Skip to Content

Den Hemlighet Varje Stjärntecken Önskar Att Deras Partner Ska Göra

Den Hemlighet Varje Stjärntecken Önskar Att Deras Partner Ska Göra

Varje stjärntecken har något de önskar att deras partner skulle göra oftare. Mycket av tiden går åt, på grund av olika skäl; kanske är vi för blyga eller för stolta för att erkänna det.

Det är dock viktigt att verkligen veta din partners behov för att verkligen göra dem lyckliga, och det är där astrologin kan hjälpa oss. Varje tecken har sina medfödda preferenser som reflekterar över deras behov, så låt oss börja.

Väduren (21 mars – 19 april)

Väduren horoskop

Den äventyrliga och energiska väduren älskar att utmana sig själv. De älskar också att alltid ha rätt och fascinera andra människor med sin styrka, och de älskar även att vinna.

Vad de i hemlighet vill ha från sin partner är att de ska utmana dem i alla aspekter av livet, från att träna tillsammans och sätta upp fysiska utmaningar till emotionella och intellektuella debatter.

De älskar att vinna över sin partner om och om igen, och de vill också att du ska beundra dem och berömma dem för deras prestationer. Detta eftersom det utgör en så stor del av deras personlighet.

Oxen (20 april – 20 maj)

Oxen horoskop

Din partner som är oxe älskar att känna sig trygg och omhändertagen och jag är säker på att de brinner för att göra detsamma för dig. Vad de i hemlighet vill ha från sin partner är att ibland överraska dem.

Du kan överraska dem antingen med en hel del god mat eller en exklusiv materiell överraskning som de i hemlighet är besatta av.

Det kanske inte ser så ut för dig, men de är verkligen förälskade i allt, saker som mat, mode, egenvård osv. även om de är manliga.

Få dem att känna sig speciella och ge dem något unikt och extra.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingarna horoskop

Tvillingarna handlar om mental stimulans. De är kända för att vara allmänbildade och kan prata om vilket ämne som helst.

Detta just när de känner sig besvikna av många människor, när det är brist på intresse och mental stimulation för dem.

Din tvilling önskar i hemlighet att du ska lära dem något de inte vet. De längtar efter att få ny information hela tiden, särskilt från den personen de älskar.

Lär dem något du älskar, eller så kan ni kanske skapa en möjlighet att på något sätt lära er saker tillsammans.

Kräftan (21 juni- 22 juli)

Kräftan horoskop

Kräftan är ett känsligt tecken som älskar sitt hem, trygghet och sin familj. De har en djup medfödd önskan om att känna sig skyddade. Vad du kan erbjuda dem är att de ska känna sig säkra och skyddade.

De älskar när någon tar hand om dem och de älskar romantiska saker samt att höra att någon älskar dem. Ibland är de för blyga för att erkänna det, på grund av rädsla för att de ska anses vara svaga.

Låt dem inte tänka på det, gör något uppmuntrande.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Lejonet horoskop

Lejonet är stjärntecknens kraftverk. De älskar sin yttre bild, de älskar den uppmärksamhet de får för den och mest av allt älskar de att vara omgivna av människor.

En bra fest och människor som inte tar saker i livet allt för allvarligt är det som kommer att göra dem nöjda.

Ditt lejon vill i hemlighet att du ska se bra ut för dem, att du ska visa upp dig och anstränga dig för att uppfylla deras små fantasier. Det här är inte något dåligt, det är bara lejonets sätt att bli av med energi.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun horoskop

Jungfrun ses ibland som alldeles för praktisk och för fokuserad på små detaljer. Det kan vara sant, men det är också sant att många andra människor saknar många detaljer.

Många människor har inte jungfruns uppmärksamhet.

Det är exakt vad de saknar hos andra. Det är va de vill att du ska visa dem. Visa dem att du märker de små sakerna hos dem, och att du bryr dig om hur de bryr sig om dig. Få de små sakerna att uppmärksammas.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen horoskop

Vågen är lekfull, glad och kärleksfull och de älskar när de kan visa kärlek fritt. Framför allt älskar de att ta hand om sin partner och de älskar romantik och harmoni.

Vad de vill att du ska göra är att behandla dem som om att de är värdefulla och erkänna deras kärlek för dig. De älskar att känna att du bryr dig, men de älskar också när du tar initiativ till att göra saker de känner att de inte orkar.

Visa bara tacksamhet och respekt och skäm bort dem med saker de tycker om. Njut av de enkla sakerna i livet, tillsammans med dem.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

skorpionen horoskop

Skorpioner är kända för sin intensiva och mystiska natur. De ses som passionerade men ibland väldigt stränga och kalla. Det är inte långt ifrån sant – angående att de är kalla.

De är inte kalla, de är bara rädda för att bli sårade. Det är förståeligt eftersom när de ger sin kärlek till någon ger de allt, och det är därför de är rädda för att de ska förlora allt.

Din skorpion vill att du ska visa dem lojalitet så att de på ett säkert sätt kan ta sig till dig. De vill se ditt engagemang och de vill att du ska hålla fast vid dem när de mår som sämst.

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten horoskop

Skytten är som en upplyst joker bland tecknen. De är fulla av oavsiktlig kunskap och det beror på deras modiga natur och vilja att kliva in i det okända.

Det de vill ha från dig är att du ska visa dem frihet och uppskattning, eftersom det är deras ultimata besatthet. När du släpper behovet av att kontrollera skytten, som de blir dina föralltid.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken horoskop

Stenbockar sägs vara det mest affärsinriktade tecknet. De älskar disciplin och ordning, men de älskar också att njuta av sitt arbete.

De vill att du ska visa att du uppskattar deras hårda arbete, och de vill att du ska tro på dem. De älskar att känna att de är i toppen på alla aspekter av sitt liv.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen horoskop

Vattumannen är ett av de mest unika tecknen. De tycker om konstiga grejer och de är stolta över det, samtidigt som de oftast faller för konstiga människor.

De vill att du ska visa dem din galna sida, och att du ska acceptera och uppskatta deras galna sida. De vill att du ska vara ditt riktiga jag.

De bokstavligen lockas till äkthet, så om du går på dejt med vattumannen, tänk inte på det, var bara dig själv.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna horoskop

Fiskarna är det mest älskvärda tecknet. De är eviga drömmare som älskar att utforska andras inre världar, men även sin egen. Fisken vill att du ska delta i meningsfulla och djupa samtal med dem.

Visa intresse för deras intressen och de kommer att älska dig för alltid.

De bryr sig vanligtvis inte om materiella saker eller tråkiga samtalsämnen; de vill veta den djupaste delen av dig, och dela både din glädje och smärta, vilket är en mycket viktig sak.

Den Hemlighet Varje Stjärntecken Önskar Att Deras Partner Ska Göra