Skip to Content

12 Tecken På Att Han Leker Med Dig Och Att Du Bör Dumpa Honom

12 Tecken På Att Han Leker Med Dig Och Att Du Bör Dumpa Honom

Har du nyligen börjat dejta en ny kille och är osäker på om han bara leker med dig eller om han bara beter sig konstigt för att han är osäker och nervös?

Detta är helt normala tankar i början och innan man lärt känna personen man dejtar. Tjejer är oftast mer nervösa och tar oftast emot mer skit än vad killar skulle göra. 

Fortsätt läsa denna artikel, som ger dig 12 exempel på saker killar gör när de endast leker med dig och vill ha någonting seriöst med dig.

Om du känner igen minst två av dessa 12 punkter i hans beteende, bör du lämna honom direkt och fokusera på ditt eget liv, innan han dumpar dig, för att han träffat en annan tjej som han vill ha ett seriöst förhållande med.

1. Det tar flera timmar – ibland även dagar – innan han svarar på sms

kvinna som ligger i sängen och håller telefonen

Om det tar tid innan han svarar på sms, trots att han är ledig eller varit aktiv på sociala medier, så betyder det att du inte är viktig för honom.

Gör slut med honom i tid, innan han gör slut med det.

Exempel: Du smsar ”Hej sötis, ska vi på bio ikväll?” och han svarar ett dygn senare, eller ibland inte alls.

2. Han ringer aldrig

kvinna som håller telefonen

En kille som är kär i dig och tycker om dig på riktigt, kommer att ringa dig, bara för att prata och höra din röst, eller smsa dig för att höra hur du mår.

Om han inte är intresserad av att prata med dig och lära känna dig mer, så är han heller inte intresserad av att bli din pojkvän. Fortsätt inte höra av dig först!

Exempel: Det är alltid du som ringer honom. Om han vid något enstaka tillfälle hör av sig till dig, så är det på sms, och ofta någonting i stil med ”Pallar du köpa cola eller?”

3. Han ringer och smsar – men vara efter midnatt på fredagar och lördagar

man som håller telefonen

Han smar dig inte när han är på väg hem från klubben, för att han tycker om dig, vill ha ett seriöst förhållande med dig eller en framtid med dig.

Om du dessutom får betala hans taxi hem, så är han en riktig idiot. Då bör du radera hans nummer, ta bort honom från alla sociala medier, och varna alla andra för honom.

Exempel: Du får ett sms klickan 03.27 där han skriver ”tjena tjena, vad gör du?”

4. Han bjuder aldrig ut dig på dejt

man som bär solglasögon

Tyvärr, är den sorgliga sanningen att han inte är kär i dig, utan bara är ute efter att få ligga med dig.

Om han inte tar initiativ till att göra roliga saker tillsammans med dig, så ser han ingen framtid med. Då måste du dumpa honom och bara gå vidare.

Exempel: Ni har ”dejtat” i flera månader, men han har aldrig föreslagit att gå på middag, ta en fika eller se en match ihop.

I stället ses ni alltid hemma hos honom och beställer pizza tillsammans.

5. Han presenterar dig inte för sina vänner och sin familj

stilig man som bär kostym

Om han inte visar upp dig, stolt, för sina närmaste, så är ser han dig inte som sin flickvän.

Detta är en oskriven regel och det finns inga undantag för det. Sluta ha falska förhoppningar och gör slut med tönten!

Exempel: Ni har träffats i några månader och du vet vad hans närmsta umgängeskrets heter, samt är väl medveten om diverse familjekonflikter.

Trots detta har du aldrig fått träffa någon av dem!

6. Ni ses bara hemma hos honom

ung man bär kostym

Om han aldrig orkar hitta på någonting och aldrig orkar/vill åka hem till dig för att umgås, trots att du vill det, så bör du dumpa honom direkt och gå vidare i livet!

Detta är ett tydligt tecken på att han är en ointresserad självkär person.

Exempel: Varje gång du föreslår att ni ska ses hemma hos dig, så försöker han hitta på ursäkter till varför han måste dra sig ur, eller så ställer han in i sista sekund.

7. Han pratar om andra tjejer med dig

attraktiv man ridbil

Om han pratar om andra tjejer, om hur bra de ser ut, vilka han träffat, pratat eller skrivit med, så betyder det att han fantiserar om att ligga med dig.

Detta i sin tur, betyder att han är en riktig idiot och att han bör få höra det innan du packar din väska och drar iväg.

Exempel: Ni ligger bakfulla, kramas och gosar i sängen, och han helt plötsligt säger: ”I går pratade jag med en tjej som hette Lisa, hon var riktigt rolig och såg bra ut!”

8. Han pratar bara om sig själv

stilig man sitter på motorcykel

Om han bara pratar på om sitt jobb, sin karriär, sina vänner och sina problem, men aldrig frågar dig om någonting, så kan du vara säker på att han inte är ute efter att ha någonting seriöst med dig.

Antagligen är han inte bara ointresserad av dig – utan även en narcissist också! Dumpa honom direkt, och dra därifrån!

Exempel: Ni är ute på ett glas vin och hela kvällen pratar han om ”omorganisationen på jobbet”, men han ställer inte en enda fråga om dig, ditt jobb eller ditt liv.

9. Han säger att han ”inte är redo” för att binda sig

stilig man som bär vit skjorta

Tyvärr är sanningen den att han är extremt redo för romantiska middagar, biomys och söndagspromenader.

Men, inte med dig! Om du inte väljer att lämna honom nu, så kommer han att göra slut med dig, så fort han träffat ”den rätta” tjejen.

Exempel: Du berättar för honom att du är kär i honom och han svarar med att han tycker om dig också, vill ha sex med dig, men att han måste börja med att ”jobba med sig själv.”

10. Han vill att du ska raka underlivet

man i kostym ridbil

Han är en riktig idiot. Lämna honom direkt och spring därifrån! Om du är en av dem som inte rakar underlivet, men ändå inte får njuta av underbart oralsex, så bör du lämna honom.

Lämna, nu, DIREKT!

Exempel: Mitt under ert sex så säger han någonting i stil med ”De flesta tjejer brukar ju raka sig..” och tittar med en äcklad blick på din underbara, hårbeklädda vagina.

11. Han umgås hellre med sina vänner än med dig

man bär kostym sitter

Förmodligen så känner han att ni inte har så mycket gemensamt med varandra, men han vill ändå fortsätta ligga med dig.

Om han är intresserad av dig på riktigt, så kommer han längta efter att få umgås med dig och han kommer att prioritera det i sitt schema.

Om han inte gör det bär du lämna honom, eftersom du är värd någon som är mycket bättre än han och som kommer att längta efter att få träffa dig.

Exempel: Ni har inte träffats på en hel vecka, eftersom han har hängt med sina grabbar varje dag.

12. Han tycker att kvinnor är sämre och mindre värda än män

stilig allvarlig man går utomhus ensam

Om din kille ger dig dessa typer av nedsättande kommentarer, så bör du be honom ta sina kvinnohatande, rasistiska hockeyhuliganer till vänner och bara dra åt HELVETE.

I helvetet kan de ruttna tillsammans, medan de sitter och pratar om hur ”konstiga” feminister är. En sådan person behöver du inte i ditt liv.

Du är värd någon som kommer att hylla dig som kvinna och värdesätta allt du gör.

Exempel: Ibland säger han nedsättande kommentarer som ”tjejer är så ologiska” eller ”du är bara arg på mig för att du har mens” eller ”tjejer bryr sig bara om smink”

Om ovanstående påståenden stämmer på killen du dejtar, bör du ringa upp honom och säga att du inte tar sådan skit något mer.

Innan du gör detta måste du först och främst vara säker i det du gör, eftersom när du en gång säger att det är slut, måste det vara slut på riktigt.

Om du sedan fortsätter att höra av dig till honom och be om ett nytt försök, kommer han bara att bete sig ännu värre tills det att han hittar någon som han tycker är bättre än du.

man som bär solglasögon som rider på gul bil

Du är värd någon som är bättre än han! Den rätta för just dig finns någonstans där ute. Innan du hittar honom bör du njuta av livet, av att vara snygg, sexig och singel.

Ha kul med dina vänner, gå ut på krogen, dansa och var ditt allra bästa jag.

Du ska aldrig låta en kille bestämma över dig. Oftast börjar det med att han bestämmer om små saker, vilka vänner du ska träffa och när du ska göra det, vilket du ibland kan tycka är sött och att han bryr sig.

Med tiden kommer det att bli allt värre, han kommer vilja ha kontroll över dig och bestämma över dig. Han kommer att kämpa med det tills att han får full makt.

När du sedan är så pass svag och nere att du inte orkar säga emot, kommer han börja tycka att du är tråkig och lämna dig så fort han träffar en annan tjej, som han kommer att vara lycklig med. 

Du måste stå på dig och redan i början av en relation vara tydlig med vad som är okej och inte är okej.

Du måste öppet tala om för honom att du till exempel vill träffa hans vänner eller familj, om han inte vill det, trots att ni dejtat i mer än ett halvår, bör du fråga öppet om varför, vart problemet ligger.

Du måste också vara tydlig med att om han tänker fortsätta att dölja dig för sina vänner och sin familj, så är det dags att avsluta förhållandet i tid, eftersom det förmodligen inte kommer att bli någonting seriöst mellan er.

12 Tecken På Att Han Leker Med Dig Och Att Du Bör Dumpa Honom