Skip to Content

5 Stjärntecken Som Inte Kommer Att Bli Kära Så Lätt

5 Stjärntecken Som Inte Kommer Att Bli Kära Så Lätt

Kräftan

kräftan

På grund av att de är extremt känsliga, skyddar de sig själva. De kommer aldrig att bli förälskade så lätt, eftersom de är tillräckligt smarta för att undvika att bli sårade i onödan.

Detta verkar inte vara ett problem för dem, eftersom de är mycket oberoende och därför är de vana vid att vara ensamma. Behovet av självständighet är så starkt att de alltid kommer att sätta sig själva först.

Skorpionen

skorpionen

Om du träffar en skorpion, lycka till! De är både varma och kalla. Ena minuten älskar de dig, och nästa minut hatar de dig.

De är så svåra, att det nästan är omöjligt att försöka förstå dem. Du vet aldrig vad som händer i deras huvud.

På grund av det första intrycket att de lämnar människor, gillar folk dem inte så mycket. Det är därför skorpionen inte litar på någon och de använder sitt vett och sarkasm som en försvarsmekanism.

Stenbocken

stenbocken

De älskar att vara förälskade, det är bara så att själva processen till förälskelsen är den svåra delen för dem. De söker efter sitt ideal, vilket är svårt att hitta. Du kan aldrig glädja en stenbock.

Även om de hittar den perfekta personen, och om de förälskar sig i den personen, blir de besvikna. Det idealet de hade i åtanke är inte det ideal de förälskade sig i.

Stenbockar har riktigt hög standard och det är svårt att uppfylla deras förväntningar. Så, de väljer istället att hoppa över besvikelsen och inte bli kära i första hand.

Skytten

skytten

De är hopplösa romantiker och det är verkligen lätt att bli kär i dem. Men att få dem att bli kära är en helt annan sak.

De skyller alltid på sig själva när något går fel. Om du frågar dem, så är varje misslyckad relation de haft, deras fel.

De vet inte hur de kan lära sig av sina misstag, så de fastnar i det förflutna och ser sig själva som anledningen till att deras förhållande misslyckades.

Deras största problem är att de förknippar kärlek med smärta. Dessutom sätter de dejtingribban så högt att det är omöjligt att uppnå det dem vill ha. Men, å andra sidan förtjänar de inget mindre än vad de vill ha.

Oxen

oxen

De tror att om de visar sina känslor är det ett tecken på svaghet. Det är därför de har ett hårt skal.

De verkar kalla och dryga, medan de egentligen är extremt känsliga och kärleksfulla personer. De är bara rädda för att visa det.

De gillar att vara ansvariga och de vill ta kontroll över varje situation och det är därför de behöver en partner som är mer passiv.

Att få en oxe att älska dig är mycket svårt. De är mycket bra på manipulation och att låta människor göra vad de vill.

Men när du väl har fått dem att bli kära i dig, kommer du att uppleva en kärlek som bokstavligen kommer att vara för evigt.

5 Stjärntecken Som Inte Kommer Att Bli Kära Så Lätt