Skip to Content

Hans Uppmärksamhet Betyder Ingenting Om Du Inte Har Hans Respekt

Hans Uppmärksamhet Betyder Ingenting Om Du Inte Har Hans Respekt

Du är en attraktiv och mycket önskvärd kvinna – det råder ingen tvekan om det. Vart du än går, är det många killar som tittar på dig och försöker kommunicera med dig och fråga ut dig.

Han är inte annorlunda än alla andra. Vid första ögonkastet verkade han vara förälskad i dig.

Han hade bara ögonen öppna för dig. Han var överallt och gjorde allt för att komma över dig.

Så, självklart trodde du att han var den rätta. Han gav dig så mycket uppmärksamhet och betedde sig som om du var kvinnan i hans drömmar.

Men, så fort han fick vad han ville, förändrades allt. Nej, jag pratar inte bara om att få dig i sängen.

Jag pratar om det faktum att den här killen började behandla dig annorlunda, så fort du visade honom att han fångat ditt hjärta. Så snart han blev medveten om att du fallit för honom, visade han sin rätta sida.

Från det ögonblicket märkte du att den här killen inte har någon respekt för dig. Han tar aldrig hänsyn till dina åsikter, känslor eller önskningar.

ett svartvitt fotografi av ett sorgligt älskande par

Så, du började nästan göra vad som helst, bara för att få hans uppmärksamhet. Du ville bara ha mannen som han var i början av er relation – till varje pris.

Du var redo att göra vad som helst, för att bli mer attraktiv för den här killen. Han behövde inte ens be dig göra vissa saker – du gjorde det själv.

I början började du låtsas vara någon du egentligen inte är. Men du gjorde det inte för att lura honom.

Du ville bara att han skulle se dig som bättre, smartare, mer attraktiv och mer intressant.

Men, med tiden förlorade du dig själv. Tjejen du brukade vara kunde man plötsligt inte hitta någonstans.

Låt mig berätta något: Jag vet att du vill ha den här killens uppmärksamhet. Jag vet att du är den lyckligaste personen i världen när han smsar dig eller när han gillar dina inlägg på sociala medier.

Jag vet att du hoppar av glädje när han hittar tid för att träffa dig. Men medan du var upptagen med att jaga honom och försöka få hans uppmärksamhet, så missade du något mycket viktigare: hans respekt – som du aldrig har fått.

en le kvinna med en man som sitter på ett kafé

Tro mig: Hans uppmärksamhet betyder ingenting om du inte har hans respekt. Faktum är att den här mannen inte skiljer sig från någon av de andra killarna som kollar in dig på klubbarna.

För någon som han, så är du bara en i mängden. Han ser dig som ett pris – en tjej som alla hans vänner vill vara med men inte kan.

Han bryr sig inte om ditt rykte eller din framtid. Viktigast av allt: han bryr sig inte om hur du mår, eller om du kommer att lida senare.

Innerst inne vet han att du är en fångst. Han vet att han inte är tillräcklig för dig, vilket är anledningen till att han ger dig så pass lite av hans uppmärksamhet – och att du alltid kommer att be om mer.

Han använder hela situationen till att behålla kontrollen över dig. Han använder sig av tankespelet för att behålla dig, eftersom han inte har något annat att erbjuda.

Så snälla, gör inte det han ber dig att göra. Spring inte till honom varje gång han ringer dig, sov inte med honom om det är det enda han vill, och skicka inte honom intima bilder i hopp om att bara få ett svar tillbaka.

en le kvinna ligger på sängen och smsar

Lita på mig: det här är allt annat än respekt. Den här killen uppskattar inte din närvaro i hans liv och värnar inte om den djupa kärleken som du känner för honom.

Vad väntar du på? Tror du att han kommer att förändras? Att han kommer att växa upp och respektera dig för den du är, med tiden?

Om det är så, så slösar du bara bort din tid. Saker kommer att förbli såhär föralltid och den här killen kommer aldrig att behandla dig rätt.

Det är därför jag ber dig att inte ge honom mer av din energi. Var istället tålmodig och vänta på en kille som kommer att förtjäna dig.

Istället för att kämpa för den omogna killens uppmärksamhet, vänta på en riktig man som ger dig fler värdefulla saker, som respekt, lojalitet och uppskattning.

För det är vad riktig kärlek handlar om.

Hans Uppmärksamhet Betyder Ingenting Om Du Inte Har Hans Respekt