Skip to Content

Hur Gör Man En Kille Svartsjuk? 13 Sätt Att Få Honom Att Vilja Ha Dig

Hur Gör Man En Kille Svartsjuk? 13 Sätt Att Få Honom Att Vilja Ha Dig

Okej, så om du vill göra en kille svartsjuk, så finns det troligtvis tre rimliga skäl till det.

Låt oss se om jag har rätt…

Orsak ett: det är din före detta pojkvän och du försöker desperat visa honom vad han förlorade när han lämnade dig, genom att ha lite flirtig och rolig tid.

Orsak två: Du är i ett förhållande, men den ständiga känslan finns av att du tas för givet och du behöver få honom att inse att du är helt kapabel till att få NÅGON annan (om behovet skulle finnas).

Och slutligen, anledning tre: Du har fallit för den heta killen i kvarteret och du vill se om känslan kanske återvänder genom att göra honom avundsjuk, och se hans reaktion på din flirt med en annan kille.

Oavsett vilken det är, se till att veta vad ditt exakta slutmål är och bryt inge några (oskrivna) regler under tiden. Men allra främst, ha kul och flirta!

Alla fall ovan, är legitima skäl att engagera sig i någon oskyldig flirt, så påpeka dina tillgångar för att få den reaktion (och det ultimata resultatet) som du är ute efter.

Ibland är allt som killar behöver, en liten verklighetskontroll och en väckarklocka för att skaka deras mark.

Om det är din pojkvän, kanske det är dags att låta honom inse, att en tjej som du, inte bara faller från himlen. Det är dags att visa honom hur du förväntar dig att bli behandlad.

Och det gör skadar aldrig att visa ditt ex vilken enorm förlust han gjorde genom att dumpa dig. Ett uppbrott suger, men det finns sätt att göra ett ex svartsjukt, som kommer att ge dig mycket skratt efter din förkrossning.

Är du redo för att ha kul?

kvinna flirta i baren

Det fantastiska här är att det finns riktiga sätt att göra en kille svartsjuk och samtidigt ha kul, utan att skada din mentala hälsa eller skada någon annan i situationen (annat än hans ego).

Du kan använda sociala medier till din fördel eller använda hans killkompisar på ett smart men helt ofarligt sätt! Det finns sms (som jag kommer att förklara i senare delar), använda snapchat och bli vän med hans bästa vän, för att spela ett tankespel med honom!

Och det finns en massa andra små saker som kommer att öka din självkänsla, samtidigt som du hjälper dig att inse vad en kille vill, vara för att använda det mot honom.

Du kan skada hans ego genom att ändra dina planer i sista minuten och se till att din pojkvän känner hur det känns när rollerna är omvända. Ändra din frisyr till hans favoritstil efter ert uppbrott, vilket är en stor sak som han dock inte kommer att erkänna.

Om ditt mål är att göra din pojkvän svartsjuk för att få honom att inse att du inte är att leka med, har jag det rätta tipset. Om du vill hitta ditt bästa jag, medan du gör ditt ex svartsjukt, finns det många alternativ där också!

Om du vill börja träffa en kille som du har tänkt på under en längre tid, finns det säkert sätt att göra det på också. Att göra en kille svartsjuk kan vara riktigt roligt, så länge du följer spelreglerna och inte krossar ditt eget hjärta.

Många killar behöver bara en liten påminnelse om vilken typ av kvinna de har att göra med och du kommer att tjäna honom just detta!

Och det är precis så du ska göra. Bläddra igenom dessa otroliga ideer och hitta de som fungerar bäst med din plan och nuvarande situation.

Gör exakt som du blir instruerad och du kommer att bli hans, på nolltid! Och om du inte gör det, vet du åtminstone att killen ärligt talat inte är värd besväret. Du vinner på något sätt! Låt oss nu knäcka hur!

1. Se ut som en miljon dollar

vacker kvinna i svart klänning på bron

Vad är det bästa sättet att göra en kille svartsjuk på? Genom att se ut som en riktig gudinna! Och det är precis vad du ska göra. Och det allra bästa? Du kommer att känna dig som världens drottning medan du gör det du tänkt dig – gör honom riktigt svartsjuk.

Det här handlar om dig. Skäm bort dig med en shoppingtur; plocka upp din bästa vän och ha kul medan du laddar batterierna och ni spenderar tid tillsammans! Medan du shoppar, får en ny frisyr och spenderar tid med din vän, kommer du att glömma allt som har med den killen att göra, jag lovar!

Åtminstone en minut och det betyder något, eller hur?

Tillagd bonus – ta med dig en killkompis och se till att ta en selfie och lägga upp den på sociala medier om du känner för det. Det kommer säkert att få blodet att pumpa, särskilt om han inte känner killen.

Så, i grund och botten kommer du att investera i dig själv, känna dig som en gudinna, spendera kvalitetstid med en kompis och samtidigt göra din kille svartsjuk.

Det blir verkligen inte bättre (eller enklare) än så.

2. Han en tjejkväll och lev livet

grupp kvinnor som har kul att dansa

Glöm allt som handlar om att försöka göra honom svartsjuk. Detta kommer att göra tricket, men det är också viktigt att du har lite kul och skämmer bort dig själv!

Samla dina tjejer och ordna en tjejkväll. Köp stora mängder vin och starta festen hos dig. Gör er redo tillsammans, medan ni lyssnar på Beyonce och dricker rose. Prata, skratta, dansa och njut av att umgås med varandra, för det förtjänar ni!

Om han ringer eller skickar sms till dig, låt honom veta att du inte är tillgänglig eftersom du är för upptagen med att leva livet med dina tjejer!

Han kommer att bli galen och undra var du är och vem du är med och du kommer att ha alldeles för roligt för att ta emot skit. Ta en selfie (eller ett dussin) och skapa minnen med dina bästa tjejkompisar.

Kom ihåg att det är de som står vid din sida genom denna prövning och det är därför det är viktigt att aldrig förlora de i livet.

Visst, du kommer att göra honom avundsjuk, men du kommer också att bli påmind om hur fantastisk och stödjande din vänkrets är.

3. Imponera på hans killkompisar

grupp vänner som dricker

Men gå inte från din väg när du gör det. När du är nära hans killkompisar (eller av misstag stöter på dem), agera som att stöta på dem, var den mest fantastiska avslappnade händelsen på dagen!

Var pratsam men lyssna också, fråga hur de mår (utan att fråga om killen) och dela några härliga skratt, om situationen känns lämplig. Och när hans vänner berättar gör honom hur fantastiskt det var att träffa dig (och hur fantastisk du såg ut), kommer han att bli avundsjuk, oavsett om han gillar det eller inte.

Se till att du lämnar det bästa intrycket på dem, samtidigt som du är ditt bästa jag, och du gör en fantastisk sak av en oplanerad träff.

Killar bryr sig om vad deras andra killkompisar tycker, särskilt om tjejer!

Och när han gör sina killar prata om hur de såg dig häromdagen, kommer han att undra varför han i första hand lät dig (eller varför han inte har gjort något ännu, om ni endast dejtar).

4. Ha en mystik runt dig själv

kvinna i svart kappa och svart hatt

Ju mindre du säger till en kille, desto mer dras han till dig! Kom ihåg det.

Och istället för det, sluta dela en stor del av ditt liv med honom och börja skapa ett mysterium runt dig. När han frågar dig något, svara honom, men svara inte för mycket.

Han behöver inte känna till varje detalj som händer i ditt liv och när du börjar inse hur det kommer att få honom att hålla sig fastklistrad vid dig, vinner du jackpotten i er relation!

Killar TROR att de inte bryr sig om varje sak du har på gång (tjejsaker och liknande) men när du faktiskt börjar lyssna på honom och stör honom med mycket information blir han svartsjuk.

Killar är så lätta att manipulera och allt är deras fel i första hand, så varför ska du känna dig skyldig till att ha använt hans egen logik mot honom?

Ju mer mystisk du blir, desto mer kommer han att vilja ha dig. Bevisat faktum.

5. Nämn ditt ex i hans närvaro

man och kvinna som sitter på sängen

Om det är en sak som killar absolut HATAR, så är det att höra om ditt ex. De bryr sig inte om honom, de har inte tid till att höra om honom och de blir riktigt avundsjuka ju mer hans namn nämns.

Så börja nämna hans namn då och då när du pratar med honom, oavsett om ni är i en grupp eller ensamma. Det kommer att ta göra honom galen.

Om du har en konversation och påminns om ditt ex på något sätt (kanske jobbade han i den bransch som diskuteras eller så kanske han bor i den stad ni befinner er i), var inte feg för att nämna det!

Var helt avslappnad, som om det bara är vilken kille som helst, och fortsätt prata som om ingenting hände.

Varje gång du nämner hans namn, gör det med ett leende, som om det på något sätt tar fram stora minnen som betyder mycket för dig. Jag behöver inte ens förklara hur avundsjuk din kille kommer att bli.

Så enkelt, men ändå så effektivt.

6. Ha kul med dina killkompisar

man ochman och kvinna dricker kaffe kvinna dricker kaffe

Du kommer förmodligen att stöta på honom då och då, speciellt om ni har samma umgänge. Nästa gång du är på en fest och du är med dina vänner, se till så att han ser dig.

Och skruva sedan upp tempot lite. Flirta och skratta som om de är de roligaste killarna du någonsin träffat. Han måste se dig ha ett samtal med andra killar. Detta gör dem avundsjuka, snabbare än du kan tro.

Du skrattar, kramas och är dit flirtiga jag med andra killar, skojar du med mig? Han kommer inte att klara av det.

Så använd det mot honom. Du kommer att vara helt oskyldig i hela situationen och han kommer att vara på dig och se till att HAN är den som får dig att skratta och att han är den du flirtar med.

Om det här är din pojkvän och du försöker lära honom en läxa, se det som en lärdom för honom.

Om det är en flirt vars uppmärksamhet du försöker få, bra jobbat. Nu är bollen i hans händer och du kommer äntligen se om han är tillräckligt manlig för att hantera dina behov.

7. Var otillgänglig (svara inte på meddelanden eller samtal)

man går på gatan och pratar i telefon

Jag vet att det första du vill göra när du ser hans namn på skärmen, att svara direkt. Men det skulle vara ett stort misstag.

Du måste låta honom veta att du inte är beroende av honom. Du är en självständig kvinna som är helt kapabel till att vara ensam om det är så det måste vara.

Han kan ringa eller skicka sms till dig, men du måste vara otillgänglig ett tag, för att låta honom inse att du inte är där för att göra allt på hans begäran.

Låt honom svettas. Få honom att se allt inte handlar om honom! Och när du äntligen bestämmer dig för att ta upp telefonen och svara honom, bete dig som att det är det mest normala någonsin.

Och när ni träffas bör du inte nämna det, och om han gör det, prata bara bort det. Du var upptagen, du såg inte telefonen eller så var din kompis där. Han får acceptera det.

Om han fortsätter att ta dig för givet, så fortsätt att vara otillgänglig. Han tycker inte att tycka om det, och ändra sig på nolltid.

8. Börja umgås med någon som är helt annorlunda än han

man och kvinna kram utomhus

Hitta någon som är hans fullständiga motsats. Låt oss säga att killen du försöker göra avundsjuk är mörkhyad med mörkt hår, har en konstig humor och gillar fotboll.

Ditt mål är att hitta en kille som inte liknar något av det. En kille med ljust hår som gillar film och basket och som har en mycket avslappnad humor.

Både fysiskt och känslomässigt är den här killen ingenting som du önskat dig.

Han kommer att börja tro att du har ändrat din typ helt och börja få panik och undra om han ens har en chans hos dig nu.

Han kan till och med börja göra några förändringar på sitt utseende för att tillfredsställa dig och allt detta, för att han såg dig umgås med en helt annan typ av kille.

Han kommer inte ens att känna till er relation (det spelar ingen roll). Huvudsaken är att det kommer göra honom svartsjuk innerst inne och han kommer att vara beredd på att kämpa mer för att få dig.

9. Använd sociala medier för att påminna honom om din äventyrliga anda

kvinna som tar foto av kopp kaffe

Förmodligen följer han varje steg du tar via sociala medier (alla vi har gjort det någon gång), så dra nytta av hans vakande öga. Lägg upp noggrant utvalda bilder som får honom att tänka ”wow” när han ser vad du håller på med.

Oavsett vilket äventyr du går på, lägg upp det med en selfie eller två, där du ser bra ut!

Bygg upp din anda, delta i mycket välbehagliga aktiviteter med de människor du värnar om och gör saker som får dig att må bra. Glöm allt om din strävan om att göra honom svartsjuk och fokusera på dig själv.

I allt väsen kommer du glömma bort dig själv. Din emotionella och fysiska hälsa är dina främsta prioriteringar.

Gör vad som krävs för att påminna dig själv om det och var din egen bästa vän.

Hitta tröst i det faktum att han sannolikt kommer att se hur lycklig och uppfriskad du ser ut på alla fina bilder och var säker på att han kommer att vara avundsjuk medan du läker ditt hjärta.

10. Åk på semester med dina tjejkompisar (INTE honom)

grupp vänner gå på sandstrand

Dina nästa lediga dagar, eller när som helst när det fungerar för alla dina tjejer, planera in en tjejresa någonstans där du kommer att glömma allt om dina problem. Där du kommer att njuta av lite sol, frisk luft och positiv atmosfär.

Låt honom veta om din lilla resa och bete dig som att du är så upphetsad som du förmodligen är! Han kommer att känna sig svartsjuk över att han inte åker och att han inte var ditt första val för en trevlig semester.

Han kommer att bli galen och föreställa sig alla heta killar som du förmodligen kommer att stöta på. Han kommer tro att någon nästan naken kille flirtar med dig och gör någonting.

Och det är precis vad du vill, eller hur?

Det är uppenbart att om du är i förhållande kommer du inte vara otrogen, men du kommer att vara långt ifrån honom och Gud vet vad som kommer att hända i hans huvud.

Du kommer märka hur överskyddande han kommer att vara mot dig när du kommer tillbaka. Du kommer att känna hans närvaro i ditt liv, mer än någonsin eftersom han har lärt sig hur det är att vara utan dig. Han kommer inte att tycka om det.

11. Sluta skriva onödiga meddelanden

kvinna som använder bärbar dator

Åh herre Gud, det här får honom att bli galen. Jag antar att ni skickar meddelanden till varandra då och då, har jag rätt? Om inte, kanske du kan börja.

Och när ni för en konversation, försvinn bara när ni befinner er mitt i ett intressant ämne som han tydligt är inne. Sluta skriva i ungefär en halvtimme. Få honom att vilja mer än du ger.

Han kommer inte att släppa sin telefon och undra var i helvete du har försvunnit och göra allt för att få höra vad du har att säga. Du kommer att ha det lite roligt och veta exakt vad han gör och väntar på.

Skickar du sms till någon annan kille? Är en annan kille hos dig? Vad i helvete händer där borta och varför svarar du inte på hans sms efter att du börjat prata om ett visst ämne.

Svartsjuk eller? Låt honom vända lite, innan du svarar med ”Åh förlåt, behövde göra någonting!”, och fortsätt skriva som om ingenting hänt.

12. Reagera inte på hans bästa sida

man och kvinna som pratar i soffan

Om vi pratar om din nuvarande pojkvän som har börjat ta din otrolighet för givet, så är den här för dig.

Du kommer inte att låta hans plötsliga flirt och uppmärksamhet, få dig att glömma allt hans dåliga beteende de senaste veckorna. Så när han visar sina bästa sidor, reagera inte. Förbli likgiltig.

När han försöker prata med dig och använder samma gamla historia, se på honom och fråga ”tror du ärligt talat att det är så enkelt? Du har så fel”.

Låt honom bli orolig och inse att du inte är någon idiot. Om han vill vara med dig måste han bete sig bra hela tiden, INTE bara när det passar honom.

Han kanske börjar tro att det finns en annan kille i bilden, eller så kan han börja inse de fel han gör. Hur som helst, så är han tvungen att fatta ett beslut om sitt beteende, och det är bra!

13. Jämför honom med en kändis

kvinna som flörtar med mannen medan hon dricker kaffe

Vill du veta varför killar HATAR kändisar som ser perfekta ut så fort de vaknar? Eftersom de känner att deras tjejer tänker på dem, dag efter dag, och gör allt för att träffa dem.

Nu vet jag vad du tänker. Det är en kändis, det är helt orealistiskt. Vad finns det att tjafsa om?

Mycket faktiskt! Han vet att han inte är Ryan Gosling. Han kommer aldrig att ha Jason Momoas kropp och han är inte lika rolig som Ryan Reynolds. Hans ego såras eftersom det får honom att känna sig otillräcklig.

Det är just därför du bör jämföra honom med den snyggaste manliga kändisen du vet, som kan få honom att inse att han inte är allt. Och om han vill behålla dig, bör han bete sig bättre.

Slutgiltiga tankar

man och kvinna njuter av en dejt

Att hitta, upprätthålla och bevara en sund, engagerad relation är som en uppgift, att tänka på nutiden. Killar tar tjejer för givet och förväntar sig att de ska behandlas som kungar medan de behandlar dem som varor.

Och jag tror att det är dags att visa killarna att vi inte är här föratt betjäna dem och absolut inte för att acceptera deras dåliga beteenden.

Om han vill ha dig, måste han veta att han måste anstränga sig för att få dig, och fortsätta visa sin lojalitet.

Om inte så finns det många sätt att göra honom svartsjuk på och få honom att se ditt värde genom den jobbiga vägen. Om han inte är villig att lägga ner det jobb som krävs, kommer han inte att få privilegiet att älska dig.

Lyckligtvis är vissa killar värda besväret och när du lär dem en läxa, lär de sig att använda sig av den. Och detta är för deras bästa.

Bläddra igenom ovanstående förslag igen och se hur långt du är villig att gå för att ge honom en titt på verkligheten. Jag lovar, detta är det bästa du kan göra för att få honom att se dig på det sätt du är värd.

Detta är en resa med självutforskning mot att hitta ditt bästa jag, medan du för övrigt får din kille att se dig och behandla dig som den drottning du är!

Hur Gör Man En Kille Svartsjuk? 13 Sätt Att Få Honom Att Vilja Ha Dig