Skip to Content

Om Han Gör Dessa 5 Saker Så Behöver Du Höja Din Standard

Om Han Gör Dessa 5 Saker Så Behöver Du Höja Din Standard

Det är ganska vanligt att vi inte ser vår relation och personen bredvid oss realistiskt när vi faller för dem som galna.

Men även om det finns några saker du behöver kompromissa om i ditt förhållande så finns det också några som du aldrig bör låta dig själv stå ut med, oavsett hur djup din kärlek till en kille är.

Men ibland glömmer du helt enkelt dessa saker och du tillåter dig att sänka dina standarder och nöja dig med mindre, allt för en kille som inte förtjänar det.

Här är 5 av din pojkväns beteendemönster som du inte bör tolerera och som visar att det är dags att höja dina standarder.

1. Han jämför dig med andra tjejer

Ett ungt par i sängen som har problem och kris

Om du är i ett stabilt förhållande med någon så bör ni två få varandra att känna sig speciella. Det betyder att din pojkvän behöver behandla dig som unik och att du måste vara den enda tjejen i hans liv.

Å andra sidan, om han får dig att känna att du inte räcker för honom och om han jämför dig med andra tjejer är det uppenbart att ni har ett problem.

Jag pratar inte bara om otrohet här för det är något som inte ens bör diskuteras och som alltid borde vara utanför gränserna.

Jag säger inte att du borde förbjuda honom att prata med någon annan kvinna förutom dig eller bara titta på dig.

Även fast vi hatar att erkänna det så kan en man finna en annan tjej attraktiv även om han älskar dig djupt.

Men det här betyder inte att det är OK för honom att smsa andra tjejer, flirta med dem eller stirra på dem medan du sitter bredvid honom.

Kom ihåg – om han är den rätta killen så kommer han alltid att få dig att känna att du är den enda tjejen i rummet.

2. Han svarar inte på dina sms eller samtal

vacker flicka tittar på en mobiltelefon medan du ligger i sängen

Även när vi är i ett förhållande behöver vi alla tid utan vår partner och lite ensamtid. Bara för att den här killen är din pojkvän betyder det inte att du och han ska spendera varje ögonblick ifrån varandra smsande eller pratande i telefon.

Men en av de tillfällen som du bör höja din standard är när du står ut med att han ignorerar dig större delen av dagen.

När du ringer eller smsar honom svarar han aldrig direkt och det visar dig den hårda sanningen att han inte tänker på dig så ofta som du tänker på honom.

Dessutom får det dig att känna dig som att du är den som följer efter honom och att du är desperat som konstant SMSar honom och väntar otåligt på att han ska svara, det är saker du inte borde känna i ett hälsosamt förhållande.

3. Han är alltid för upptagen för dig

Upprörd kvinna som ignoreras av partnern hemma i vardagsrummet

När du är i ett förhållande betyder det inte att du och din pojkvän inte får ha ett liv utanför det. Ni var båda individer innan förhållandet som har sina egna familjer och vänner och detta borde vara så även under förhållandet.

Men det betyder inte heller att det är OK för din pojkvän att aldrig ägna någon av sin tid till dig.

Om den här killen alltid är för upptagen för att vara med dig eller bara för att prata med dig så är det uppenbart att hans känslor för dig inte är för starka och att du borde höja dina standarder.

4. Han respekterar dig inte

gäspande man blir uttråkad och lyssnar på upphetsad kvinna som pratar länge

Respekt är definitivt en av grunderna bakom varje hälsosamt förhållande och respektlöshet bör vara en viktig avgörande faktor för alla.

Men tyvärr tror många kvinnor att deras män kan älska dem utan att ge dem deras fullständiga respekt och det är långt ifrån OK.

Just därför, om din partner inte respekterar dig på något sätt så bör du definitivt tänka om angående förhållandet med honom och det visar att det är dags för dig att höja dina standarder när det gäller dejting.

Detta innebär att du inte bör tänka på att han manipulerar dig, missbrukar dig på något sätt, förminskar dig eller försöker lägga dig under honom.

Ni två är lika mycket i detta och behöver bara behandla er på så sätt. Allt annat är oacceptabelt eftersom du vet ditt värde och han borde också veta det.

5. Du är medveten om att han bara använder dig för sex

passionerad par intim säng

Det finns inget fel med det faktum att ditt förhållande med någon bara är baserat på sex så länge båda parterna är medvetna om det arrangemanget och så länge det är vad ni båda vill ha.

Men det är en helt annan situation om du är den som luras att tro att du är i en riktig relation medan han bara vill ha sex.

Om detta är en situation i ditt förhållande och du är medveten om det så måste du höja dina standarder eftersom den här killen tydligen utnyttjar dig.

Han är aldrig där när du behöver honom och han ger dig ingen riktig uppmärksamhet men han ringer dig bara på natten för att umgås hemma hos dig eller hos honom.

Det är tydligt vad hans avsikter är och det är uppenbart att ni inte vill ha samma saker.

Därför är det dags att höja dina standarder utan att hoppas att du kommer att få honom att ändra sitt beteende gentemot dig och gå bort från någon som absolut inte förtjänar dig.

Om Han Gör Dessa 5 Saker Så Behöver Du Höja Din Standard