Skip to Content

Om Du Inte Är Lycklig, Ta Dig Friheten Att Lämna

Om Du Inte Är Lycklig, Ta Dig Friheten Att Lämna

Du är inte lycklig. Har jag rätt? Du letar alltid efter en orsak till att lämna men du hittar ingen orsak som rättfärdigar ditt behov av att ta dig ur ditt förhållande och gå vidare eftersom du anser inte att ‘inte lycklig’ är en tillräckligt bra orsak.

Men låt mig säga dig en sak, du måste ge dig själv tillåtelse att lämna.

Ta dig friheten att lämna. Du är inte lycklig och det kan man se på sättet hur du promenerar bredvid honom och på sättet hur du pratar med honom.

Dina ögon brukar tindra när du tittade på honom men nu ser du på honom med trötthet i ögonen och undrar över om du fortfarande älskar honom.

Du må fortfarande älska honom, men lita på mina ord, ibland är kärlek inte tillräckligt.

Du kanske har tröttnat på att höra det eller så kanske du har kommit till insikt och börjat tro på det, vilket som, du håller med mig till viss del.

Du slutade vara lycklig när han började bli bekväm tillsammans med dig.

Fundersam kvinna som ligger på gräs

Nu tror han att han att han har ditt hjärta i en liten ask och att han inte längre behöver anstränga sig särskilt mycket för att få förhållandet att fungera.

Alla vet vi att ett sådant tankesätt leder till att han tar dig för givet och han kommer att sluta uppskatta dig.

Av någon anledning litar du fortfarande på att dina känslor ska komma tillbaka. Känslan av glädje som dyker upp så fort du tänker på honom och känslan av belåtenhet varje gång du tittar på honom.

Du saknar de här känslorna som överväldigade din kropp och ditt sinne, de fick dig att känna att du hörde hemma i hans famn och du vill ha tillbaka känslorna.

Men hur länge sedan var det sedan du slutade känna på det sättet? Det var länge sedan, eller hur?

Ta dig friheten att lämna honom eftersom din lycka alltid ska vara din främsta prioritet. Det är inte själviskt. Det är inte dåligt.

Kvinnor som går ensam det stationerar

Det är nödvändigt! Du inser att du inte mått särskilt bra när du tänkt på honom. Det enda som återstår av tanken på honom är ett behov att springa all världens väg, så du har slutat tänka på honom.

Men det är ingen lösning eftersom allt kommer att komma tillbaka hela tiden tills dess att du blir förtvivlad.

Det finns ingen rätt “timing” för det. Du kanske letar efter rätt ögonblick att berätta för honom att dina känslor har svalnat och att du inte längre vill vara tillsammans med honom, men låt mig vara ärlig och säga att det inte finns något som heter rätt ögonblick.

Det enda du gör att du förhalar det och gör det ännu värre för dig själv.

Om han hade sådana känslor, om han inte var lycklig i ert förhållande, hade du velat att han skulle hålla det hemligt för dig? Naturligtvis inte.

Du skulle vilja att han kom till dig och berättade allting i hopp om att du skulle kunna fixa det. Men det går inte att fixa. Gå och berätta det för honom. Berätta för honom att du inte är lycklig längre.

vacker kvinna med gul skjorta

Ta dig friheten att lämna honom eftersom han inte är den enda mannen där ute. Det är verkligen en cliché att säga så, men det är sant.

Jag vet inte hur många gånger någon har kommit fram till mig och berättat att de är rädda för att inte kunna hitta en annan partner om de avslutar förhållandet de befinner sig i.

Du kommer att hitta någon som gör dig lycklig, någon som väntar på att du ska komma in i deras liv. Men, du kan inte hitta den här speciella personen eftersom du sitter fast i ett olyckligt äktenskap eller relation.

Det är fullt möjligt för dig att bli lycklig igen. Även om du kanske kommer att ångra dig någon gång i framtiden så kommer det inte längre att spela någon roll längre eftersom du var lycklig, om än bara för ett ögonblick.

Du blev lycklig och du visade dig själv att du verkligen älskar ditt eget välmående.

Snälla du, försumma inte ditt välmående på grund av rädslan för att såra någon. Du måste först och främst ta hand om dig själv.

Om du lider så gör du ingen någon tjänst. Därför kan du äntligen ge dig själv tillåtelse att lämna och prioritera din egen lycka.

Om Du Inte Är Lycklig, Ta Dig Friheten Att Lämna