Skip to Content

5 Stjärntecken Som Bara Inte Kan Ha En Relation Med Dig

5 Stjärntecken Som Bara Inte Kan Ha En Relation Med Dig

Engagemang är inte något som vi alla har. Vissa människor blir rädda när de håller på att komma i nära relation med sin partner.

Tro det eller inte, men vissa stjärntecken kommer ALDRIG att kunna ha en relation. Om du vill ta reda på vilka stjärntecken som är ”osäkra” när det gäller relationer och engagemang, läs vidare!

1. Oxen

Oxen

Detta stjärntecken är inte rädd för att engagera sig, utan för att förlora sin frihet. De vill bara inte behöva förklara vart de är och vad de gör.

De är medvetna om att livet är tillräckligt långt, för att ha tid att njuta av familjelivet. Tro det eller ej, men att sova tillsammans med någon är inte något de ser fram emot.

De vill bara vara helt fria, uttrycka sin vilda natur när de känner att det är rätt tid för att göra det.

2. Jungfrun

jungfrun

Jungfrun är den största perfektionisten av alla stjärntecken. At hitta rätt partner kan ibland vara ett omöjligt uppdrag.

De vill bara att i deras liv ska vara perfekt, så de vill inte binda sig till någon. Det är därför de har mycket svårt för att hitta sin själsfrände.

Jag menar, vem skulle kunna klara av allt det kontrollerande som bara jungfrun kan kräva?

3. Vågen

Vågen

Detta stjärntecken har ett väldigt socialt liv, men saken är den, att de aldrig någonsin kommer att fästa sig vid någon.

De är ganska seriösa med sina relationer till människor i sitt liv, och om du inte är en högkvalitativ person kommer du inte att passa in i vågens uppfattning om ”bra människor”.

De vill vara 100% säkra på personen. Du kan tycka att de är för seriösa, men …det är bättre att känna sig säker, än att sedan vara ledsen.

4. Skytten

skytten

Detta stjärntecken är alltid överallt. Att vara med endast en person och fästa sig till denne är inte något du vill ha i livet.

De hatar det faktum att det alltid finns en partner som säger vad de ska göra eller vad de ska undvika.

De kan inte stå för andra människors auktoritet, så skytten kan inte tolerera att vara instängt i en kärleksrelation, utan du kommer att vara borta med ett ögonblick.

Så, håll ögonen öppna om du är i relation med skytten, han kan komma att lämna dig när du minst anar det.

5. Fiskarna

fiskarna

Fiskarna vill vara i ett förhållande, men de har svårt för att hitta rätt partner. De har höga förväntningar, så om du inte är en raketforskare, närma dig inte dem.

De kommer bara att fästa sig vid dig om du följer alla deras regler och om de märker att de har kontroll över dig.

Jag är ledsen över att spräcka din bubbla, men de kommer aldrig att vara en perfekt partner.

kvinna tittar på himlen