Skip to Content

Ex-flickvänner, Rankade Från Värst Till Bäst (Baserat På Deras Stjärntecken)

Ex-flickvänner, Rankade Från Värst Till Bäst (Baserat På Deras Stjärntecken)

1. Skorpionen

skorpionen horoskop

När de gäller de värsta exen, tar skorpionen ledningen. Hon är vanligtvis bevakad och väldigt beskyddande när hennes hjärta krossas, så det finns inga gränser för vad hon kan göra.

Den sorg och smärta som hon känner efter ett uppbrott blandas med ilska. Hon vill ha hämnd. Hon vill ge igen och hon vill att henens ex ska veta exakt hur hon kände.

Självfallet kommer helvetet att brytas loss och hennes ex kommer att ångra vad han gjorde.

Hon är alltid på kanten av att förvandlas till ett psyko-ex som kommer att krossa fönster, ringa till hans nya flickvän och säga en sak eller två, lägga upp opassande bilder på alla sociala medier, göra stora scener osv.

När ilskan försvinner kommer hon att dra sig tillbaka och bli ännu mer bevakande än hon var från början.

2. Tvillingarna

tvillingarna horoskop

Saker som inte fungerar så bra som hon planerade, har hon svårt för. Det är ännu värre när förhållanden tar slut.

Hon kommer att vilja gå till botten med saker och är beredd på att gå långt för att ta reda på varför något gick fel och hur det kan repareras.

Hon vill vanligtvis inte att uppbrottet ska ske, oavsett hur förhållandet är.

Hon kommer att göra sitt bästa för att plantera ett frö av tvivel hos sitt ex och övertyga honom om att ge det ännu en chans. Hon kommer till och med att ljuga om saker hon behöver för att ha det på sitt sätt.

Om det misslyckas ändrar hon sin strategi och går in i ett själv skyddande läge. Anfall är det bästa försvaret, så tvillingen kommer att prata dåligt om sina ex, samtidigt som hon kommer att överdriva en del.

3. Kräftan

kräftan horoskop

Samtidigt som en kräfta kan vara en av de bästa flickvännerna, kan hon även vara ett hemskt ex. Hon vill vara den lyckligaste personen och ingenting kan stoppa henne från det.

Oavsett om hon erkänner detta för sig själv eller inte så har hon fått sina relationer att fungera, mer än en gång.

Hon älskar att fixa trasiga saker och ser alltid det goda i andra, som så småningom kommer tillbaka till henne för att ge igen.

Långt efter att förhållandet avslutats har hon fortfarande hopp om att saker kommer att ordna sig.

Hon kan inte riktigt glömma sitt ex, eftersom hon är besatt av honom och förföljer honom genom sociala medier och gemensamma vänner.

Vid dessa uppbrott där hon inte riktigt kan säga vad orsaken var, är de värsta. Hon får omedelbart en känsla av att hon inte är tillräckligt bra och hon har svårt att skaka av sig den.

4. Stenbocken

stenbocken horoskop

Ett stenbocks ex är varken det värsta eller bästa. Hon är någonstans mittemellan. Egentligen beror allt på orsakerna som ledde till uppbrottet.

Om orsakerna till uppbrottet var tydliga och de gick skilda vägar på bra villkor, är hon det bästa ex som en kille kan önska sig. Hon kommer att hantera uppbrottet med värdighet, oavsett hur hon känner för det.

Å andra sidan kan hon inte stå ut med att inte ha avslutat något. När orsakerna är oklara vill hon gå till botten med dem. Hon skickar meddelande efter meddelande tills hon får alla svar hon vill ha.

Innan hon ens är medveten om att hon överdrivit med alla meddelanden, fortsätter hon med att vilja träffa personen tills det att hon får alla svar hon vill ha.

Lyckligtvis har hon en bästa vän som kommer att lugna ner henne och få henne att se verkligheten – inte allt har en logisk förklaring. Det kommer att stoppa henne på vägen till ett ännu galnare ex.

5. Jungfrun

lejonet horoskop

Jungfrun som ex vill alltid skapa en mening till allt. Hon kommer att spåra hans och hennes rörelse och försöka ta reda på varför alltid tog slut mellan dem.

Hon kommer vara på gränsen mellan att drunkna i sina tårar och tacka himlen för att ha räddat henne från den hemska mannen.

Hon kommer att bläddra igenom hela deras meddelandehistorik och leta efter eventuella röda flaggor. Hon kommer att undersöka hans sociala medier och leta efter tecken på otrohet.

Hon kommer också att ringa sitt ex flera gånger än vad som är nödvändigt, för att prata igenom saker och hon kommer inte att ta ett nej som svar. Endast genom det kommer han att se henne som galen.

Det värsta av allt är att hon egentligen inte är galen. Hon vill bara veta den riktiga anledningen till vad som hände och få ett riktigt avslut.

6. Väduren

väduren horoskop

Problemet med henens ex är att de inte vet vad de hade, förrän de förlorat henne- De lär sig att uppskatta henne när det är för sent.

Vid den tiden har en vädurs-kvinna gått vidare, och det finns ingen väg tillbaka.

Hon säger inte bara att hon har någon ny. Hon hittar någon ny på riktigt och gör sitt bästa för att gå vidare.

Rebound-relationer är hennes sak, och hon tror att det blir lättare att glömma hennes ex, om hon istället har någon annan att ockupera och underhålla henne.

Är det bra eller dåligt att göra så? Väduren kommer att ta reda på det inom kort.

7. Fiskarna

fiskarna horoskop

Fiskarna har svårt att acceptera uppbrottet eftersom hon är en hopplös romantiker, och uppbrott är inte det ord som hon avslutar sagor med.

Hon kommer definitivt att sätta på sig en modig fasad, medan hon egentligen faller isär under. Hon kommer att dra sig tillbaka i sig själv och sörja den förlorade kärleken i lugn och ro med netflix och en stor skål glass.

Hon kommer inte avsiktligt att hämnas, men hon kommer sannolikt att såra sitt ex genom att visa honom att hon klarar sig bra utan honom (även om hon inte mår så bra). Ingen kan skylla på henne för det.

Hon kommer att vara lite fundersam över varför saker måste sluta på det sättet. Hon kommer förmodligen att leta efter ledtrådar på hans sociala medier och förstöra sin ”chill” ex-fasad, genom att av misstag gilla något som publicerats för 26 veckor sedan.

8. Vågen

vågen horoskop

Den enda gången vågen är bland de värsta exen, är när hon envist försöker vara vän med sitt ex. Vid dessa tillfällen sårar hon bara sig själv och förvärrar den redan svåra situationen.

När känslor är inblandade från båda sidorna, kan det inte sluta bra. Att vara vän med sitt ex kan bara röra till och förvirra situationen, vilket vågen hatar.

Lyckligtvis är hon mycket rationell, och när hon har lite tid till att tänka igenom saker, kommer hon att förstå att det inte finns något som kan göras när det inte är tänkt att vara på ett visst sätt.

Vid första ögonkastet, hanterar hon uppbrottet riktigt bra, även om bara hon själv vet vad som händer inuti. Deras utåtriktade personligheter och positiva attityder, är det som tar dem igenom detta.

9. Vattumannen

vattumannen horoskop

Hon kommer att se ut som en kallhjärtad tik efter ett uppbrott, även om det inte kan vara långt ifrån sanningen. Hon vill bara inte ge sitt ex tillfredsställelsen att se ner på henne.

Hon kommer att rikta all den uppmärksamhet hon gav honom, till sig själv. Hon kommer att jobba på sig själv.

Hon har sitt stödsystem. Hon kommer att tillbringa mer tid med vänner och nära och kära, trots att hon aldrig lagt ner tid på dem, medan hon var i förhållandet.

Det kommer inte finnas utrymme för ett ex i hennes liv, och hon kommer att göra det uppenbart, genom att ignorera hans meddelanden och hålla sig borta från hans sociala medier.

10. Skytten

skytten horoskop

Hennes ex kommer sannolikt att vilja vara vän med henne, eftersom hon är en kvick och rolig person och en bra lyssnare också. Han vill inte förlora det.

Det är därför det är lätt för hennes ex att spela ett vänskapskort, för att dra in henne i en relation igen. Det är dock inte något hon är intresserad av.

Hon kommer att göra ett bra jobb med att låtsas att hon är okej, och allt som är i hennes makt, för att bevisa för sitt ex att hon inte behöver honom i sitt liv.

I verkligheten kommer hon att vara allt förutom okej, och hon skulle väldigt gärna vilja komma tillbaka till sitt ex.

Eftersom hon vet att det inte är ett alternativ, kommer hon att låtsas tills det att hon övertygar sig själv om att hon har det bättre utan honom. När tiden gått, kommer hon att inse att uppbrottet är det bästa som kunde ha hänt henne.

11. Oxen

oxen horoskop

Hon hatar drama, och det är bara en av anledningarna till att en oxe-kvinna accepterar ett ex. Hon undviker att gråta och gå tillbaka till sitt ex när hon är ensam, hon är för smart för att göra det.

När det är över, är det över, och det finns ingen väg tillbaka. Hon vill lämna saker med huvud uppe. Oavsett hur mycket smärta hon känner, kommer hon att förbli trogen mot sig själv.

Hon kommer att avsluta alla band med sitt ex – inte för att hon hatar honom, utan för att det är lättare att komma över allt det jobbiga på det sättet.

Hon vet djupt inne att hennes ex inte var den rätta. Trots det, gör det inte hennes smärta mindre.

12. Lejonet

lejonet horoskop

Hennes ego kommer att såras allvarligt. Hennes hjärta kommer troligtvis att vara förkrossat, men hon kommer att hantera uppbrottet som ett proffs.

En självsäker lejonkvinna tillåter aldrig någon att ge henne etiketten ”patetiskt ex”.

Hon kommer inte att vara vän med sitt ex, eftersom hon inte ser någon mening med det. Om de har gått ifrån varandra, är det där deras historia slutar.

Hon kommer att radera hans telefonnummer och alla hans sociala medier, till och med blockera honom om det behövs.

Hennes känslor är sårade och hon behöver inte ständiga påminnelser om vad som kunde ha hänt. Uppbrott är svåra som de är, och lejon vill inte göra saker och ting ännu svårare för sig själva.

Hennes beteende i denna svåra situation är beundransvärt. Hennes självrespekt är för kraftfull.

Ex-flickvänner, Rankade Från Värst Till Bäst (Baserat På Deras Stjärntecken)