och även om du kunde ha valt andra så valde du honom för att han är värd att vara med dig. Bara kvinnor som har hög självrespekt kan uppnå det.

Respekt är trots allt något som varje kvinna bör jobba på hela sitt liv och det är något som män alltid kommer att värdesätta.

4. Han vill dela sin passion med dig

en man kysser en kvinna när han håller fast vid väggen

Han vill ha en kvinna som han kommer att kunna dela sin passion med för olika hobbys och aktiviteter som han gillar att göra, resor och dylikt.

En man vill känna sig ansluten till sin kvinna och om du låter honom vet att han kan dela någonting med dig så kommer han gärna att öppna sig ännu mer för dig.

Han vill känna sig bekväm nog att prata om saker som betyder mycket för honom. Han vill dela sin passion för saker som inspirerar honom och han vill att du också ska vara en del av dem.

Så när en man pratar med dig om någon han gjort nyligen så betyder det att han vill att du ska vara lika intresserad av det eftersom det betyder mycket för honom.

5. Han vill ha en bra lyssnare

en man och en kvinna sitter vid ett bord mittemot varandra och pratar

Även om män är kända för att försvinna och hålla saker för sig själva när de går igenom svåra perioder i livet så är det inte alltid sant.

De flesta män vill kunna berätta hur de känner och vad som stör dem.

Precis som du vill bli lyssnad på (speciellt när du har en dålig dag på jobbet), så vill en man ha samma sak från dig.

Han vill känna sig bekväm nog att dela alla detaljer med dig av hans liv, lyssna på dina åsikter om viktiga frågor och få din hjälp med att förstå saker bättre.

6. Han vill ha din tillgivenhet

en man och en kvinna dricker vin och skrattar

Ja, män är kända för att njuta av fysisk kontakt mer än något annat. Det finns en giltig anledning bakom det. Män är mestadels visuella varelser och de ansluter med dig genom fysisk beröring.

Så han vill att du ska visa honom din tillgivenhet genom att hålla i handen, kyssa honom, röra vid hans ansikte eller någon annan typ av beröring (Det behöver inte vara sexuellt).

Han vill bara känna att han är önskad och att du fortfarande gillar honom. Ja, en man kan ibland bli ganska osäker så du måste försäkra honom om att du gillar honom.

7. Han vill ha en kvinna som delar hans mål och drömmar

en man och en kvinna ser på varandra och skrattar

Han vill ha en kvinna som har liknande syn och åsikter när det gäller er framtid tillsammans och några andra viktiga saker.

Han vill inte att du ska gå med på allt som han säger till dig. Han vill bara se att du är på samma sida när det gäller vissa saker som spelar roll för honom.

Så om han är intresserad av att ha barn en dag men du inte är den typen så är det något som han inte kan kompromissa om.

Om hans mål är familjeorienterade och du är ganska obeslutsam så kommer det vara svårt för honom att ha ett seriöst förhållande, just på grund av att du är osäker.

8. Han vill ha en kvinna som har egna drömmar och mål

en kvinna som sitter och arbetar på en bärbar dator

Varje man där ute vill ha en kvinna som tänker på sin framtid och inte bara är intresserad av vad som händer just nu.

De vill ha kvinnor som har egna drömmar och mål och som jobbar hårt med att uppnå det.

Detta är en av de största egenskaperna hos varje stark kvinna. Att ha drömmar som du tror på och göra ditt bästa för att åstadkomma dem är något som varje man uppskattar.

Män är inte riktigt intresserade av kvinnor som är soffpotatisar och som inte några planer eller mål i livet. Istället väljer de alltid en kvinna som brinner för något, att vara passionerad är extremt HETT.

9. Han vill ha en kvinna som han är kompatibel med

en man kysser en kvinna och bär henne

De säger att motsatser lockas till varandra men det behöver inte alltid vara så. Det finns män och kvinnor som är rena motsatser till varandra och de kan fortfarande inte hitta ett gemensamt språk. Och tro det eller ej, män är verkligen försiktiga med det här.

De vill ha kvinnor som de är kompatibla med, det är innebär att de vill ha någon som de kan vara sig själva med utan att dömas.

Att vara kompatibel innebär att trots att ni är motsatser så är du också redo för att kompromissa. Så en man vill ha en kvinna som motsatt honom men är redo att acceptera deras olikheter.

10. Han vill ha en kvinna som han kan ha bra sex med

en man kysser en halvnaken kvinna

Han vill ha en kvinna som inte kommer att skämmas för sin kropp och som kommer att njuta av sex med honom precis som han själv tycker om det.

Nej, han vill inte att du ska se ut som en porrstjärna eller göra några magiska trick i sängen. Han vill bara ha en kvinna som han kan experimentera med och ha en fantastisk tid tillsammans.

En man vill också ha en kvinna som inte bara ligger i sängen och väntar på att han ska göra allt jobb. Han vill se att du är lika engagerad som han, att du njuter av varje sekund.

11. Han vill ha en kvinna som kan ha stimulerande konversationer med

en man och en kvinna pratar

Det finns inget mer tillfredsställande för en man än att ha en konversation med en kvinna som vet hur man tänker kritiskt och är bekant med vad som händer i världen.

Män vill inte att du bara nickar till allt de säger.

Han vill ha en kvinna som kommer att delta i samtal lika mycket och som han kan ha stimulerande samtal om olika saker med – inte bara mode och andra kvinnliga saker.

Han vill också att du initierar samtal då och då och visar intresse för vissa ämnen, även om du inte är speciellt bekant med dem.

12. Han vill ha en kvinna som är säker

en man och en kvinna ligger sida vid sida på asfalten

Förtroende är utan tvekan något som tänder de väldigt mycket. Men förtroende är också förutsättning om du vill att din man ska respektera dig.

Lita på mig, män vill respektera sina kvinnor och de vill ha kvinnor som också respekterar sig själva.

Han vill ha en kvinna som kommer att säga något och hålla fast vid det för att hon tror på det.

Han vill inte ha en kvinna som är osäker på sig själv för på så sätt vet han aldrig vad hon verkligen vill ha och vad hon menar.

Han vill att du ska gå rak i ryggen och berätta för alla att dra åt helvete om det behövs när du vet att du har rätt istället för att vara tyst.

13. Han vill ha en kvinna med en inspirerande vibe

en man och en kvinna går ner på gatan och skrattar

Män vill inte ha kvinnor utan personligheter. De vill ha kvinnor med inspirerande, upplyftande personligheter och vibbar. För dem är detta den mest attraktiva saken i hela världen.

För dem finns det inget mer tillfredsställande än att vara med en kvinna vars hjärta är rent och vackert, som tar hand om sig själv och som vet när man ska be om ursäkt.

Sådana kvinnor är äkta diamanter. De inspirerar män att bli de bästa versionerna av sig själva och att ständigt leta efter nya sätt att förbättra sig själva på.

Män vill ha kvinnor som kommer att lyfta deras humör när det är nere och hålla dem på marken när de flyger för högt.

14. Han vill ha en kvinna som älskar honom för den han är

mannen kramade kvinnan bredvid piren

Precis som du vill ha en man som älskar dig för den du är verkligen är så vill han också ha en kvinna som han kommer att vara bekväm med att vara sig själv.

Han vill att du ska älska alla hans brister precis som han älskar dina och att du inte vill att han ska ändra på sig.

Men det betyder inte att han är vill att du ska hålla tyst när han gör något fel. Han vill att du ska påpeka hans misstag men också uppskatta hans ansträngningar.

Han vill att du ska lägga märke till att han anstränger sig och aldrig tvivla på hans avsikter eller hans kärlek till dig.

15. Han vill ha en kvinna som har sitt eget liv

mannen kramade kvinnan bredvid piren

Han vill ha en kvinna som han kommer att spendera stora mängder av sin tid med och ha kul men han vill också ha en kvinna som har sitt eget liv.

En man vill inte känna sig begränsad när det gäller hans vänner eller hobbys. Han vill att du ska förstå att han har sitt eget liv och han förväntar sig att du har ditt eget.

Han vill inte känna skyldig för att lämna dig ensam bara för att du inte har några andra intressen förutom ditt förhållande.

Oavsett hur mycket han vill vara med dig 24/7 så är det helt enkelt varken möjligt eller genomförbart.

16. Han vill ha en kvinna som har en anslutning med hans hjärta

en man och en kvinna sitter och omfamnar på en sten

En man vill ha en kvinna som inte bara är intresserad av hans utseende eller hur många bilar han har. Istället letar han efter en kvinna som vet hur hon ska få kontakt med hans hjärta.

Han vill att du ska uppskatta och respektera honom för vem han är och inte för vad han kan erbjuda dig

Han vill ha en kvinna vars huvudsakliga mål är att skapa något stort med honom och njuta av kärlek, tillgivenhet och alla stadier av ett lyckat förhållande.

Han vill uppleva den speciella kopplingen mellan två personer som är galna i varandra och som kommer att göra vad som helst för varandra.

17. Han vill ha en kvinna som uppskattar honom och respekterar honom

en man och en kvinna sitter i naturen och pratar

Han vill att du ska märka de små sakerna som han gör för dig och han vill att du ska uppskatta honom precis som han uppskattar dig.

Han vill inte att du ska hålla med om allt han gör men han vill att du ska respektera hans beslut och de saker som han gillar att göra.

En kvinna som uppskattar och respekterar sig själv kommer att kunna behandla sin man på samma sätt.

Han vill att du tackar honom ibland för något han hjälpte dig med och uppmärksammar hans ansträngningar som han gör för att få dig att känna dig speciell.

Han vill känna sig som din man och att du är stolt över honom och allt han hittills har uppnått.

18. Han vill ha en kvinna som inte är rädd att be om vad hon vill ha

skrattar kvinnan i mannens armar

Det finns inget mer irriterande för någon man än att hantera en kvinna som är rädd att be om vad hon verkligen vill ha.

Detta gör honom galen och det tvingar honom att spendera mycket tid på att tänka över saker. Så om du verkligen vill veta vad en man vill ha en i kvinna, det är inte en som är rädd för att be om vad hon vill ha.

En man vill ha en kvinna som berättar för honom hur han kan ge henne njutning i sängen och som kommer att fråga att han gör något för henne eftersom hon vet att män inte kan läsa tankar.

Allt han vill är att göra dig glad men han behöver din hjälp också. Så att berätta för dem vad du vill vill ha förbättrar hans prestanda också.

19. Han vill ha en kvinna som inte tar sig själv på allvar

en man och en kvinna tittar på varandra vid havet

Han vill ha en kvinna som vet hur man ska koppla av och som inte tar sig själv på allvar, oavsett omständigheterna. En man förstår när du på dåligt humör och inte vill prata med dem.

Men om du är så 99% av tiden så är det inte riktigt hälsosamt för dig eller människorna omkring dig.

Han skulle vilja att du njuter av att umgås med honom utan att oroa dig för din smink eller andra triviala saker som du inte borde vara orolig för.

Han vill att du ska ha kul och njuta av livet till fullo utan att bry dig om vad andra kommer att säga om dig. Han vill att du ska vara utan några bekymmer och ha kul med honom, inte få honom att må dåligt för att ha försökt att ha kul själv.

20. Han vill ha en kvinna som tar fram det bästa i honom

kvinna som tittar på män skrattar av lycka

Han vill ha en kvinna som alltid berättar för honom när han gör något dåligt eller om det är något hon inte godkänner.

Han vill ha en kvinna som tar fram hans bästa sida och som inte får honom att känna sig förvirrad eller mindre värd.

Han vill att du ska älska honom för den han är men han vill också att du korrigerar honom när han inte är rättvis mot dig eller andra människor runt dig.

Varje mans ultimata drömtjej vet hur man hittar balansen mellan att kritisera och få fram det bästa i honom.

21. Han vill ha en kvinna som är ärlig

en man och en kvinna som omfamnar och täcks av en filt

Han vill kunna lita på dig och det enda sättet att uppnå det på är att vara ärliga mot varandra. Han vill inte alltid tänka över varje handling eller ord.

Män gillar att hålla saker enkla när det gäller allt – speciellt förhållanden.

Han vill ha en kvinna som är ärlig eftersom han letar efter en kvinna som är hans älskare och vän i ett. Ärlighet är en förutsättning för varje hälsosamt förhållande.

Det är något som inte är förhandlingsbart för utan förtroende finns det varken sann koppling eller sann kärlek.

22. Han vill ha en kvinna som får honom att skratta

mannen knuffar kvinnan och kysser henne

Vi vet alla hur mycket män tycker om humor och hur de förvandlas till komiker när de är runt kvinnor som de gillar.

Men de flesta av oss vet inte att män också tycker om att vara tillsammans med kvinnor som får dem att skratta också!

Missförstå mig inte, en man förväntar sig inte att du kommer ihåg alla ord från världens bästa stand-up komiker. Att bara säga något roligt då och då räcker.

Det kan vara den mest triviala saken, som att göra narr av några värdelösa skönhetsprodukter, och du kan vara säker på att det kommer att göra hans dag grym.

23. Han vill ha en kvinna som är redo att ge honom lite utrymme

en man och en kvinna i ett fält fotograferas

Vi behöver alla lite utrymme för oss själva i förhållanden men ibland glömmer kvinnor det och de börjar anklaga

män för att vara för själviska när de ber att lämnas ensamma.

Så vad en man vill ha hos en kvinna är att hon är redo att ge honom lite utrymme när han behöver det.

Han vill inte att du omedelbart blir galen eftersom det inte betyder att han inte gillar ditt sällskap.

Han tycker om att spendera tid med dig men ibland behöver han lite ensamtid för att ladda batterierna och ta in alla hans känslor.

24. Han vill ha en kvinna som får honom att känna sig trygg

ett kärlekspar som kysser

Vad betyder det att få en man att känna sig trygg? Det betyder att låta honom veta att du är där för honom, att han kan lita på dig, att du inte gör något dumt när du går ut med dina vänner eller gör något annat utan honom.

En man vill ha en kvinna som får honom att känna sig som hemma.

När han omfamnar dig vill han känna din lugn och din kärlek som lugnar honom. Han vill ha en ultimat drömtjej som får honom att känna sig trygg och inte låta honom vara orolig.

25. Han vill ha en kvinna som är i kontakt med hennes känslor

en man och en kvinna som kysser i skogen

Även om det är sant att det är män som brukar vara känslomässigt otillgängliga och som har problem med sin emotionella sida så finns det också kvinnor som har problem med detta.

Precis som du vill ha en man som är i kontakt med han känslor så vill han också ha en kvinna som inte är rädd för att visa sin sårbara sida eller gråta framför honom.

Han vill veta att du känner dig säker nog med honom för att visa ditt sanna jag och vara den du verkligen är.

En man vill inte att du ska vara perfekt, han vill bara att du ska vara äkta och älska dig själv oavsett vad.

Vad Letar Män Efter Hos Kvinnor? 25 Egenskaper Som Den Ultimata Drömtjejen Har