Skip to Content

En Man Som Älskar Dig Kommer Att Bringa Klarhet, Inte Skapa Förvirring

En Man Som Älskar Dig Kommer Att Bringa Klarhet, Inte Skapa Förvirring

Det största problemet med dagens dejting är att inte veta var du står. Det känns som att alla är rädda för att tillkännage ett förhållande och det verkar vara enklare att låta det bero.

Du låg med en kille men det betyder inte att han skickar dig ett godmorgon-sms dagen därpå.

Du berättade för din pojkvän att du älskar honom men det betyder inte att han inte bara helt plötsligt kommer att försvinna och sluta svara på dina samtal.

I dagens samhälle är allting en tillfällighet, ett casualt eller ett nästan-förhållande.

Hur många gånger har du inte dejtat en kille, tillbringat tiden med honom eller legat med honom men i slutändan vet du ändå inte hur du ska definiera förhållandet ni har mellan er två?

Jag är säker på att du redan befunnit dig i en situation där du inte vet om du är singel eller upptagen.

Du vet inte om du borde anse honom vara din pojkvän, om det är okej att flirta med andra killar och om du tillåts anklaga honom för att vara otrogen om han råkar se åt andra tjejer.

kvinna som håller huvudet på mans axel

Vad är det som är på gång mellan er två? I vilken riktning är ert förhållande på väg? Kan man ens kalla det ett förhållande, till och börja med? Är det på väg åt något håll eller är det bara någonting tillfälligt?

Njuter ni två bara av ögonblicket utan att tänka på vad som komma skall? Eller är det okej för dig att dagdrömma om er framtid tillsammans?

Få mig inte till att börja prata om blandade signaler och deras dolda budskap. När du pratar med en man känns det som att du försöker dechiffrera krypterad topphemlig information.

I grund och botten vet du aldrig exakt vad han tänker och hur han känner.

Du kan inte vara säker på om han låtsas vara kär för att komma innanför trosorna på dig eller om han spelar likgiltig för att skydda sig själv från att bli sårad.

Miljontals frågor och inte ett enda svar i sikte. I slutändan är det bara tvivel du har kvar.

Nå, låt mig säga dig en sak; det här är inte och borde inte anses vara normalt, hur vanligt det än är. I själva verket skulle en riktig man aldrig få dig att känna på det här viset.

man med mössa och kvinna sitter på klippan njuter av solnedgången

Dessutom, så länge du tvivlar på din killes känslor är det ett tecken på att han inte har några. Kom ihåg – ibland är inget svar tillräckligt svar.

Lita på mig – när en man älskar dig, ser han till att klargöra det. Han kommer inte bara att prata om sina känslor, han kommer även att se till att du ser och känner dem.

En man som älskar dig kommer aldrig att få dig att tvivla på hans känslor för dig. Han kommer aldrig att få dig att ifrågasätta hans avsikter och du kommer alltid att veta var du står med honom.

Istället för att få dig konfunderad i hjärta och sinne, ser han till att få klarhet. Den här mannen kommer att ge dig en känsla av trygghet.

När det gäller den här mannen kommer du att veta att du kan förlita dig på hans kärlek, oavsett vad. Du kommer att vara säker på att han aldrig kommer att överge dig, även om hela världen vänder ryggen åt honom.

En man som verkligen älskar dig kommer aldrig att låta dig överanalysera eller skapa oro. Han kommer inte att vara den som gör att du jämför dig själv med andra kvinnor.

Han kommer inte att vara orsaken till dina sömnlösa nätter. Han kommer inte att vara huvudtemat i samtalet med dina vänner.

man och kvinna kramar varandra i naturen

Han kommer inte att få dig till att fundera över vad han vill av dig och han kommer heller aldrig att sätta dig i en sits där du inte litar på det han säger.

Den här killen kommer alltid att hålla sina löften. Han kommer att stå för sina ord och du kommer aldrig att fånga honom i en lögn.

Bredvid den här mannen behöver du aldrig känna dig som en galen klängranka. De kommer inte att finnas någon orsak till avundsjuka eftersom han aldrig kommer att göra någonting som får dig att ifrågasätta hans lojalitet.

I motsats till vad du förväntar dig kommer du inte att känna fjärilar i magen och inte genomleva en känslomässig berg- och dalbana med honom.

Emellertid kommer han att föra med sig ett lugn och det är värdefullare än du tror.

Så snälla, nöj dig inte med någonting mindre än detta. Låt ingen övertyga dig om att du kräver för mycket bara för att du vill ha en man som helt enkelt vet vad han vill.

En Man Som Älskar Dig Kommer Att Bringa Klarhet, Inte Skapa Förvirring