Skip to Content

Horoskopets tre Femme Fatale

Horoskopets tre Femme Fatale

Varje stjärntecken har sin egen förförelseteknik men ibland är det svårt att inte lägga märke till att vissa har mycket större charm och dragningskraft än andra i dejtingvärlden.

Dessa tre stjärntecken är horoskopets Femme Fatale och orsakerna till det:

Skorpionen (23 Oktober – 21 November)

vacker blond kvinna

Många människor säger att de antingen älskar Skorpioner eller hatar dem och det visar exakt vilken makt de har över andra människor.

Deras närvaro är klart märkbar. En kvinnlig Skorpion är den sortens kvinna som går in i ett rum och alla huvuden vänds åt hennes håll.

Styrd av Mars (den eldiga planeten som representerar passion och fysisk attraktion) och Pluto (den mest mystiska, destruktiva och besatta planet som finns), har de en naturlig dragningskraft och är svåra att ignorera.

Deras hem är det åttonde huset i horoskopet – ett hus där allt är intimt och dit räknas aktiviteter i sovrummet samt även dina största rädslor och undermedvetna behov.

Med andra ord, en kvinna i Skorpionens tecken vet exakt vad hon ska göra och säga för att förtrolla dig och få dig ur gungning.

De är inga blyga violer och de gillar att exponera sin sensuella personlighet.

Det är ingen hemlighet att de tycker om att njuta av sin kropp och vill gärna lära känna och få reda på allt om sin partner.

De är otroligt lojala och trogna partners och detta gör dem ännu mer oemotståndliga.

En kvinna i Skorpionens stjärntecken är inte rädd för att säga sin åsikt. Hon är självständig och skulle hellre dö än uppfattas som krävande och män verkar uppskatta det.

Om du vill ha ditt livs mest passionerade förhållande ska du leta efter en Skorpionkvinna, men om du skulle komma på tanken att utnyttja och manipulera henne bör du springa för livet, åt motsatt håll.

Det djupa mysteriet med elementet Vatten samt Mars passionerade eld gör att det här stjärntecknet verkligen kammar hem förstaplatsen bland horoskopets femme fatale.

Vågen (23 September – 22 Oktober)

Closeupstående av den härliga förföriska kvinnan med mörkbrunt ögonsmink

 

En kvinna i Vågens tecken är den sortens kvinna som varje kille har fantiserat om att vara tillsammans med och ännu mer att synas med. Hon är en exklusivare version av granntjejen alla män har varit besatta av. Hon har allt.

Detta Luft-element med Venus som härskare besitter en farlig kombination av skönhet och klokhet och detta gör dem otroligt karismatiska.

Tjusningen hos en Vågenkvinna ligger i hennes kärlek till allt det stereotypiskt flickaktiga.

De älskar att se bra ut, de gillar fina kläder och make-up och de är väldigt öppna med det.

Inte bara det, de vill också att deras partner behandlar dem som en riktig kvinna.

De skräms inte av den traditionella kvinnorollen och att deras partner skämmer bort dem, kort sagt, de njuter av att vara och känna sig som kvinnor och det syns på alla sätt och vis.

Vad som gör det hela ännu bättre är att det är fullständigt medvetna om hur människor uppfattar dem.

De är extremt kloka och engagerar sig i alla möjliga konversationer, oavsett ämne, och det är då alla blir så förvånade.

Om du någonsin trott att Vågen saknar djupare intelligens så har du otroligt fel.

De är intelligenta men de är också otroligt bra på att överföra sina idéer på alla andra på ett otroligt effektivt sätt.

Deras öppenhet och karisma i kombination med att de inte har några skuldkänslor för livets njutningar är vad som gör dem otroligt fascinerande.

Kräftan (21 Juni – 22 Juli)

Stående av den vackra kvinnan

En kvinnlig Kräftan har en spröd sorts intensiv dragningskraft.

Det är som tjusningen hos en sjöjungfru eller någon annan mytologisk varelse.

Du vet aldrig varför men till sist och syvendes känner du dig otroligt attraherad av henne.

Medan vissa andra stjärntecken är mycket uttrycksfulla i sitt kroppsspråk och sitt beteende är kvinnor i Kräftans tecken som prinsessor.

De är totalt omedvetna om sin skönhet och de är förtjusande barnsliga och otroligt kloka.

De har en inre, naturlig dragningskraft som gör dem så otroligt speciella.

De är naturligt vackra kvinnor, utan make-up och snygga kläder.

Du vill bli älskad av dem eftersom de verkar förstå kärlek och känslor bättre än någon annan och de är ofta öppna om att pröva på nya saker och få sin partner att må bra.

Deras vänliga attityd och naturliga sätt får människor att häpna.

De är helt och hållet engagerade i allt de gör och det är en sällsynt egenskap.

En kvinnlig Kräfta förstår till punkt och pricka hur man njuter av allt det naturliga i livet utan att överanalysera allt och det är vad som gör dem så oemotståndliga.

Horoskopets tre Femme Fatale