Skip to Content

Var Tillsammans Med Någon Som Gör Dig Lugn

Var Tillsammans Med Någon Som Gör Dig Lugn

När du tänker på kärlek så tänker du på en känslomässig berg-och-dalbana. Du tänker på fjärilar i magen, att förlora kontrollen över sig själv, att vara upp över öronen kär i någon och att förlora fotfästet.

Du tänker på en man som skulle utmana dig och allt du är och står för, på någon som skulle vända upp och ner på hela din värld och någon som du i bokstavlig mening skulle göra allt för.

Ända sedan du var en liten flicka har du haft den här bilden av kärlek. När du läste sagor var alltid prinsen och prinsessan omgivna av elaka människor som ville dem illa.

De var tvungna att slåss och bekämpa olika hinder för att få ett lyckligt slut. Varje kärlekshistoria du såg i det verkliga livet hade en liknande handling

Kärleken handlade alltid om att hitta någon som får dig till att kännas oövervinnlig. Den enda relationen som är värd att slösa tid på är den som du ska kämpa för.

Det är en kärlek som utmanar dig känslomässigt och som får dig att flytta på gränserna. .

Och ibland, är alla dessa känslor helt fantastiska. Det finns stunder i livet när det känns fantastiskt, när du befinner dig uppe i himlen, när du njuter av alla fjärilar i magen som någon väcker inom dig och när någon får dig att tappa kontrollen över dig själv.

porträtt av unga vackra eleganta par i höst park

Men är detta verkligen äkta kärlek?

Låt oss inse fakta – det mesta av det som beskrivits i texten ovan är faktiskt passion.

Men passionen medför vanligtvis andra problem också och även en större risk till att ett giftigt, känslomässigt problematiskt och känslomässigt skadligt förhållande.

Även om någonting liknande detta verkar spännande till en början så är det vanligtvis inte hållbart i längden, oavsett hur mycket du önskar att det skulle vara det.

Låt oss inse det – det här är inte äkta kärlek. Det är bara en känsla av att vara förälskad men det skiljer sig mycket från äkta kärlek, även om du tror att det är samma sak.

Istället för att leta efter någon som ger dig fjärilar i magen och som för med sig passion ska du leta efter någonting som är raka motsatsen.

Du ska leta efter någon som ger dig frid eftersom det är någonting som inte kan jämföras med någonting annat. Du borde vara tillsammans med någon som för med sig ro och gör dig lugn.

Romantiska par som har gyckel på stranden

Du borde leta efter en man som känns som hemma och som är din trygga hamn. Du borde försöka hitta någon som du skulle vara glad och lycklig över att komma hem till efter en lång och stressig dag.

Ju äldre du blir, desto mer inser du att de inledande fjärilarna och passionen bleknar förr eller senare. Du inser att det inte var det du faktiskt letade efter under hela ditt liv, även om du var övertygad om att så var fallet.

Du kommer att inse att andra saker är ännu viktigare, som till exempel villkorslös kärlek, support, vänskap och ömsesidig respekt i förhållandet.

Även om du troligtvis har försökt hålla dig borta från detta hela ditt liv och trott att det skulle vara något tråkigt, lita på mig, detta är den äkta varan.

Jag ljuger inte för dig – den rätte killen kommer troligtvis inte att ge dig fjärilar i magen och han kommer inte att vända upp och ner på din värld.

Men han kommer att ge dig så mycket mer. Han kommer att skänka dig den kärlek och support som du alltid velat ha.

Den här killen kommer inte bara att vara din pojkvän, han kommer att vara din partner, din familj och din bästa vän. Med den här killen kommer du att känna dig säkrare än någonsin tidigare.

Unga romantiska par som kramar och håller på att kyssa i solnedgången

Han kommer att ge dig en kraft och inre styrka du aldrig trodde att du hade inom dig. Den här killen kommer att pusha dig framåt och göra dig till en bättre person, utan att ens försöka ändra på personen du är.

Han kommer att vara någon som du litar på fullständigt och du kommer att veta att han skyddar dig, oavsett vad.

Du kommer att kunna lita på den här killen, utan att ens behöva ifrågasätta hans lojalitet och utan att någonsin behöva tvivla på hans avsikter.

Helt plötsligt så kommer du inte längre att verka så envis och hetlevrad. Den här mannen kommer att göra alla livets svårigheter outhärdliga och alla livets utmaningar lösbara.

Han kommer att se till att allt om dig verkar mindre komplicerat och tillsammans med honom kommer du inte längre att tro att du är så svår att älska.

Den här mannen kommer inte att ge dig allt du vill ha och önskar, han kommer att ge dig allt du någonsin behövt, utan att du ens vetat om det.

Och det kommer att vara det som gör honom så speciell och värd all väntan.

Var Tillsammans Med Någon Som Gör Dig Lugn