Skip to Content

Den Perfekta Första Kyssen Och Hur Du Gör Den Minnesvärd

Den Perfekta Första Kyssen Och Hur Du Gör Den Minnesvärd

Tiden står still och ljuset börjar blekna, allt runt dig försvinner när det är dags för den första kyssen med någon ny person. Ögonblicket är perfekt på alla möjliga sätt och du vill definitivt inte första det med dina nervositet.

Även om vi är överens om att en kyss ska vara naturlig så finns det några tekniker som hjälper dig att göra det till det mest minnesvärda ögonblicket i ditt förhållande.

Nästan allt du gör för första gången i livet kan verka svårt i början. Det kan bidra till en rad överväldigande känslor, såsom: rädsla, oro, osäkerhet, spänning, glädje, lättnad och många fler.

Samma sak kan sägas när det gäller din första kyss.

Men oavsett så vi alla gå igenom det någon gång i våra liv, antingen med någon slumpmässig person som vi knappt känner, någon vän eller din partner.

Det är en del av vår inlärningsprocess och det banar vägen för romantiska relationer att blomstra.

Det knepiga med att kyssa någon är dock att det alltid verkar vara första gången varje gång vi kysser en ny person.

Samma känsla av spänning, kittlande i magen och en nervig känsla finns kvar där, handflatorna blir svettiga, hjärtat börjar slå snabbare och plötsligt är du tillbaka till ditt fumlande jag även om du har kysst ett antal gånger innan detta.

Så för att hjälpa dig med att veta hur du ska göra vid första kyssen och förbereda dig för vad som ska hända, delar vi med oss av tips och tricks som garanterat kommer att alla dina framtida första kyssar att vara oförglömliga.

Hur du bör kyssa en kille

vackra unga par som väntar på att kyssa under sin restid

Kyssar. Ett kännetecken för dejting och ett bra sätt att säga till en kille att du gillar honom. Innan vi går in på specifika tips om hur man kysser en kille så ska vi först gå igenom de olika typerna av kyssar och när de är lämpliga.

Till att börja med så finns det en puss på kinden. Det är tydligt att en puss på kinden är främst en vänlig kyss eller hur?

Om du har känt någon länge eller om någon är en god vän, oavsett om det är en kille eller en tjej, så kommer du förmodligen att kyssa dem på kinden. Men det är också riktigt bra när du ska gå ut på andra dejten med en kille.

Låt oss säga att du gick ut på första dejten och inte kysstes innan dess. Om du vill visa intresse när du träffar killen för andra dejten så ger du honom den där pussen på kinden.

Det kommer att öka hans självförtroende och få honom att inse att du är intresserad av honom. Den här pussen kommer verkligen att hjälpa dig med att kommunicera fram ditt intresse.

Den andra typen av kyss är en puss på läpparna. Om ni är i de tidigare stadierna av dejting så finns det verkligen inte så mycket plats för den här pussen. Antingen går du in för en riktig kyss eller så går du inte in alls.

älskande par kyssas vid solnedgången

Nästa är den snabba tungkyssen, involverar inte mycket tunga i det hela utan bara lite. Den snabba tungkyssen är verkligen den första kyssen.

Om du har en första kyss med en kille som du gillar så vill du inte gå från att inte kyssa alls till att bara suga på varandras ansikte i tio minuter.

Så, ge honom lite tunga, lite läppar och backa sedan. Detta gör att du kan njuta av ögonblicket och kolla hur han reagerar.

Den sista kysser är såklart hånglet. Alla vet att hångel mycket väl kan leda till sex så använd det försiktigt när du känner dig redo för att ta saker till nästa nivå.

Så nu när vi har gått igenom olika typer av kyssar och när de är lämpliga och inte lämpliga, låt oss prata om tips på hur man kysser en kille.

Fixa din andedräkt

Älska par som utomhus kysser vid solnedgången

Det här är rätt enkelt, se till att din andedräkt är fräsch. Forskning visar att 35% av människor finner dålig andedräkt så motbjudande att de aldrig skulle gå på en andra dejt efter att ha känt det.

Vissa människor har pågående andningsproblem och det finns vissa medicinska orsaker till att vissa har dålig andedräkt. Men om du inte har sådana problem så snälla, munhygien är extremt viktigt när det kommer till dejtande.

Använd tandtråd och borsta tänderna regelbundet. Ät inte vitlök eller något illaluktande på dejten. Tro mig, det enklaste sättet att få en man att inte höra av sig igen är att ha dålig andedräkt.

Skapa sexuell spänning

vackra passionerade par kyssas

Du kommer att vilja veta om din kille är redo att kyssa dig tillbaka. Börja med att sitta nära honom. Detta kommer att hjälpa dig att skicka sexuella vibbar till honom, speciellt om ni redan är i ett förhållande.

Du bör sedan tala med låg och mjuk röst. Detta kommer att hjälpa dig få din kille i rätt humör. Berätta för honom att du känner dig helt underbar när ni tillbringar tid tillsammans.

Du kan också berätta för honom att du tyckte att dejten var grym.

Var oförutsägbar

Det lyckliga paret ligger i säng tillsammans

Ingen gillar en tjej som kysser som en robot. I samma hastighet. Samma rörelser. Samma ansträngning. Försök istället vara oförutsägbar med ditt kyssande.

Gå från att bara snabb och lite aggressiv till att sakta ner lite, sedan kan du bita i läppen lite försiktigt för att kanske gå över till hans nacke. Flytta på huvudet upp och ner och på sidorna också.

Att vara oförutsägbar är väldigt, väldigt sexigt när det kommer till kyssar.

Den här detaljerade instruktionen om hur man kan vara mer oförutsägbar när man kysser en man är mer lämplig för en kyss när ni har dejtat ett tag.

En första kyss kan vara lite kortare och utforskande medans ni fortfarande lär känna varandras kyss-stilar.

Kyss långsamt

Paret som kysser på sängen i ett ljust rum

Även om det blir varmt och tungt så är det okej att sakta ner saker, speciellt om du inte är redo att ta saker vidare till sängen.

I passionens hetta så finns det så mycket spänning som har byggts upp för tiden när du har väntat så länge på att kyssa honom och han har väntat så länge på att kyssa dig. Men snälla sakta ner lite.

Låt honom kyssa dig

Par i kärlek som går för kyssen

Jag vet. Du är en vuxen kvinna och du är inte rädd för att ta det första steget.

Den här killen kan vara nöjd med att du tar ansvar men du vet ännu inte om så är fallet med den första kyssen. Vissa killar gillar att vara traditionella och ta det första steget.

De kanske känner att deras maskulinitet är hotad om du som kvinnan tar det första steget.

Om du absolut måste vara dominerande i ett förhållande så är det fantastiskt att låta honom ta ledning snarare än att du hoppar på honom och sticker tungan ner i halsen.

Spara den kyssen tills ni är bekvämare med varandra och du vet att han kommer att svara positivt.

Kyss honom inte bara på läpparna

Älskande lyckliga par i kärlek leende och kysser hennes kind på sängen

Att kyssa en man på nacken eller till och med på örat är ett utmärkt sätt att bygga ännu mer intimitet på när ni börjar utforska varandras kroppar.

Det kommer att få honom att bli helt galen samt visa honom att du gillar sexuell variation.

Med det sagt, du bör kanske inte kyssa honom på kinden eller pannan om ni är mitt inne i hett kyssande. Kan skicka lite förvirrande signaler till honom.

Händernas position är viktigt

lyckliga par ligger i sängen tillsammans

Medan du njuter av det intima ögonblicket av din första kyss så är dina händer bundna att utforska din partners kropp. Men du måste manövrera dem till rätt platser och kontrollera så att de inte stör din partners komfortzon.

Kvinnor älskar när deras partner leker med håret. Män älskar när kvinnors händer rör vid deras ryggar medans de kysser. De bryr sig inte om små skrapsår heller.

Njut av ögonblicket

par som kysser mot bakgrunden av staden vid sjön

Glöm inte att bara njuta av ögonblicket. Det är bara en kyss. Det finns absolut ingen anledning att överanalysera det hela.

Den här mannen kommer inte att bedöma ditt värde som människa utifrån denna första kyss. Det är viktigare att det finns kemi mellan er.

Låt den första kyssen räknas

Älska barnpar som står i varandras armar och kysser på en sandstrand

I en undersökning så sa 59% av männen och 66% av kvinnorna att de hade avslutat ett förhållande eftersom första kyssen var dålig.

Den första kyssen kan vara indikator på vad som ska komma och om det är en dålig första kyss så kan det indikera att din dejt inte kommer att vara speciellt passionerad i framtiden.

Så försök att inte vara nervös och tänk på dessa tips för att göra din första kyss minnesvärd.

Den perfekta första kyssen och hur du gör den minnesvärd