Skip to Content

Nog Med Tanke Spelen – Låt Oss Bara Vara Ärliga En Gång

Nog Med Tanke Spelen – Låt Oss Bara Vara Ärliga En Gång

Jag vill inte gissa vad som händer i ditt hjärta. Jag vill inte studera ditt beteende gentemot mig. Jag vill inte leta efter ledtrådar och dolda betydelser i dina texter.

Jag vill inte anta att du har känslor för mig – jag vill veta. Jag vill veta om vi är på samma sida eller inte, det är allt.

Lita på mig, vad du än säger att du känner kommer att vara ok för mig.

Även om du ger mig ett svar som jag inte hoppats på, även om det är dåliga nyheter och du inte har samma känslor för mig som jag för dig så kommer jag att acceptera det. Jag lovar att jag kommer göra det.

För till och med den mest smärtsamma sanningen är mindre smärtsam än tankespelen.

Jag vill inte att du ska låtsas som att du bryr dig om du inte gör det. Jag vill inte ha varma och kalla lekar.

Jag vill inte dela min själ med dig en dag och låtsas som om vi inte känner varandra nästa dag.

Fundersam drömmande affärskvinna som ser genom kontorsfönster

Jag vill inte att dina läppar ska präglas av mina om du inte har några planer på att stanna. Jag vill inte vara ditt nödsamtal när du behöver lite kärlek och omsorg.

Jag vill inte vara där bara när det är bekvämt och när du inte har något bättre för dig.

Jag vill inte få upp mina förhoppningar bara så att du kan krossa dem. Jag vill inte jaga dig om du inte jagar mig tillbaka.

Åt helvete med alla tankespel.

Jag har fått nog av sömnlösa nätter på grund av osäkerheten jag levde i. Jag har slösat tillräckligt med tårar på grund av män som inte var äkta och ärliga.

Jag vill inte att du ska vara en av dem. Jag vill inte att du ska vara min “nästan” kärlek.

Jag säger inte att vi direkt måste veta om vi är ämnade för varandra. Jag vill helt enkelt veta att du är villig att ge det en chans.

kvinna går i parken

Jag vill ha en relation som flyter långsamt. En riktig, bestående av två personer som investerar lika och gör samma ansträngningar.

Två personer engagerade i varandras liv. Två personer som sms:ar varandra varje dag och som ofta vill umgås med varandra.

Etiketter är viktiga. Försök inte ens sälja en skit historia till mig om hur vi vet vad vi har, och att det inte är någon annans sak.

Det faktum att vi bryr oss om varandra och att vi är i ett förhållande är något som alla omkring oss borde veta.

Jag spelar inte spel. Jag är en fruktansvärd spelare. Jag är för uppriktig för det.

Jag är inte bra på taktik. Jag hatar att hålla reda på vem som ringde vem först. Jag hatar att spela kall när jag uppenbarligen har heta känslor för dig. Det verkar vara slöseri med tid och energi.

kvinna som sitter på soffan och tänker

Jag spelar aldrig tankespel eftersom jag har varit på andra sidan. Man har lekt med mig och jag vet hur ont det kan göra.

Jag har investerat så mycket i någon som aldrig riktigt gjorde mig till en del av sitt liv.

Jag hölls alltid på en armlängds avstånd. Jag fick bitar medan jag gav hela min själ i det förhållandet.

Jag levde i hopp om att något kommer att förändras, att han kommer att se mitt värde, att han kommer att känna min kärlek eftersom han gav mig tillräckligt med sin uppmärksamhet och tillgivenhet för att få mig att hålla fast men aldrig tillräckligt för att kalla mig hans.

Jag vill inte gå igenom det igen. Jag vill inte göra det mot någon annan heller. Det verkar så grymt att leka med någons hjärta.

Mitt hjärta är inte en leksak. Mina känslor är inte något att leka med.

Jag kommer aldrig mer att låta någon leka med mig. Om jag lär mig redan från början att om det inte ens finns en möjlighet till ett förhållande där, så backar jag.

fundersam kvinna som sitter ute ensam

Jag måste skydda mitt hjärta från att gå sönder. Jag måste skydda min själ från att gå förgäves. Det är därför jag vägrar att ta itu med något halvt i detta liv, särskilt kärlek.

Var snäll och var ärlig mot mig.

Var en frisk luft i denna öken fylld med falska män. Var ärlig mot mig redan från början. Berätta dina tankar om mig. Lura mig inte att tro att du bryr dig om du inte gör det.

Låt mig inte vänta på ditt sms i flera dagar. Behandla mig inte som ett stopp längs vägen och bara när det är bekvämt. Ansträng dig. Var nära. Var uppriktig i dina avsikter mot mig.

Det är allt jag frågar. Antingen är du med på det här eller så är du ute. Det finns inget mittemellan. Livet är för kort för det, och hur mycket jag än gillar dig är respekten jag har för mig själv större.

Lägg allt på bordet. Den gode den onde och den fule. Så jag vet var jag står. Så jag vet om vi kan ha något på riktigt.

Nog Med Tanke Spelen - Låt Oss Bara Vara Ärliga En Gång