Skip to Content

3 Stjärntecken Som Inte Tänker På Äktenskap

3 Stjärntecken Som Inte Tänker På Äktenskap

Medan vissa stjärntecken rusar in i äktenskapet finns det andra som håller sig på avstånd.

Vissa vet från tidig ålder att de vill gifta sig och skaffa familj medan andra har svårt för att ens tänka sig ett sådant över huvud taget.

Detta betyder i sin tur inte att de aldrig kommer att gifta sig eller ens tänka sig ett äktenskap vid någon tidpunkt i framtiden, det betyder bara att tillbringat en stor av sitt liv med att undvika ett sådant långvarigt engagemang.

Fortsätt läsa och få reda varför det är så och vilken inverkan deras stjärntecken har på det hela:

1. Lejonet

Lejonet horoskop

Även om Lejonet inte distanserar sig från att vara i ett förhållanden och de är även bra på långvariga relationer, kan de inte se sig själva ingå äktenskap.

Att ha en partner att leva ihop med låter bra i deras öron. De behöver inte ha ett papper som bevisar deras kärlek och engagemang.

Ytterligare en orsak till att Lejon inte tycker om själva idén med äktenskap är att de inte vill förstöra sin frihet och trygghet.

Enligt dem representerar äktenskapet uppoffring och kompromisser de inte är beredda att göra. De vill ta hand om sig själva så mycket det bara går och njuta av livet fullt ut.

2. Skytten

Skytten horoskop

Skytten tar ingenting på allvar och äktenskap är en ganska allvarlig sak. De tycker om att leva ett enkelt liv, umgås med vänner och tillbringa tiden för sig själva.

Det är även så att själva begreppet äktenskap får dem att känna sig fångade och därför undviker de själva ämnet. De njuter alltför mycket av sin frihet och själva känslan av äktenskap kväver dem.

Med rätt person, någon gång i framtiden, kanske…men de kan inte se sig själva i ett äktenskap.

3. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Vattumannen blir din bästa vän, älskare och allt annat du behöver men inte din make/maka. Själva tanken på äktenskap får dem att flippa ut och de vet inte själva varför.

Personer i Vattumannens stjärntecken som varit singlar i långa perioder har sina vanor och de har lärt sig att njuta av sitt singelliv. Varför ska man förstöra någonting som fungerar alldeles utmärkt?

Äktenskap kan vara kaotiskt och komplicerat och det vill inte ha det så. Såvida inte någon visar dem att kärlek inte behöver vara något komplicerat kommer de att förtjäna titeln “Singellivets stjärntecken”.

3 Stjärntecken Som Inte Tänker På Äktenskap