Skip to Content

3 Smarta Metoder För Att Lura En Narcissist ( Och Lämna Relationen För Gott )

3 Smarta Metoder För Att Lura En Narcissist ( Och Lämna Relationen För Gott )

Vad är huvudnyckeln för att lämna en narcissist?

Den gråa sten metoden – bli extremt tråkig. Narcissister lockas av medkännande och kärleksfulla människor, människor som utstrålar energi och empati. Ju fler känslor en person visar desto mer attraktiv blir de för en narcissist.

Anledningen är väldigt enkel. Narcissister behöver deras bekräftelse. De behöver uppmärksamhet och beundran från sina offer. Det är det som matar deras egon och ger dem mening med livet.

Med andra ord så använder narcissisten sin partner som en källa till opersonlig narcissistisk tillgång. Kärlek finns inte i sådana relationer.

Det faktum att du ses och uppfattas som en narcissistisk tillgång gör dig svag och lätt att kontrollera.

Endast om du låter någon behandla dig som skit så kommer du ut som ett offer, men om du spelar rätt och smygande, som de gör så kommer du att kunna lura en narcissist.

Att uppleva ett narcissistiskt förhållande är förmodligen en av de värsta sakerna du kommer att uppleva i ditt liv.

en kvinna står vid floden

Dessa människor tar kol på dig; de stjäl varje liten känsla från dig – det är det första steget för att sedan få fullständig kontroll över dig.

När de lyckas har de dig runt lillfingret. De styr dina känslor och dina tankar. Från det ögonblicket är du deras docka, du gör det de ber dig att göra.

I början trodde du att du älskade honom. Du gav honom massvis av andra chanser trots hans ständiga svek. Det var på grund av alla taktiker och anklagelser.

Det var det som förde dig tillbaka varje gång du bestämde dig för att lämna. Men faktum är att du fortsätter att komma tillbaka tills det att du når botten.

Så länge du har, till och med lite styrka kvar, så kommer de att hitta ett sätt att locka dig tillbaka till förhållandet för att även ta det lilla du har kvar.

När du till slut står kvar med absolut ingenting, då kommer du att kunna lämna. Du kommer inte att vara intressant längre. Du blir tråkig och oviktig.

Du behöver inte riskera ditt förnuft för att lämna en narcissist. Du behöver inte komma till din lägsta punkt för att lämna.

Försök använda några av dessa smarta men oförmärkta metoder för att lura en narcissist.

1. The Gray Rock Metoden

kvinnan dricker kaffe

Hela poängen är att verkligen bli som en grå sten. En sten som är så tråkig och oattraktiv att ingen skulle vilja titta på den två gånger.

Med den gråa sten metoden blir du helt oattraktiv för honom att interagera med. Din kränkande partner kommer att förlora intresset för dig och så småningom lämna dig ensam.

Se det på det här sättet. Tänk dig att han är en liten pojke, och små pojkar vill ha leksaker att leka med – bara en narcissist vill inte ha leksaker eftersom hans leksaker är människor.

Han leker med människor och deras känslor, och det får allvarliga konsekvenser.

I en narcissists ögon är du som en leksak. Han vet att han kan göra vad han vill med dig eftersom han har auktoritet.

Han kan skapa scenarier som han gillar och få dig att dansa till den musik han spelar. Narcissister har fullständig kontroll över dig.

2. Ignorera honom

skrattar en svarthårig kvinna

Narcissister har inga egna känslor, det är därför de använder sig av dina. Det är av deras intresse att framkalla någon form av reaktion från dig.

Det spelar ingen roll om det är kärlek eller ilska, känslorna är det som räknas. De måste se din reaktion på deras beteende.

Normala människor skulle tolka det faktum att du är upprörd som något de förmodligen gjort fel, men inte en narcissist.

Alla dina känslor, oavsett ilska eller lycka kommer de att se som kärlek eftersom de inte vet vad riktig kärlek är. De kan inte förstå kärlek.

Genom att spela deras spel går du bara djupare in i deras fälla. Ett annat sätt att bli av med en narcissist är att berätta allt, ansikte mot ansikte. Om du tror att de ljuger för dig, kalla dem för lögnare, framför alla.

Sluta uppfylla deras förväntningar och sluta tro på deras löften och underbara gester. Allt det är en lögn. Så länge du uppmärksammar deras beteende kommer de att fortsätta göra samma sak.

Sluta mata deras egon genom att få dem att tro att de är viktiga.

Även när du säger emot en narcissist, är inte hela jobbet gjort. Kampen har precis börjat. När du visar dem att de inte kan kontrollera dig så enkelt, så kommer de att komma till dig med allt de har.

De kommer att använda varje lömsk teknik och alla typer av manipulation, för att få dig tillbaka på deras spår.

Det första de kommer att göra är att försöka hitta ett annat offer att mata sig med. Du ger dem inte tillräckligt med narcissistisk tillgång och de är desperata efter det. Oavsett vad de måste göra och vem de måste skada, så gör de det.

Om den planen misslyckas kommer de att börja bete sig annorlunda – de kommer att börja bete sig som vanliga människor gör i normala relationer.

De kommer att be om ursäkt för sitt beteende och lova att aldrig göra om det. De kommer att gå ner på knäna och tigga efter förlåtelse.

Deras rädsla är riktig just då. De är uppriktigt rädda för att du ska lämna dem, men inte för att de älskar dig, utan för att de behöver någon att kontrollera över.

Ignorera dessa falska känslor och ge dem inte en andra chans.

3. Beröm honom

kvinna som tränar i gymmet

Detta är den farligaste och mest riskabla metoden att använda. Om du verkligen tror att du kan ljuga utan att avslöja dina riktiga åsikter, gör det. Du kommer inte bara att lyckas, du kommer att skada en narcissist i dennes process.

Överös dem med uppmärksamhet, ge dem allt de vill ha. Berätta för dem hur vackra, omtänksamma och smarta de är. Ljug hur mycket du vill, men det är viktigt att vara trovärdig, annars kommer han att låta dig igenom ett helvete.

Samtidigt bör du planera din flykt. Planera allt noggrant, intill minsta detalj innan du bestämmer dig för att gå. Se till att han inte förväntar sig att du ska göra det, annars kan hela planen gå till spillo.

Det finns ett sätt att lämna en narcissist på, men det finns inget sätt att göra det på, utan att få konsekvenser.

Oavsett vad som händer i ditt liv efter att du träffat en narcissist, var beredd på att bli sårad och börja tro på dig själv igen så fort som möjligt.

Genom att använda dessa metoder kommer du att kunna lämna honom snabbare och kanske mindre smärtsamt.

3 Smarta Metoder För Att Lura En Narcissist ( Och Lämna Relationen För Gott )